| AndreySorin112 a întrebat:

Astazi trebuia sa implineasca 20 de ani cel mai bun prieten, dar din pacate nu mai este printre noi! Spuneti-mi va rog ce as putea a ii scriu pe facebook!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si crezi ca daca ii scrii ceva va vedea acolo unde este? V-a prostit Facebook-ul asta de tot. Cel mai bine te duci la mormant si aprinzi o lumanare in memoria lui.Mare-i gradina ta, Doamne!

| gemeni6226 a răspuns:

E greu acum să simt durerea, când ea este aproape,/Mi-e sufletul amorţit de ale morţii şoapte./Acum când nu mai eşti cu trupul lângă noi,/Eu ştiu că ai ajuns acolo sus, unde nu mai sunt nevoi./Mi-e foarte greu să cred că ai plecat departe – sus,/Tu cel care-a-nţeles ale vieţii taine, te-ai dus./Te-ai dus ca un trandafir, rupt de la tulpină,/Ca o stea ce cade în noaptea cu lună plină./Te-ai dus acolo sus, alăturea de miile de îngeri/Şi noi aicea jos, nu ştim cum să oprim ale inimii frângeri./Ai plecat mult prea devreme, pe drumul morţii crude/Şi ne-ai lăsat pe noi sub povara lacrimilor ude./Ziua în care ai plecat, s-a transformat în noapte,/Şi nu auzeam decât puţine şoapte moarte./Am crezut atunci că din pat ai să te ridici, să fugi,/Dar nu s-a întâmplat după ale noastre rugi./De când tu ai plecat, viaţa e pustie aici pe pământ,/Dar vreau să cred că eşti acolo sus, unde totu-i cânt şi sfânt,/Unde îngerii te înconjoară şi durerea, suspinarea au ajuns să moară,/Iar inima şi trupul tău au încetat să doară./Acolo sus e fericire şi iubire, e nemurire şi dumnezeire,/Aici jos, e iubire efemeră şi totu-i amăgire./Te rog, tu, înger drag să nu ne uiţi pe noi,/Să ne ajuţi cât poţi să trecem de nevoi./Ai fost prietenul meu drag şi te-am iubit pe tine/Si totdeauna ai făcut să mă ajuţi pe mine./Acuma eşti acolo sus cu aripi mari de înger/Şi noi aici jos suntem străpunşi de fulger./Te vom păstra mereu în inimile noastre/Şi sufletele vor zbura în amintirea fiinţei tale drăgăstoase./Vei fi mereu o veşnică amintire a gândurilor noastre.

| immortalfaith a răspuns:

"Bine ca ai facebook si pot sa ti dau mesaje, daca n aveai ce ma faceam"

| Mihael7 a răspuns:

Salut. happy
Nu prietene, nu rezolvi nimic scriindui pe facebook. Pentru sufletul lui, bine ai face rugandute lui Dumnezeu sa il ierte si sa il aibe in paza Lui. happy
Multa pace! big grin