Si uite asa la o intrebare simpla toata lumea goes haywire.
Nu cred in totalitate in zodii mai ales pentru ca lucrurile nu stau chiar atat de simplu.
Capricornul mi se pare cea mai interesanta fiindca pare sa apara in special la persoanele creative si cu inclinatii artistice.
Alta care crede ca o zodie poate sa zica ceva de o persoana. minte ar trebui pe lumea asta, nu zodii
Era doar o curiozitate. Nu trebuie sa critici atat pentru nimic, adica fiecare are dreptul sa posteze orice intrebare.Si prin raspunsul pe care l-ai dat afirmi ca si tie ti-ar trebui.
De ce mi-ar mai trebui minte? ca sa cred orice prostie care imi e bagata pe gat de media? daca tu ai 12 ani si crezi prostiile astea nu trebuie toata lumea sa creada. cand ziceam ca trebuie mai multa minte ma refeream la toata lumea nu numai la tine, dar daca tu te simti, problema ta,
cum ai zis si tu zic si eu, fiecare are dreptul sa posteze ce raspuns vrea nu se poate ca "critica sa nu se puna, si nu cred ca te-am insultat intr.-un hal fara de hal, nu face din tantar armasar!
Eu nu am spus ca ti-ar trebui minte. nu stiu unde ai vazut tu asta, dar daca te simti, problema ta.
Tu iti dai seama cand scrii ce scrii?
"Si prin raspunsul pe care l-ai dat afirmi ca si tie ti-ar trebui." aici asa se intelege. pe de alta parte iti dai seama ca la toti ne.ar trebui mai multa minte, nu m.am exclus, dar cel putin in anumite "tabere" nu trebuie, gen zodii, credinta ca exista mos craciun sau dzeu, si ca exista bine un lume si toata lumea e de treaba. (fata de restul care inca cred multe din ce am zis)
Fara suparare, dar pari o persona cam negativista si daca tu nu crezi in ceva, asta nu inseamna ca toti trebuie sa facem la fel.
Sunt realist nu negativist, eu nu-s religios sa vad binele si in ceva care nu exista.
sunt oameni si oameni. si nu ti-am zis sa faci la fel, doar am zis ca e aiurea sa crezi, atata tot. e viata ta, crezi si faci ce vrei.
Ok,o las asa. n-are rost sa ne mai "certam".
O simpla discutie.nimic mai mult. o zi buna
De aia am si pus in ghilimele.La fel si tie
Scorpion pentru ca sunt izolati, negativisti, repulsivi, paranoici si depresivi si nu fac pace cu lumea
Nu e adevarat!
Ce nu e adevarat? ca scorpionii nu sunt asa cum a spus el?
Da!