| anabelisa a întrebat:

Ma intrebam de ceva vreme de ce romanii nu pot avea un accent britanic sau macar apropiat.De ce depinde sa poti pronunta cuvintele la fel ca si ei? Chiar si profa mea de engleza nu are un astfel de accent.
Eu am am vizionat la TV mult timp emisiunile de la BBC, CNN sau pe internet si pot sa afirm ca ma descurc.Vad multe cazuri in care vedetele noastre au o engleza cam stalcita, asta poate datorita ca nu au un accent bine definit.
Voi cum percepeti acest lucru? De ce unii pot si altii nu?

Răspuns Câştigător
| miTzuliK93 a răspuns:

Ereditate, mai mult nu trebuie sa stii. Dar se poate, cu mult exercitiu. Am vazut mai demult la TV un reportaj despre o familia de romani care s-au stabilit in Southampton si au avut si 2 copii tot acolo nascuti. Ei bine, acei copii aveau un accent asa convingator de am crezut ca sunt britanici autentici.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E greu sa ai un accent britanic atat timp ca nu locuiesti in UK. engleza care ne inconjoara pe noi este cea americana (filme, reclame, muzica samd). Iar engleza care o inveti in scoala nu are nicio legatura cu accentul. ala se capata nu se invata

| timeOUT a răspuns:

Fiecare cu accentul sau, si stii de ce, pentru ca anturajul chiar te strica. Nu ai cum sa fii roman, si sa vorbesti franceza, fara contact direct cu mediul respectiv.

Întrebări similare