| ♫♫yukkipawz♫♫ a întrebat:

Care e desenuu vostru animat preferat? al meu e chowderlaughinglaughinglaughing

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Prefer Tom și Jerry.
Pa, pa.

| User a răspuns:

Tom & Jerry. Era, acum nu mai urmaresclaughing

| Abcfunny a răspuns:

Al meu Gemeni Cramp, Vaca si puiul, Eu sunt nevastuica

| AdelinaC a răspuns:

Cand ma uitam eu la desene imi placeau: Viata cu Louie, Piratul Jack cel teribil, Tom si Jerry, Copiii de la 402, Caine rau

| LittleDreamer a răspuns:

Mie imi placea Familia Tofu :X.

| Xonia a răspuns:

Copii de la 402, spioanelelaughing, Familia tofu, Ocolul pamantului in 80 de zile.

| roberta_3262 a răspuns:

Hello! Si chowder e mistolaughingDar inainte ma mai uitam la WITCH si la copii de la 402, viata lui louie.

| danny_7173 a răspuns:

Bai nene v-ati drogat cu desenele astea animate de acum noroc ca mai este pe ici pe colo un tom si jerry si familia flintstone ca alea erau cand eram eu mic

| `:x. ZuZu. a răspuns:

Al meu e ed edd si eddy :X laughing

| Iuli_1498 a răspuns:

Tom&Jerry:X, dar si :Scooby Doo, Laboratotul lui Dexter, Copiii de la 402, Caine rau, Cei cu andy, Viata cu louie, Piratul Jack cel teribil.laughing. Cam astea erau.acum m`as mai uita doar daca nu as gasi altceva mai bun la televizor.

| AkexD a răspuns:

Oh. Sunt multe desene pe care le prefer, insa cele mai placute sunt:
Yu yu hakusho, Dbz, DB gt, samurai x. ti le recomand cu cea mai mare palcere.sunt superbe, bafta!

| LetalShot a răspuns:

Yu yu hakusho, Dbz, DB gt, samurai x. ti le recomand cu cea mai mare palcere.sunt superbe, bafta!

| green1apple a răspuns:

Ed, Edd si Eddy, Gemenii Cramp, Vaca si Puiul, Eu sunt Nevastuica, Sumbrele aventuri ale lui Billy si Mandy, Curaj catelul cel fricos.

Întrebări similare