| mikiscence a întrebat:

fratele meu 8 ani in urma si-a facut un abonament la orange, la un moment dat i-a venit de plata vreo 3 mil,(din senin, zice el)si s-a enervat si n-a mai platit! totul bine pana acum vreo 3 ani au inceput sa apara plicuri cu sume astronomice de platit! 23 mil. in momentul de fata! intrebarea este :credeti ca este posibila confiscarea casei, sau executarea silita? pentru parintii mei ca pe numele mamei e facut abonamentul! ati mai auzit de cazuri asa? va rog, raspundeti urgent, sunt ingrijorata!

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

N-are măi ce să-i facă, să stea fără stress.
Hârtiile alea sunt unele din ele bune pe post de hârtie igienică.
În perioada aia Orange erau extrem de porci (Acum sunt doar porci) şi mulţi le-au tras în mod intenţionat ţeapă.
În perioada 2000-2003 se puteau trage lejer ţepe deci nu-i stress!
Spor!

| anka a răspuns:

Am auzit de asemenea cazuri. Nu trebuia sa se ajunga aici. Orange are contract cu o firma de recuperatori care pot sa vina si sa isi recupereze paguba.

| maryana5 a răspuns:

Fi sigura ca o sa o lege pe mama ta si o s'o puna la zid laughing
Nu are ce sa iti faca.Sunt 3 ani. 3! Daca pana acum nu ti-au facut nimic nici ca o sa iti mai faca oh go on

xoxo, mary oh go on

| mikiscence explică:

Nu-s 3 ani ...sunt vreo 8! offf,

| mikiscence explică:

Exact.pentru ca suma aia din senin aparuse...ca era imposibil sa vb el de 3 milioane. de asta s-a si enervat

| Creionash a răspuns:

Imi pare rau, miki. dar nu am nicio idee.oicum.nu cred ca iti va lua casa.sau ceva de genul asta.