| Rebe005 a întrebat:

Bună tuturor. Îmi doresc tare mult niște păreri sincere de la voi toți, în legătură cu ceva mai personal, pentru că nu știu cum să abordez cu înțelepciune o situație, voi citit toate părerile dvs. Cât se poate de scurt pentru că nu vreau să vă răpesc mult timp pentru citi. Deci, eu am aproape 24 de ani, am lucrat câțiva ani înainte dar acum fiind ultimul an de facultate am ales să stau acasă anul ăsta până la vară. Ei, și în acea perioadă de muncă am cunoscut pe cineva, el are 28 și vorbim de aprox un an. Țin să menționez un detaliu important, și anume faptul că este primul bărbat dintre viața mea cu care vorbesc la modul ăla, este singurul cu care îmi văd viitorul, încercări am mai avut dar el pentru mine este altceva. Și aici vine problema, își dorește tare mult să se mutam împreună ca să avansam mai serios la un alt stagiu, dar eu am un principu bine definit iar acela consta in faptul că, relația intimă DOAR după căsătorie. I-am spus că eu sunt gata de asta pentru că știu deja ce îmi doresc cu omul ăsta după aproape un an, iar el este nesigur că va dura pentru că, spune el:" Tu nefiind experimentată deloc vei fi curioasă și de altceva, iar după o să vrei să mă lași ". Având în vedere că sunt și mai tânără și faptul că am cunoscut toată viața un sigur bărbat. De acea îi este frică să facă păsul ăsta fără a avea acea perioadă" de probă "în care să împărțim o casă mai întâi, după restul. Eu sunt sigură pe mine și pe principiile mele dar el nu vrea "să riște" pentru că spune el:" nu mai am 20 de ani"... Ce să fac?crying(

4 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Deci el vrea sa va mutati impreuna fara sa va casatoriti, nu? Adica dupa ce te "rodeaza" si se satura de tine, sa-i fie mai usor sa-ti dea papucii.winking E ca si cum te-ai duce la o reprezentanta, iei fara sa platesti o masina noua, mergi cu ea vreo 2-3 ani, iar apoi le-o duci inapoi pentru ca nu-ti place.winking

| Cresta a răspuns:

Bine spune @wildthing.
El vrea doar sa aiba pe cineva gratis la pat, cineva care sa-l hraneasca, sa-l spele, sa-i faca curat. Si a vazut ca tu il placi si il vrei.
Lui nu ii este frica. Asta e clar. El vrea sa profite de tine. Apoi, dupa ce "iti da experienta", va veni cu idei ca alea expuse: ca sigur l-ai inselat vrand sa vezi cum e cu altul/altii. Si te va lasa cand isi va gasi pe alta. Cu mentalitatea lui il poti insela si inainte si dupa casatorie odata ce tu ai inceput viata sexuala.
Eu am mari indoieli in privinta lui. Si da, faptul ca tu nu ai experienta cu barbatii, te face sa crezi ca el este cel mai bun, unicul.
Ce sa faci? Lasa-l sa stea "pe uscat". Nu te vrea asa? Vei gasi pe altul. Poate si mai bun.

| Rebe005 explică (pentru wildthing):

Am înțeles, mersi de răspuns

| Rebe005 explică (pentru Cresta):

Ok, mersi de răspuns