anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e programul vostru zilnic?
mereu am fost curios de programul altora pentru ca eu merg la scoala, dorm, ma gandesc la scoala, ma uit pe wild in loc sa invat, apoi o cina ingrozitoare care se transfoma intr-un pranz filzofic cu tigari si servetele si ma trezesc de la capat.
inclusiv ce mese sariti, cand va plimbati si de cate ori urinati pe zi

Răspuns Câştigător
| Polaris a răspuns:

Mă trezesc la 6, fac naveta, pierd vremea prin oraș până la 8, școală, acasă, mă plâng de rutină, citesc și-ascult muzică și dorm. Beau foarte multă apă, deci urinatul ajunge la vreo 6-7 ori pe zi. Aleg să mă plimb cât pot de des și cât mai departe posibil. Nu fumez, dar îmi place să mă holbez la fumul de țigară când fumează prietenii. Apoi scriu matrimoniale pe TPU, ca acum. Sunt un eșec, nu?

38 răspunsuri:
| ShakeRattleRoll a răspuns (pentru anonim_4396):

Interesele narcisiste, uber-extra-giga misto, bengoase, pana la infinit...de 2 ori.*

| ElysaCristiana a răspuns:

Heii!:*
Eu imi incep ziua in felul urmator:
Ma trezesc in jurul orei 6:20. Ma schimb, mananc, ma spal etc. La 7-7:10 plec de acasa, ma intalnesc cu o fata si apoi mergem spre scoala unde stau pana la 14. La 14:30 ajung acasa, mananc, ma schimb vad ce mai fac si pana la 17:30 dorm, apoi ma uit la tv in timp ce imi scriu sau fac orice altceva apoi tot asa pana pe la 22 cand ma pun in pat si ma uit la Tv pana la 00.00-01.00. Si o iau de la capat laughing!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-am program. Eu sunt programator.

| DumnezăuTatăl a răspuns:

Ma scol la 6, ma spal, mananc etc etc.Vin de la scoala la doua juma'te.Am o ora pauza.Invat de la trei juma'te la sase juma'te.Din nou o ora pauza si apoi invat de la 7:30pm la 11 pm.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DumnezăuTatăl):

Chiar ca esti dumnezeu.

| Happyjump a răspuns:

De obicei ma trezesc pe la 9 am program după-amiaza mănânc, ma îmbrăcat ma joc pe GTA, cand ma întorc de la scoala merg in oras, cand ma întorc imi fac temele si iar ma joc pe tableta apoi ma uit la televizor si ma culc pe la 12 noaptea.

| paulmicutz a răspuns:

Ma trezesc pe la 7, imi ia cam jumate de ora pana ma pregatesc si plec la scoala. Ajung acasa pe la 12-1 mananc ceva dupa care ma duc la sala pana la 3-4. Apoi plec prin oras la plimbare. Ma intorc pe la 8-9 mai deschid un pic laptop-ul, mai intru pe retelele de socializare dupa care un somn bun si meritat laughing

| piratuu a răspuns:

Ma trezesc la 7:00-7:30, mananc la 8, mai stau pe TPU, la 13:00 plec la scoala, la 18:30 ma odihnesc 5 minute, imi fac temele si dupa mai stau la PC pana pe la 21:00 si ma culc.