| ~AleXa~ a întrebat:

Buuna! Imi place de 2 baietii in acelasi timp( Alex si Roberto). Ii cunosc, imi plac de ei si ei ma plac si sentimentele mele nu sunt clare si nu mai stiu cu cine sa fiu.Parintii baietilor sunt prietenii cei mai buni ai parintilor mei. Parintii mei au o parere proasta despre Roberto, si au o parere ff buna despre Alex( vad ca il prefera pe Alex) Intr-o zi tata a zis " Mai bine sa se insoare cu Alex decat cu Roberto...".( a spus doar o parere ca sa vada eu ca il prefera pe Alex) Eu nu ma stiu pe cine iubesc!? Eu eram indragostita de 1 an si jumatate de Roberto, dar acum fiind ca parintii mei il prefera si vad ca trebui sa renunt cu parere de rau la Roberto si sa incerc sa ma indragostesc de Alex asa cum am fost indragostita nebuneste de Roberto. Parintii mei nu il plac pe Roberto pentru ca el nu e destept, cam obraznic si chiuleste la scoala dar se poarta ff frumos cu mine, iar pe Alex e destept, cuminte si tot el se poarta frumos cu mine. Si va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi ( Fara Jigniri!)... Dau si fundita P. S :Am 15 ani

5 răspunsuri:
| LuS[z] a răspuns:

Nasol pentru tine laughing dar gandete-te ca mai ai mult de trait si ca la nevoie. unul dinte ei va face pe eroul care salveaza situatia celalalat nu se va decide si poate.Altul iti va intinde mana si te va ajuta sa te ridici cand poate te ve simti cea mai pierduta

| ruxandraf a răspuns:

Daca as fi in locul tau l-as alege pe Roberto.Adica conteaza ce simti tu, nu ce simt parintii tai. Adica, ma rog, conteaza si asta dar nu intr-atat incat sa iti spuna pe cine sa alegi.Si mie imi place de 2 baieti, unu mai destept (ca Alex ) si unul ca Robert.Chestia este ca nu stiu daca ma place vreunul. Tu esti mai norocoasa. Dar fa ce simti tu. Daca pe tine nu te deranjeaza comportamentul lui Roberto eu zic sa ramai cu el.
Dar daca parintii tai sunt totusi mai necrutatori asa incat sa nu te lase sa il vezi si nu poti si nu poti sa ii convingi...incearca sa petreci putin timp singura cu fiecare. Fara romantisme, fara nimic.Doar discutii si chestii amicale.Vezi cu care te-ai distrat mai mult.Si poate poti sa il faci pe Roberto in asa fel incat parintii tai sa il placa.Succes ( P. S mentionez ca sunt mai mica decat tine, sper ca te-am ajutat )

| pensionar a răspuns:

Esti tinara, nu lua inca o hotarire; viata abia incepe si poate ca niciunul din ei nu are intentii serioase cu tine, poate nici tu; cu timpul te vei hotari, si abia atunci incep problemele adevarate; baiatul vrea sa cucereascafata, ea nu se lasa cucerita cu una cu doua, el cauta pe altcineva, ea alearga sa-l recucereasca; cam asta e filmul la virsta ta; mai bine asteapta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza ce zic parinti tai, parerea mea e sa ramai cu cine iti place si cu cine te simiti implinita. Fa cum crezi tu ca te simiti mai fericita si gandeste-te si la inima ta pentru ca ea o sa sufer mai tarziu

| dragutza29 a răspuns:

Uite...nu trebuie sa incaerci sa il iubesti pe Alex daca tu il preferi pe Roberto. Iar daca ar fi posibil ca Alex sa fie sufletul tau pereche, atunci parintii tai vor trebui sa se impace cu ideea. In dragoste conteaza parerea ta. Si ca sa le faci si pe plac parintilor tai, incearca sa ii pui in evidenta calitatile, astfel poate ii convingi ca totusi baiatul e de treaba...Bafta!