| Alin445s a întrebat:

Când ți-ai văzut ultima dată fosta/fostul și ce ai simțit în acel moment?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai stiu ca e o luna sau doua dar m-a luat draci urat si greu m-am stapanit sa nu fac ceva nasol
Ce am simtit a fost decat orgoliu care stiu ca e prost dar dracusorul ma sfatuia sa demonstrez latura mea cu cei pe care nu ii protejez sa zic

| siriusblack98 a răspuns:

Cam nimic nu am simțit. Poate un moment ușor stânjenitor că mergeam pe stradă, mă grăbeam undeva și m-a luat brusc în brațe ( eu nu o văzusem ). Dar nu furie sau ură. Bine adevărul că nici nu a fost iubire între noi. A fost doar atracție fizică în ambele cazuri. Adică cel puțin în cazul meu dar nu cred că a fost mai mult nici în al ei.

| T0T a răspuns:

Cred că am mai văzut-o, dar foarte scurt și la repezeală de nici nu știam dacă era chiar ea. Cel mai bine și clar îmi amintesc că am văzut-o ultima oară atunci când era în autobuz. Am simțit ce am simțit înainte. Nu mă implic în relații de lungă durată dacă nu aș simți cu adevărat un lucru. Deși sunt destul de orgolios, nu pot spune că sunt răzbunător sau că rămân doar cu lucruri negative din chestiuni care mi-au făcut mult rău. Tot ce a contat și contează este binele. Cu el încă trăiesc și merg mai departe. Deci am simțit ce am simțit înainte, când îmi era bine.

| Catrice a răspuns:

Aceleași sentimente pe care le am și pentru vânzătorul din piata.

| gemeni6226 a răspuns:

Am avut mai multi fosti si am simtit ca foarte bine am facut ca am scapat de el-ei.