Nasol pentru tine
dar gandete-te ca mai ai mult de trait si ca la nevoie. unul dinte ei va face pe eroul care salveaza situatia celalalat nu se va decide si poate.Altul iti va intinde mana si te va ajuta sa te ridici cand poate te ve simti cea mai pierduta
Daca as fi in locul tau l-as alege pe Roberto.Adica conteaza ce simti tu, nu ce simt parintii tai. Adica, ma rog, conteaza si asta dar nu intr-atat incat sa iti spuna pe cine sa alegi.Si mie imi place de 2 baieti, unu mai destept (ca Alex ) si unul ca Robert.Chestia este ca nu stiu daca ma place vreunul. Tu esti mai norocoasa. Dar fa ce simti tu. Daca pe tine nu te deranjeaza comportamentul lui Roberto eu zic sa ramai cu el.
Dar daca parintii tai sunt totusi mai necrutatori asa incat sa nu te lase sa il vezi si nu poti si nu poti sa ii convingi...incearca sa petreci putin timp singura cu fiecare. Fara romantisme, fara nimic.Doar discutii si chestii amicale.Vezi cu care te-ai distrat mai mult.Si poate poti sa il faci pe Roberto in asa fel incat parintii tai sa il placa.Succes ( P. S mentionez ca sunt mai mica decat tine, sper ca te-am ajutat )
Esti tinara, nu lua inca o hotarire; viata abia incepe si poate ca niciunul din ei nu are intentii serioase cu tine, poate nici tu; cu timpul te vei hotari, si abia atunci incep problemele adevarate; baiatul vrea sa cucereascafata, ea nu se lasa cucerita cu una cu doua, el cauta pe altcineva, ea alearga sa-l recucereasca; cam asta e filmul la virsta ta; mai bine asteapta!
Uite...nu trebuie sa incaerci sa il iubesti pe Alex daca tu il preferi pe Roberto. Iar daca ar fi posibil ca Alex sa fie sufletul tau pereche, atunci parintii tai vor trebui sa se impace cu ideea. In dragoste conteaza parerea ta. Si ca sa le faci si pe plac parintilor tai, incearca sa ii pui in evidenta calitatile, astfel poate ii convingi ca totusi baiatul e de treaba...Bafta!