| maya23 a întrebat:

Ca si o alta colega de pe acest site si eu inrosesc uneori cand sunt in mijlocul unei conversatii si poate am unele lucruri foarte importante de spus si parerile mele sunt bune, dar nu pot sa ma exprim intotdeauna deoarece inrosesc ca o cireasa. Cred ca totul vine de la increderea pe care o avem in noi, ce parere aveti?

6 răspunsuri:
| Elly4all a răspuns:

Buna, asa esti tu din fire mai timida ...stai linistita nu este un lucrura rau. dar uneori ar trebui sa mai pui piciorul in prag sa-ti invingi timiditatea si sa le arati tuturor cat de sigura pe tine si pe sentimentele tale esti tu.Ar trebui sa ai mai multa incredere in tine si in ceea ce crezi tu nu numai ce cred cei din jurul tauwinking.pentru ca daca tu esti timida rau din fire multi oameni pot profita de lucrul acesta de slabiciunea ta.si nu este bine.winking

The end Ellywave

| dulshe a răspuns:

Mi se intampla si mie, dar mai rar. Este adevarat ca atunci cand nu esti sigura pe tine te inrosesti. Prea naspa!

pupimik
| pupimik a răspuns:

Eu ma inrosesc cand ma enervez.Si fac... urat de tot big grin
Grupul de prietenii te va ajuta sa iti invingi nesiguranta.Gaseste oameni cu care sa poti discuta in contradictoriu(fara sa va certati). Cand vei stii 100% ca ai dreptate iar celalat te va contrazice...vei face tot posibilul sa iti impui punctul de vedere, aducand argumente... fara sa te inrosesti.
Cred ca problema ta e ca te intelegi bine cu toata lumea.Astfel...mereu esti aprobata si niciodata contrazisa de cei din jurul tau.Cand vine vorba sa vorbesti de fata cu oameni a caror reactie nu ai de unde sa o stii apriorii... te inrosesti de teama ca vei fi judecata/contrazisa.

| Mya a răspuns:

Cunosc senzatia, asa eram si eu in perioada adolescentei, pe parcurs mi-am revenit.Si acum mai am un gram de timiditate... dar nu-ti face griji in pirvinta asta, sunt baieti pe care ii atrage timiditatea unei fete, poate parea mai inocenta.
Incearca sa fii mai increzatoare si nu evita dialogul.In fond, daca tot te-ai inrosit, poarta discutia pana la capat, nu intoarce spatele asteptand sa-ti treaca... e mult mai naspa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti e frica de oameni sa nu te judece daca zici vreo prostie, sa stii ca nu musca nimeni, asa credeam si eu cand aveam 14 ani.

| olive a răspuns:

Exerseaza, exerseaza, nu e nicio problema daca rosesti. Uneori eu astept sa imi treaca in timp ce vorbesc, dar roseata se accentueaza.Si ce daca? Eu imi continui ideea, doar ca nu o sa iau foc!