anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e de acord sa publicam o lista de spagi? hai curaj.incep eu. de la Galati.la traseu pentru carnetu de conducere; 700 ron.pentru o opreatie simpla 300.{apendicita}pentru o semnatura pe un act la primarie, imediat, 10-20. pentru; o sa mai asteptati, ca dureaza stiti? 50ron.pe la voi e la fel sau sunt doar cinstiti? miram-as?

Răspuns Câştigător
| tyana a răspuns:

Revin cu un alt exemplu de spaga care m-a lasat masca.Formatia AC/DC a dat spaga la vamesi sa poata iesi din tara.:))Asta cred ca le intrece pe toate! http://www.agenda.ro/......amion.html

5 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

Mie mi s-a intamplat un lucru pe care nu l-am inteles dar, ma rog, in Romania multe lucruri sunt de neinteles.
Am avut copilul internat in spital(o boala genetica grava si face infectii respiratorii repetate). A trebuit sa faca tratament cu Invanz 1g, un antibiotic foarte scump. Dupa doua zile de la inceputul tratamentului farmacia spitalului a ramas fara antibiotic. A trebuit sa il cumparam(flaconul costa 180 roni). Am cumparat tratamentul pentru 10 zile.Pe langa acest antibiotic ce trebuie administrat in perfuzie, plateam efectiv asistenta care ii atasa perfuzia la flex cu 10 roni, in fiecare zi, pentru a ma asigura ca acel antibiotic cumparat cu bani grei este pus in perfuzie.sad
Durerea mai mare e ca si eu sunt cadru medical dar mi-am intrerupt de curand activitatea pentru a putea sa imi ingrijesc copilul. N-am sa imi inteleg niciodata colegii!

| tania77 a răspuns:

Si eu m-am confruntat cu aceste situatii in care mi s-a cerut spaga si chiar am dat(recunosc)mama mea este bolnava are probleme cu glanda tiroida, cu ficatul, colesterolul marit si multe altele, a incercat sa se pensioneze pe caz de boala dar nu a reusit pana nu i-a spus medicul in fata ca o costa300 de euro, ea nu a vrut sa dea banii acestia dar i-am dat eu pentru. binele ei deoarece nu mai putea lucra.Pentru inscrierea copilului meu la gradinita asta fiind acum 10 ani mi-au cerut 2 milioane, bineinteles pe langa cafea, ciocalata si o sticla de whiskey, si lista ar fi lunga de cazuri cand am fost nevoita sa dau spaga. Un caz care m-a bucurat cand nu mi s-a cerut nimic a fost anul trecut cand am luat carnetul de conducere fara sa dau nimic, deci mai sunt si oameni cinstiti putini dar sunt.Eu sunt din ardeal Harghita.

| perla a răspuns:

Greseala este a noastra >cand dai spaga inregistreazal cu o camera video ascunsa si apoi denunta-l si daca am face toti asa in 5 ani dispare coruptia din Romania va asigur eu! in Italia nu se da spaga la nimic dar trebuie sa astepti in schimb in Rom. dai spaga si astepti la fel deci care e rezultatul? zero! oamenii corupti trebuie terminati... politistul imi da amenda. am gresit merg si o platesc >>la documenti platesc taxa care trebuie si atat nu spaga -nu nimic!

| EUUNURADUDINCRAIOVA a răspuns:

Pentru o operatie se ia numa 250! pentru politist daca te prinde fara bilet de bus, 50, iar pentru o asistenta medikala, cam 45 pentru orice, tifon, bandaje, leucoplast si chestii din astea! apropo care jukati dofus?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De acord cu yoforyu!