Eram la munca si cand intru intr-o scara era un om la intrare. Ma saluta si il salut si eu respectuos la randul meu. Nu il cunosteam si ma intrebam cine e. Si el se apropie de mine si pare ca intinde mana. O intind si eu. Insa nu se multumeste cu atat si ma saruta pe obraz si ma imbratiseaza. De parca am fi fost foarte apropiati si ne-am sti de o viata si am fi fost prieteni la catarama. A fost ciudata experienta ca eu chiar nu stiam cine e. Oricum, totusi nu a fost chiar o experienta neplacuta. Totusi e o manifestare frumoasa a simpatiei pe care o porti pentru cineva. La un moment dat m-am gandit ca poate e vreun om care ma stie de pe la vreun concurs. Un om care si-a aratat admiratia pentru faptul ca ma pasioneaza arta si cultura si particip la diverse manifestari. Ca rude nu cred ca suntem. Cine stie... Oricum mai bine o imbratisare care s-a simtit ca e plina de caldura decat un scuipat si o injurie. Am ramas impresionat si zilele urmatoare m-am gandit la aceasta intamplare in mod profund.
Pai... mi sau intamplat foarte multe lucruri cand eram mai mica
1.Cand eram mai mica (6 ani) eu credeam in fantome
e normal pentru varsta aceea si ...am vazut un film de groaza eram foarte infricosata cand am iesit afara eu am obervat o umbra mare.(mai ales ca eu eram mica) credeam ca este o fantoma cand m-am uitat mai atent am observat ca era decat tatal meu![]()
2.Asa mi s-a intamplat si mie
dar nu cu prosopul eu am vazut ca usa se deschidea intruna si nu stiam de ce cand ma duc la baie era geamul deschis si usa de afara deci.de vina era vantu![]()
3.Cand eram pe mess eu vb cu o fata si i-am sp sa-mi dea niste poze cu ea ea mi-a dat poze cu ea si cand am vazut o poza "Ea era la mare "nuda". pfff
si ceilalti oameni al fel
am intrebat-o dc toata lumea era dezbracata(de tot) ea mi-a spus ca asa era obiceiul (ca sa pot sp asa) iar eu cand am auzit asta era sa cad dupa scaun si sa ma lovesc
))(nebuna fata. oricum nu am mai vb cu ea si nici nu o sa mai vb)