anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e programul vostru zilnic?
mereu am fost curios de programul altora pentru ca eu merg la scoala, dorm, ma gandesc la scoala, ma uit pe wild in loc sa invat, apoi o cina ingrozitoare care se transfoma intr-un pranz filzofic cu tigari si servetele si ma trezesc de la capat.
inclusiv ce mese sariti, cand va plimbati si de cate ori urinati pe zi

Răspuns Câştigător
| Polaris a răspuns:

Mă trezesc la 6, fac naveta, pierd vremea prin oraș până la 8, școală, acasă, mă plâng de rutină, citesc și-ascult muzică și dorm. Beau foarte multă apă, deci urinatul ajunge la vreo 6-7 ori pe zi. Aleg să mă plimb cât pot de des și cât mai departe posibil. Nu fumez, dar îmi place să mă holbez la fumul de țigară când fumează prietenii. Apoi scriu matrimoniale pe TPU, ca acum. Sunt un eșec, nu?

| anonim_4396 explică (pentru Polaris):

Da

38 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Activităţile mele zilnice, de rutină ţi-ar provoca un somn lung.

Dar ca să nu par penibilă, îţi pot spune că mă plimb de cel puţin 3 ori pe săptămână, iar urina o fac şi în timpul nopţii- dat fiind că mă îndop cu apă până la refuz.

| anonim_4396 explică (pentru Pricked):

Si eu beau apa tot timpul la un moment dat am crezut ca mor de infometare sau ca am facut diabet, inca nu stiu ce se intampla cu mine
nu as adormi zo, our school is coollaughing somehow, dupa amiezele pe banca cand e prea mult soare si te prefaci ca nu ai cheie sunt mult prea placute
ai simtit vreodata sentimentul ala teribil cand te uiti la soare, de o distanta enorma...

| Frank51 a răspuns:

06:15 - ma trezesc
06:30 - ma ridic din pat
06:45 - ies din casa
06:50 - ma bag in microbuz
07:15 - ajung la Oras
07:25 - ajung la Liceu
14:30 - cobor de la liceu
14:40 - iau microbuzul
15:10 - ajung acasa
15:30 - mananc
de la 16:00 pana la 22:00 stau pe PC
22:00 - ma pun in pat
23:00 -adorm.

Acest ciclu se repeta de Luni pana
Vineri.
Sambata
09:00 - ma trezesc
09:30 - ma pun la PC
12:00 - mananc
12:30 - ma pun la PC din nou
16:30 - mananc
17:00 - ma pun la PC straight face
22:00 - ma pun in pat
23:00 - adorm.
Duminica e cam la fel.

Urinez de 2-3 ori/zi
Mananc de 2-3 ori/zi
Beau apa mai des.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mananc de 3-4-5 ori si merg la toaleta de vreo 15 ori. Pentru tine voi numara sa stiu exact. Daca vrei iti trimit si o mostra...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-am program. Eu sunt programator.

| Happyjump a răspuns:

De obicei ma trezesc pe la 9 am program după-amiaza mănânc, ma îmbrăcat ma joc pe GTA, cand ma întorc de la scoala merg in oras, cand ma întorc imi fac temele si iar ma joc pe tableta apoi ma uit la televizor si ma culc pe la 12 noaptea.

| piratuu a răspuns:

Ma trezesc la 7:00-7:30, mananc la 8, mai stau pe TPU, la 13:00 plec la scoala, la 18:30 ma odihnesc 5 minute, imi fac temele si dupa mai stau la PC pana pe la 21:00 si ma culc.

| ArthurKn a răspuns:

Ma trezesc la 6,
7:10-13:00 Scoala
13:40 - 14:00 Mananc
14:00 - 15:30 Citesc
15:30 - 18:00 Invat programare \ Editare Video \ Photo \ Audio
18:00 - 18:30 Invat pentru urmatoarea zi la scoala
18:30 -20:00 Sport
20:00- 21:00 Mai ma si joc
21:00 -00:00 Invat mai multa programare
00:00 - 01:00 Ma uit la Dr. House.
Si trebuie specificat ca mai bag cam 2-3 videoclipuri pe youtube de unde-mi castig banii de buzunar. Dar mai trebuie spun ca fac si multa treaba, pentru ca stau la tara si sa nu uit sa Ma bucur de viata!

| rememberme24 a răspuns:

In timpul saptamanii:
Ma trezesc la 6:30, fac 15 minute gimnastica
La 7: 30plec spre scoala, la 8 ajung acolo.In pauze sau la orele la care nu mai vin profesorii iau telefonul, ascult muzica sau intru pe facebook, rad cu/de nebunii de colegi ai mei
La 2 ajung acasa, mananc,televizor, apoi teme si invatat vreo doua,trei ore
Cand finally sunt free,deschid calculatorul:ascult muzica,ma uit la filmulete pe you tube,intru pe facebook,TPU etc.
Cand imi este somn,ma bag la culcare
In weekend:
Trezire la o ora cat mai tarzie, curatenie, gimnastica, iesit afara cu amicii, intrat pe calculator etc. Temele le las pe duminica; uneori raman nefacute daca pot sa le fac luni in clasa in 5 minute

| paulmicutz a răspuns:

Ma trezesc pe la 7, imi ia cam jumate de ora pana ma pregatesc si plec la scoala. Ajung acasa pe la 12-1 mananc ceva dupa care ma duc la sala pana la 3-4. Apoi plec prin oras la plimbare. Ma intorc pe la 8-9 mai deschid un pic laptop-ul, mai intru pe retelele de socializare dupa care un somn bun si meritat laughing

| CaLyStuu a răspuns:

Programul meu e simplu..sa zic : ma scol la 7, ma pregatesc de scoala, la 8 sunt acolo, apoi in fiecare zi la 2 ies de la scoala, mananc, si apoi ma adihnesc. ( am uitat sa mentionez, dimineata nu pre mananc ). Apoi ma scol, ma duc sa halesc ceva rapid, apoi ma apuc de lectii. Seara pe la 10 11 mai sau la pc putin si apoi ma culc. Asta e in timpul saptamanii. In weekend ies, stau mai mult pe pc, si de abia duminica fac teme.

| IngerPazitorr a răspuns:

Buna!
De obicei ma trezesc pe la 8:30, ma pregatesc de scoala, la 12:10 plec la scoala, ma intorc, imi fac temele, stau pe diferite retele de socializare, ma uit la un film si ma duc la culcare pe la 1:00-1:30am.
Sincer,partea cu "de cate ori urinati pe zi" sper sa fie o gluma.
O zi buna!

| ShakeRattleRoll a răspuns:

Ce intrebare idioata.
de ce te-ar interesa programul zilnic al unor necunoscuti?

| anonim_4396 explică (pentru ShakeRattleRoll):

Pentru ca eu stiu cu adevarat sa pun intrebarile importante

| ShakeRattleRoll a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, pe de o parte ii faci pe altii sa-si zica programul zilnic pentru a realiza ca de fapt, nu prea traiesc si ca sunt niste sclavi ai societatii.
stiu ce vrei sa zici, rar vezi pe cineva zicand ceva interesant in legatura cu activitatile zilnice.; peste tot vezi rutina.

daca am ghicit, fiind un fel de semnal de alarma, si nu ai pus intrebarea doar pentru a te interesa de niste straini si pentru a face o comparatie ca sa te simti tu mai bine, sperand ca si ei au acelasi program ca si tine...congrats.

ca sunt destule intrebari pe aici care cauta consolari si similaritati cu privire la viata persoanei in cauza.

As putea sa iti psihanalizez atitudinea ta psihanalizatoare dar tot ce fac eu e dintr-un fel de iubirehappy

Mai mai, dar ce repede am fost votata! si ce repede ai fost votat!
ma intreb care din noi 3 (eu, tu, stalkerul tau sau al cont de-ale tale) merita o psihanaliza amanuntita si eventual o reteta de la medicul psihanalizator.

Niciunul dintre noi knock on wood
lasa-ma sa-ti bandajez votul, cum sa te cred eronata, nici macar nu stiu cum te cheama

Sunt inconfundabila, draga, normal ca stii cine sunt.
cand ma vezi la notificari, nu e nevoie sa mai cauti lemnul in care sa bati, ai deja unul intre picioare.

| Pricked a răspuns (pentru ShakeRattleRoll):

Dacă ţi-aş înşira aici câteva din adevăratele întrebări idioate, n-ai mai cataloga-o pe-asta astfel.

Şi da, mă declar vinovată.

O doamne:))
https://www.youtube.com/watch?v=j7wUOS7tiAc

Wicked

| Pricked a răspuns (pentru anonim_4396):

Eşti aşa dulce, Xochipilli.

http://www.youtube.com/watch?v=XhSx8uKdD5o&feature=kp
Nu ştiu dacă-i potrivită, căci nu am o vastă cultură muzicală.

| ShakeRattleRoll a răspuns (pentru Pricked):

Nu inainte sa-ti insir eu la gat niste perle.
if you know what I mean.

Hăhăhă.

Nu vei apuca să faci asta, gurl.
http://f.kulfoto.com/pic/0001/0015/tY6Ey14411.jpg

Oi fi eu gurl, dar sunt mai barbat ca toti agaricii pe care i-ai intalnit.
mmm, imi plac zombaloaicele care se lasa greu.
am niste miere pentru ursoaica din tine...fa-ma sa stropesc peretii cu manutele alea periculoase ale tale.

Uite la ce m-am gândit când ţi-am citit comment-ul: http://www.youtube.com/watch?v=FkhaweMLJyI
Dac-ai fi aparţinut celuilalt sex, ţi s-ar fi potrivit de minune.

Oricum, mânuţele-mi nu sunt destul de antrenate pentru tine, my little pervert.

Si noi suntem frumosi si meritam sa bem sampanie in fiecare zi a anului am prins ideea si nimanui nu ii pasa cat de nimfomana mizantroapa rea sau transgender poti sa fii

Nuuu
e minunata, inseamna mult pentru mine

Dar te rog, completeaza lista de insusiri misto, ce dreacu, asa faci si cand te autosatisfaci? lasi treaba neterminata?
grandomana, insensitive bastard, egocentrica, cu corp bengos, am gusturi bune la muzica, la filme, am si gust bun, fac spagatul la perfectie pe doua scaune si doua masini, buzele lui angelina jolie, craci ca ai lui natalie portman, sani ca ai milei kunis, ochi ca ai monicali belluci, si gata ca se blocheaza serverele de la mesajele pe care le voi primi.

Am piramide pira-pira mideeeee!

Tine cont ca sunt minor, nimeni nu le are pe toate ale tale, de aceea nici nu ai exista fara sa misti si sa doresti diferente ca mine
m-am plictisit sa iti satisfac interesele narcisiste

Interesele narcisiste, uber-extra-giga misto, bengoase, pana la infinit...de 2 ori.*

| DumnezăuTatăl a răspuns:

Ma scol la 6, ma spal, mananc etc etc.Vin de la scoala la doua juma'te.Am o ora pauza.Invat de la trei juma'te la sase juma'te.Din nou o ora pauza si apoi invat de la 7:30pm la 11 pm.

| anonim_4396 explică (pentru DumnezăuTatăl):

Chiar ca esti dumnezeu.

| AlexaSkellington a răspuns:

Acesta:ma trezesc la 8:00 imi fac temele, merg la scoala ^.^, la 17:00 vin si ies afara, la 20:30 vin acasa, mai intru pe net, mai gust ceva c: si ma culc la ore tarzii de obicei si noaptea uneori..de plimbat am spu, sar peste micul dejun si la faza cu urinatul cand vreau rolling on the floor). Okay, ly

| ElysaCristiana a răspuns:

Heii!:*
Eu imi incep ziua in felul urmator:
Ma trezesc in jurul orei 6:20. Ma schimb, mananc, ma spal etc. La 7-7:10 plec de acasa, ma intalnesc cu o fata si apoi mergem spre scoala unde stau pana la 14. La 14:30 ajung acasa, mananc, ma schimb vad ce mai fac si pana la 17:30 dorm, apoi ma uit la tv in timp ce imi scriu sau fac orice altceva apoi tot asa pana pe la 22 cand ma pun in pat si ma uit la Tv pana la 00.00-01.00. Si o iau de la capat laughing!