| 9PM a întrebat:

Buna.
Voi cum va răzbunați când cineva va face rau? Cum te poți răzbună pe cineva într-un mod inteligent fara să suporți consecințe ilegale sau morale?

6 răspunsuri:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Salut. Nu mai trebuie sa îți spun, că presupun că știi că răzbunarea este arma prostului. Dacă Raul care ți s-ar adus intra sub incidența legii, apelează la autorități. Nimeni nu îți va da sfaturi cum să-i tai o mână, sau să-i faci nu știu ce.

| Whitte a răspuns:

Deja daca te gandesti la razbunare nu mai esti inteligent.

| 9PM explică (pentru Whitte):

Mereu o voi face! Sunt genul care nu îmi place să mă las calcat în picioare.
Tu poate te resemnezi, eu niciodată! Aștept momentul potrivit.
Nu sunt eu inteligent, dar nici prost. Daca tot o lași de la tine azi te calca pe bombeu unul mâine altul și tot așa fiindcă zice și așa nu reacționează! O să vadă unii cum reacționez!

| Whitte a răspuns (pentru 9PM):

Nu e vorba de resemnare. Ci de atitudine.
Mai bine intreaba-te de ce te calca multi pe bombeu? Nu o fi la tine vina? Violenta, razbunarea, nu e o solutie. Iti vor aduce si mai multi dusmani.

Nu e la mine, eu sunt un tip liniștit nu deranjez pe nimeni, îmi văd de treabă mereu. Nu pot avea atitudine cu fraieri care încearcă să pară ceea ce nu sunt. Daca erau șmecheri jos pălăria dar sunt smecheri la buchet 1 la 1 sunt terminați, fug când e ceva de bătaie.

Eu îmi asum ce o sa fac, și nu o sa am regrete. Eu sunt orgolios. Daca mă deranjezi te caut singur nu cu 100 după mine.