| lacramioaraa133 a întrebat:

Bună ziua! Eu pana acum nu am fost plecata la munca intr-o alta tara, cand au avut concediu unchiu cu matusa, mi-au spus să vin, să merg ca acolo daca lucrezi 1 an strangi bani etc.zis si facut am fost de acord cu ei doar ca le-am spus ca eu nu am cine stie ce bani de fapt stiu locuiesc cu mama care e bolnava si ei au zis,, lasa ca asa e prima lună, te ajutam noi, etc" de unde am plecat din Romania cu masina lor personala ne-am oprit la stopuri la restaurant si am zis ok pe astea le platesc eu mna, in cazul in care eu am plecat cu un buget limitat 250€ ...ca nu am de unde..cand am ajuns in Germania mi-au zis sa le fac transfer de 150€ ca atat costa bagajul meu pe transfer, apoi mi-au zis sa ma duc sa imi cumpar mancare, si cate nu mi-au mai zis in conditiile in care eu le-am zis cat am...nu stiu ce voi face aici ca is cam zgarciti de cand am venit nici sa ma intrebe,, daca vreau o cafea sau un ceai" si vad ca si-au batut joc de mine..cred ca voi sta o luna sa imi intre un salariu si plec inapoi in tara la mama

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Daca ai ajuns acolo nu face greseala asta! Daca ai loc de munca imprumuta-te cu bani chiar si de la ei daca este nevoie iar intr-un an de zile vei avea destui bani sa cauti o alta chirie si nu vei mai avea treaba cu ei, vei avea banii tai viata ta!
Pentru toti cei plecati le-a fost la fel de greu, pentru unii mai greu dar daca vrei sa ajungi undeva nu renunti la primul obstacol! Rezista si nu iti va parea rau! Garantez! Mult succes in continuare!

| MistarGoGu a răspuns:

Simpatice rude zău! Atitudinea tipic na#ista!

| Elaz78 a răspuns:

Exact ce spune Pavel!
te împrumuți la ai tăi! faci economie.
mănâncă singurel pe drum către casă și acasă ești sătul.
dacă ți cer îl iei pe "nu am în brațe"
o lună două, cauți chirie între timp și te muți dar nu te întorci.
ascultă ne ca te sfătuim
din experiență.
spor! ai grijă de tine!

| Elaz78 a răspuns (pentru Elaz78):

Singurică scuze!