Că aș putea fii într-un final lângă persoana iubită! Persoană care m-am rănit foarte mult însă am iertat-o și am sper sa fie adevărat! Dumneavoastră?
La mine a fost o mega surpriza faptul ca tipul de care imi place va face facultatea la noi in oras.
Mda... nu am mai primit o veste buna de... pfff cred ca ultima veste pe care am primit-o a fost ca am luat 10 la fizica.
Deci ultima nota din viata mea la fizica este 10. Sunt mandru de mine ^_^. (sunt ss si trec in a11-a deci nu mai fac fizica si chimie
)
Nop.
Sunt mai anti-social (in alt sens.) si nu are cine sa-mi dea vesti bune.
O veste buna putea insemna si ca mama ta iti facuse mancarea preferata sau ca ai reusit un anumit lucru( cum a fost cu nota), ca o fata ti-a facut cu ochiul
ma refer si la chestii mai marunte, dar care iti aduc o bucurie foarte mare.
OO DA, mersi ca mi-ai reaminti. Acum 2 saptamani cred... cand a iesit mama de la munca, m-a sunat si mi-a pus intrebarea : tu ce pizza iti lui de la... (locul unde mergeam eu de fiecare data la pizza). Na. eu ii zic de care si dupa ea : bine. hai ca-ti iau una. Si na. am fost fericit
)). Mama mi-a luat pizzza preferata
. Se pune?
Lucruri pe care le-am reusit. hm. sa uit o persoana si sa nu imi mai pese de ea sau de ceea ce s-a intamplat
. Deci sunt mandru ca nu ma mai afecteaza.
Daca o fata imi face cu ochiul, nu ma impresioneaza deloc...
Intr-un fel sunt,, rau", daca una random ar veni la mine pe strada si mi-ar zice cu o voce dea aia,, hei ce faci dragutule
?" + daca ma mai si atinge sau intr-un fel ma ia in brate. Hai du-te-n...
Serios, ma enerveaza astea tupeiste care daca ma vad mai,, fraier" se dau la mine numai ca sa-si bata joc de mine si sunt ceva genu :,, hai sa vedem cum reactioneaza
))) "
M-ai facut curioasa, dar daca e secret, atunci iti respect decizia
Nu m-am indragostit, nu am o relatie daca asta te intereseaza, inca mai caut o iubita
Dupa ce m-am rugat o ora sa se intample ceva pentru a nu mai merge la dentist, cand trebuia sa plec a sunat tipa si mi-a zis ca i s-a inundat curtea si nu ne mai putem vedea. A fost cea mai buna veste... pentru mine.
Intr-o seara, pe la 12, ma chinuiam sa dau un ghiveci jos de pe frigider. Pana la urma am reusit sa dau si pamantul pe jos, iar in timp ce eu imi exprimam fericirea ( injurand ) aud cum se sparge o farfurie la vecini. Veste mai buna ca asta n-am primit in viata mea.
Oh, cu siguranta cea mai buna veste pe care am primit-o vara asta este data lansarii noului album a lui Witt Lowry, si in acelasi timp, data lansarii albumului lui NF. Se lanseaza in aceeasi zi, ambele, mor ba! ![]()
Din data de 22 Septembrie, veciniii mei vor avea sansa sa asculte muzica buna, pentru prima data in viata lor.