| Ionela_4006 a întrebat:

Am o mare problema si va rog sa ma ajutati.Mama mea a fost la cineva in America in vizita si cu ea a adus paduchi de corp nu de cap, de corp.Cum putem scapa de ei in casa ca la haine stiu ca trebuie fierte dar in rest? Plzzzzzz heeelllpppp myyyy.

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Asta e ceva! Sa vina cineva din renumita America cu paduchi de corp!
Depinde cit de multi sunt. Eu cind am fost in armata, la graniceri, m-amizbit de aceeasi problema cu colegii mei de armata. Datorita conditiilor precare de igiena, aveam pe acolo cu totii paduchi de haine (de corp). Ceea ce faceam era ca in fiecare seara sa ne uitam la cusaturile hainelor si sa omorim paduchii. Unul din baieti, nu a facut asta timp de trei zile, si apoi a avut "recordul" la omorit paduchi intr-o seara - 63. Cind am venit acasa, mi-a fost teama ca voi aduce cu mine acele animalute care nu erau prea simpatice, insa am observat ca daca am spalat mai des hainele si eu am facut dus regulat, ei nu au rezistat, si in trei zile am scapat de ei. Dar nu "am reusit" sa aduc acasa decit citiva.
Era inainte un insecticid bun, care azi nu se mai foloseste - DDT. Daca poti pune mina pe macar un pumn din acel insecticid, veti scapa cu siguranta, altfel, e bine sa mergi la un medic dermatolog, sa va dea altceva care sa va ajute sa scapati de ei.

0 răspunsuri: