| Hammurabi a întrebat:

Care e treaba cu MGTOW ăștia? (mă refer la organizație nu la colegul nostru)
Adică înainte să se hotărască să meargă pe calea lor și să renege femeile, ce făceau? Mergeau pe calea altora?
Se tem atât de mult de femei, că s-au gândit să le elimine cu totul?
Vi se par ok ideile lor?

Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

De pe wikipedia am luat acele afirmatii.
Nu am zis ca sexul inseamna relatie. MGTOW reprezinta niste barbati ( sau mai bine zis baietasi ) care nu au fost capabili sa-si stapaneasca emotiile si sa treaca peste niste inimi frante. Daca te-a parasit una, nu trebuie sa arunci vina pe femei si sa incepi o astfel de revolta.

Ti-am citat ceva de pe wikipedia "Vowed to stay away from women" care tradus in romana inseamna " Au jurat sa stea departe de femei". Tu incerci sa-mi spui ca nu e asa. MGTOW in adevaratul sens al cuvantului inseamna sa nu mai ai de-a face cu vreo femeie vreodata in viata ta ( sau cel putin cat timp faci parte din MGTOW ).

Eu inteleg ca unii barbati vor sex fara obligatii, dar daca femeile nu vor ce sa faci? Iti creezi un grup si te intorci impotriva lor?

"MGTOW reprezintă bărbați care au si avut de suferit prea mult si/sau prea des din interacțiunile cu femei."
"Au fost abuzați sau partenerele doar au profitat de ei, au fost exploatați."
Prin afirmatiile astea faci grupu sa para ca o adunatura de tantalai care isi ia apararea unul altuia si se inchid intr-o cochilie pentru a se proteja de nemiloasele si demonicele femei, asa-i?

"Bărbații (mai) au nevoie de validările femeilor."
Logic ca nu au nevoie de validarile femeilor, cine a spus ca au? Daca simti asta inseamna doar ca n-ai gasit femeia potrivita.

Chestia asta cu MGTOW mi se pare ceva de genul: "Am incercat si eu c-o gagica, am incercat cu 2, 3, n-a mers, gata exclud de tot femeile din viata mea, sunt manopera diavolului!"
Pe bune? Asa evolueaza societatea? Asa evoluam noi ca oameni in 2019?

Daca ai fost respins de-o femeie inseamna ca nu ii indeplinesti ( sau nu ii mai indeplinesti ) standardele. As simple as that. Pune-te in situatia ei, nu ai face la fel? Daca esti ranit de una, la fel, probabil o meriti, dar fiind prea implicat emotional nu esti capabil sa te exteriorizezi si sa-ti vezi propriile greseli. Aici gresesc adepti MGTOW.

Sincer toata chestia asta cu MGTOW mi se pare o victimizare colosala din partea barbatilor.

180 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Ineys):

Si tu la randul tau poti sa ma judeci si sa-mi spui ce vrei, prea putin imi pasa. laughing

copile da tu crezi ca eu ma pun la mintea ta, cel mai rau imi pare ca ti a dat fundita aiurea

| RAY a răspuns (pentru Ineys):

Nu inteleg de ce tu RAY, dintre toti de pe platforma asta incerci sa-i numesti pe unii no-liferi, "tari in spatele monitorului", etc, cand de fapt, tu esti cel mai activ pe platforma asta si cred ca esti aici 24/7.

stau pe curentul tau cumva sa stiu, omule nu e vb de non lifer e vb ca e usor niste oameni din spatele unui monitor, tu ai jignit niste oameni

| RAY a răspuns (pentru Arrakis):

Bravo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Arrakis):

"Nimic nu doare mai rau decat tradarea..."
Ba da.Sunt lucruri care dor mai rău, mult mai rău.Doar pentru ca nu le-ai trait nu înseamnă ca nu exista.Mereu e ceva ce doare "mai rău"
Abuzurile alea fizice(ha?), psihice si financiare pe care le-ai menționat sunt numai din vina femeilor? Poate ca hammurabi si restul divinizeaza femeile, dar tu le demonizezi.Si asta sugerează o doza puternica de subiectivism.Ia-le pe rand. Abuzurile alea fizice sunt imposibile exact dpdv fizic.Nu văd cum o femeie ar putea abuza fizic de un bărbat fără acordul lui direct sau indirect. Abuzurile psihice/emoționale...aici sa zicem ca ai parțiala dreptate.E vina femeilor, intr-adevar, a femeilor care au profitat de naivitatea, sensibilitatea si ignoranta lor. Daca nu te prinzi ce am vrut sa zic, e doar vina acelor femei sau acelei femei.De la un caz particular (sau 2, 3, 4, in funcție de cât de idiot e)nu poți sa generalizezi, din simplul fapt ca sunt oameni diferiti.Si nu e numai vina acelei femei, ci si a lui.Sa zicem ca o astfel de experiența negativă poate fi doar un accident. Tipa a fost al naibii de inteligenta si vicleana si el, deși avea iq de 3 cifre, nu s-a prins de planurile ei diabolice.Dar asta se intampla odată. Doar odată poate fi numita "greseala". Dupa aceea e numita prostie, cu P mare.Statistic vorbind exista o probabilitate extrem de scăzută ca din 4 relații, 4 femei diferite, din medii diferite toate 4 sa se dovedească a fi "demoni", cum le zici tu. Tipa care si-o trage cu altul in timp ce tu crezi ca e la înmormântarea maică-si nu e tipa pe care o vezi cântând in corul bisericii si salvând balenele(ca sa-ți dau un exemplu).O singura experiența de genul asta ar trebui sa fie de ajuns sa îți deschidă ochii. Daca nu ești capabil sa alegi femei ca lumea e evident si vina ta ca ai de suferit. Spre deosebire de tine, chiar sunt imparțială.Si ce fac femeile alea(care înșală, își bat joc de bărbați, de sentimentele lor etc etc)nu mi de pare de condamnat.Ele sunt suficient de inteligente si ei suficient de prostii.E cursul firesc al naturii.Vina e împărțită. Desi e impropriu sa spui "vina" dar fie. Oricat de strict ai judeca dpdv etic sau moral nu poți sa nu admiți ca e si vina lor ca s-au lăsat folosiți.
Cât despre abuz financiar, e o gluma? Cate femei hacker cunoști? Orice alte circumstanțe au un sinonim :prostie. Daca îi plătești ca prostul mereu consumațiile, vacantele, hainele s-a.m.d. a cui e vina? A ei ca ți/a făcut ochi dulci si a fluturat din gene jurandu-ți dragoste eterna sau a ta ca ești orb?

| Arakiss a răspuns:

Dragi bărbați din MGTOW, îmi pare rău că se contrazic unii cu voi. Eu vă dau dreptate, vă încurajez și vă susțin.
Mergeți pe drumul vostru, renunțați la femei că sunt diabolice, demonice și rele./
Lăsațile să-mi distrugă mie viața. Cât mai multe.
Asta vreau. Să-mi distrugă femeile viața, să profite de mine, să mă traumatizezeeeeeeeee.
Că l-am tot invidiat pe Hammurabi că nu pot fi și eu atât de distrus de femei.
Renunțați la ele.
Lăsați-le să vină la mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Emma30555):

Nu prea cred ca seamana deloc, "mgtow" si "redpill" pastila rosie descrie realitatea si ce vor femeile. Cu siguranta nu "barbatul" descris de tine.

"Poate sunt subiectiva, dar de alungul vieții am văzut mai multe femei abuzate" - Spune cate femei frumoase/ independente/ doamne sunt abuzate? De obicei chestiile astea negative se petrec la femeile de joasa speta, urate/grase (sper sa nu par dur), care nu pot atrage altfel de barbat incat se compromit cu unul asa.

Eu ma refeream la "divorturile" alea cand barbatul e dezavantajat, mai ales daca e si un copil la mijloc si mai ales daca e la locul lui are tot ce-i trebuie. E manipulat de o femeie cu cine stie ce caracter infect, pentru ca multe poarta o masca la inceput si isi arata adevarata fata mai tarziu.

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Prin afirmatiile astea faci grupu sa para ca o adunatura de tantalai care isi ia apararea unul altuia si se inchid intr-o cochilie pentru a se proteja de nemiloasele si demonicele femei, asa-i?]

esti rau, stii asta, cum poti sa faci asemenea afirmati aiurea

| RAY a răspuns:

Si ce fac femeile alea(care înșală, își bat joc de bărbați, de sentimentele lor etc etc)nu mi de pare de condamnat.Ele sunt suficient de inteligente si ei suficient de prostii.E cursul firesc al naturii.Vina e împărțită.

in concluzie doar prosti cred in femei

| Hammurabi explică (pentru Arakiss):

Tot sărit ai rămas. rolling on the floor

| mgtow a răspuns (pentru Ineys):

Habar nai pe ce lume traiesti mai omule. Ia tu toate femeile sa te faca piper apoi o sa vezi mgtow ce inseamna. Mgtow inseamna bani oportunitatea de a strange economii o masina cum si-o permit doar cei de bani gata o locuinta pace si liniste. De unde ai tu liniste sufleteasca cand aia sta pe telefon si ii vede pul lu altul in timp ce faci baie? Tu inca nu stii femeile cum sant nu ai invatat sa le cunosti bine. Femeia e cel mai rau dusman al barbatului.

| mgtow a răspuns (pentru Hammurabi):

Mgtow accepta aventurile cu femei nimic mai mult

| Hammurabi explică (pentru RAY):

Nu e afirmația mea. Ai citit o preluare.
Și totuși, nu vezi ridicolul situației în care niște bărbați fug de "femeile diabolice"?
Ce poate fi mai umilitor?
Preluăm numai rahaturi din toată cultura vestului.

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba da seamana cele doua grupari daca le ai asculta pe feministe. Presupun ca si ele sunt dezamagite de barbati. Apoi cu exemplul dat de tine, la fel pot si eu sa ti zic ca acei barbati au cautat si le au placut femeile usoare
Am un coleg la munca care asta a facut. I au placut femeile care il cautau numai pentru bani. Nevasta sa mai tanara cu multi ani l a lasat balta cand avea si el nevoie de ea, i se terminasera banutii. Dar el cu gura lui povesteste despre viata lui extravaganta, despre femei carora le cumpara tot ce vroiau, pe nevasta sa a cunoscut o intr o carciuma, era barmanita sau dansatoare, provenea dintr o familie destramata, avea 20 de ani, el a facut o doamna, a trimis o la facultate, ea si a facut cariera intre tinp si ea dupa multi ani l a inselat desi avea si un copil cu el, el fiind cu vreao 15 ani mai mare. Mereu i au placut genul asta de femei. Asta l a atras. Pe de alta parte ei ii poti reprosa ca l a inselat, in rest era de asteptat. El se lauda mereu cu femeile din viata lui carora le cumpara si le distra cu bani
Asa i-a plăcut. Acum omul e lefer și are vreo 55 de ani. Pun pariu ca dacă ar avea din nou bani ar face la fel, și ar cauta tinerele pe care sa le distreze

Este o credinta omule,o credinta eronata cum ca femeile sunt diabolice,le ia casa,masina la divort, recunosc ca sunt eronate,in primul rand sunt miliarde de femei desi a afirma asa ceva trebuie sa cunosti macar majoritea,plus frica,teama e paranoia in toata regula si barbati sunt uni diabolici,chiar saptamana asta m-a dezamagit un bun prieten ce sa faci,pe mine m-a deranjat afirmatia cum ca barbati nu pot trai fara femei sau cei care traiesc sunt cica sensibili,imaturi, prosti si alte prejudecati eronate, cat priveste acele afirmati da sunt aiureli, barbati nu sunt mai buni ca femeile nici invers, depinde de fiecare inivid desigur, tu unu esti ok deci ne mai contrazicem cateodata

Preluăm numai rahaturi din toată cultura vestului.

america nu vest,Germania mea nu a inventat tempeni de asta nici incel,noi germani suntem directi nu avem nevoie de asa, mai pragmatici, fiecare stie ce rol are, program, de la nastere pana la moarte totul este calculat, transat

| RAY a răspuns (pentru Emma30555):

As vrea sa te intreb ceva, esti fraier daca iubesti o fata?

| Emma30555 a răspuns (pentru RAY):

Cand iubesti cu adevarat nu esti fraier. Dar experienta te face sa nu te indragostesti oricum
Daca te atrage o anumita tipologie trebuie sa ti asumi. Ai niste semne din care sa poti deduce ca e posibil sa se termine prost. Daca tu iesi cu un anumit gen de fete si doar sa le cumperi cadouri sa le scoti in cluburi, sunt si mult mai mici de varsta te gandesti ca poate sunt pe termen scurt. Eu in exemplul de mai sus am povestit relatarile unui tip. El nu a suferit dupa toate doar dupa una. Ideea e ca ii placeau doar dansatoarele, tot felul de balerine, femeile atea care pe vremea lui Ceasca erau mult mai putine, el asa se distra se simtea bine cheltuind cu femei. El coenstiza ca sunt femei trecatoate nu il deranja acest aspect. Era chiar multumit. Doar ca la ultima el nu a mizat pe dragoste el a crezut ca tipa ii va fi datoare toata viata ca a ajutat o
Eu cred ca genul asta de barbati nu iubesc nici o femeie au doar impresia ca le cumpara. Dar oamenii nu se pot cumpara asta nu inteleg ei.

| sofisis a răspuns (pentru OrdanKarris):

Nu chiar. Daca ai gandi mai profund ...ai intelege. Nu impart complimente usor decat daca cineva chiar are anumite caracteristici demne de lauda.
Singurul lucru pe care il apreciez la tine e ca esti un om asumat, cel putin aici. Ca esti asumat numai in aberatii, asta e partea a doua.

| sofisis a răspuns (pentru Hammurabi):

Iar ti-ai facut ceai d'ala special? :rolling on the floor))

| OrdanKarris a răspuns (pentru anonim_4396):

Te inseli maxim cand spui ca "nu s-a prins de planurile ei"! Problema nu este ca nu vede respectivul ce planuri are. Problema e ca respectivul e atat de insetat dupa sex incat trece cu vederea toate mizeriile unei astfel de femei si mai adaug aici ca de mic a fost invatat ca orice ar fi, femeia trebuie divinizata (vezi hammurabi and co.). Daca de mic este programat prost sa tina in brate cele mai jegoase si profitoare muieri crezand ca daca se comporta exemplar chiar si cand ea il calca in picioare, sau daca cheltuie si banii care nu-i are cu ea, sau daca petrece suficient de mult timp cu ea, ii face suficiente complimente, o asculta de suficiente multe ori, daca se incadreaza in modelul de barbat care majoritatea muierilor afirma in stanga si in dreapta ca doresc, va obtine intr-un final sex de la ea. Nu inseamna ca nu vede mizeria ei, inseamna doar ca-i trece cu vederea acea mizerie de fiecare data. Si tu spui ca-i vina lui? Cum ar fi daca tu de mica ai fi invatata intr-un fel iar realitatea te-ar calca in picioare la fiecare pas. Nu ai innebuni de-a binelea sa persisti intr-un mod de abordare care vizibil este eronat, dar care se pliaza pe ce stiai pana acum, pe ce spun femeile ca vor? Eu zic ca ar face pe oricine sa renunte sau sa se adapteze. Daca vrei un nenorocit, vei obtine cel mai nenorocit, cel mai psihopat si abject barbat care l-ai cautat. E randul meu sa fiu subiectul de discutie intre prietenele tale cat de nenorocit sunt, sau in cazul mgtow sa nu-si mai bata capul. Personal am ales sa ma adaptez, dar inteleg perfect si pe aia care aleg sa renunte cu totul. Nu-i condamn pentru ca stiu de ce o fac.

Faptul ca hammurabi a avut succes natural si a fost cumva ferit de astfel de exploatari este pentru ca au avut muierile ce stoarce de la el iar pe el nu l-a deranjat. Ori pe unul ca mine il deranjeaza. Nu sunt genul de barbat care sa accepte sa fiu stors de nimic: nici de timp, nici de bani. Acceptam intr-o vreme asta pentru ca nu stiam atunci ce stiu acum, pentru ca am fost si eu ca multi altii programat prost de mic. Nu inseamna ca nu mi-am dat seama sau nu vedeam ce mi se intampla. Doar ca treceam cu vederea, ma cenzuram inutil in speranta ca poate am cu cine discuta. Mi s-a demonstrat ca nu se poate. Am inteles. Greu dar am inteles. Daca as fi fost orb si descopeream pastila rosie sau mgtow as fi reactionat si eu ca hammurabi cu indignare si negare. Faptul ca am exemplele din real cu lux de amanunte in cap m-a ajutat sa diger pastila rosie instant.

| Arrakis a răspuns (pentru OrdanKarris):

Foarte bune raspunsuri ai dat, te-am mai vazut in trecut raspunzand pe asemenea teme (dar cred ca si sub alte pseudonime). Tot respectul pentru ca incerci sa mai deschizi ochii unora!
Dar sa stii ca iti racesti gura de pomana confruntand femele ca sofisis sau Hecate sau orice alte persoane de orice sex (incert inclusiv) care cocheteaza cu useri ca Endoryus pe acest site. Eu fix de aia ma implic tot mai rar pe TPU, nu prea mai sunt deloc oameni sanatosi pe aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Arrakis):

"Dar sa stii ca iti racesti gura de pomana confruntand femele ca sofisis sau Hecate sau orice alte persoane de orice sex "
Cu femeile trebuie sa te prefaci prost. Cel mai bun mod de a alunga orice femeie e sa incerci s-o inveti red pill

| Arrakis a răspuns (pentru anonim_4396):

E destul de greu cu prefacutul cand de felul tau esti un tip rational si cu un caracter mai onest, dar mai ales ca incerci sa te mentii asa pentru propria stare de bine (e genul de egoism bun), insa marea majoritate a barbatilor au "norocul" sa fie chiar prosti si naivi la cum se face educatia mai ales la noile (de)generatii postdecembriste (vorbind de Romania), asta pentru ca mai ales prostii autentici sunt material perfect de exploatat de catre femele, iar in ziua de azi mai mult asta cauta ele, ceea ce nu e deloc ok. Si da, barbatii aia infatuati peste masura...chiar devin tampiti de-a binelea si inghit orice galusca.

Mai curand decat ne putem astepta vom putea asista la barbatul devenit femeia 2.0 (deocamdata e in stadiu "beta" cu sensul de rigoare), iar barbatii adevarati vor fi pe cale de extinctie. Si stiu ce spun, pe mine una din tipe m-a dat la o parte pentru un soy boy, adica un baiat feminist (si cu aspect asisderea), numai ca ala n-o satisfacea complet, nu-i oferea toata atentia si validarea necesara, ea tot timpul era cu stima de sine la pamant (pentru ca era o razgaiata narcisista nesatula), inca ma mai cauta pe mine, dar a terminat-o complet cu mine (sau eu am terminat-o de fapt) cand i-am spus ca stiu ce face si ca doar se razbuna pe mine ca eu n-o puneam pe un piedestal, doar de aia si-a si facut relatie cu respectivul. Se gandea ca eram un fraier bun ca tampon emotional cand se plangea pana si ca nici sexul nu e bun cu respectivul si tot pe mine ma pedepsea cu block pe aplicatii de chat pentru ca nu aveam cum sa empatizez cu asa ceva. Asemenea kurve de atentie tot pe tine te pedepsesc pentru ca esti onest cu ele, in loc sa le minti pe fata. Ele se hranesc cu minciunile la micul dejun, la pranz, la cina, la desert, la orice moment al zilei. Asta le place. Falsitatea. Tocmai de aia cu asa ceva nu vreau sa (mai) am de-a face in vecii vecilor. Tin la sanatatea mea mentala mai mult si e ceva ce recomand oricui.

Acum normal ca femei bune (nu femele) or mai exista (teoretic daca mai exista cele bine educate in acest sens), dar asta e faza la red pill, e vorba de a obosi psihic in a mai incerca sa depui orice efort intrucat iti dai seama ca problema exista la nivel mai mare decat la alea 3, 4, 5 femele prost educate peste care ai dat. E vorba ca iti dai seama ca societatea le sprijina pe ele si tot tu ca barbat esti condamnat. Si e usor de testat asta printre familiile voastre, rude, vecini, colegi, prieteni. Majoritatea n-ar crede varianta ca femeia creeaza drame si probleme degeaba sau ca foarte multe sufera de grandomanie si ca barbatul trebuie doar sa fie un cal de la caruta lor. Nu, problema e sigur la barbatul porc misogin care nu stie sa se poarte cu femeile, da, cum sa nu.

Eu cred ca e o treaba temporara MGTOW, e o stare de tranzit, nu as zice ca e o solutie pe termen lung (desi poate fi). Ce vreau sa zic e ca are o ideologie destul de fair-play si nu a aparut din cauza barbatilor care incep sa se planga ca muierile (cum ar crede cei ignoranti si superficiali), ci e doar un raspuns automat aparut la feminismul care se raspandeste tot mai rau...si e considerat ceva standard, normal, dar nu e decat ceva bolnav. Acum e si faza ca multi se identifica in mod fals ca MGTOW, de aia se grabesc diversi ca Hammurabi & co sa traga concluzii pripite despre un presupus grup de indivizi care practica laba in cerc. Orice padure are uscaciuni. Unii chiar sunt si praf, n-as apara barbatii emasculati niciodata daca vine vorba. Unii dintre ei chiar mai merita sa se arda. Macar de ar invata ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru OrdanKarris):

De ce la tine e mereu sexul cireasa de pe tort? Nu e asta scopul oricărei interacțiuni între bărbați si femei. Daca ma intrebi pe mine, sexul e partea cea mai simpla.N-ai nevoie nici de timp, nici de efort, nici de epuizare psihică, emoțională sau ce tâmpenii ati mai insirat voi pe acolo.E simplu sa agăți doar pentru sex.Si dacă nu e simplu, e vina lui, mai are de lucrat la el.
Revenind.Aici nici măcar nu e vorba de sex, ci de relații.Nu ești singurul care a trecut prin experiențe naspa legate de femei.Nu ești deloc unic.Esti doar tipul sensibil si incapabil sa treacă peste, care se refugiază in spatele unor inițiale sofisticate si a unei atitudini de dispret si indiferenta.La fel ca toți de aici care te-au aprobat.E mai simplu sa spui ca femeile sunt demonice decât sa admiți ca ai dat-o in bara. Minciuna e mult mai dulce ca adevarul.Pacat ca știi ca e o minciuna.
Dacă realitatea m-ar calcă in picioare? A făcut-o, dar nu in sensul ca s-a despărțit cineva de mine si am început sa urăsc toți barbatii.
Ai ales sa te adaptezi la ce? La lumea ta imaginara pe care ți-ai creat-o? E simplu sa alegi femei defecte ca si tine si sa construiești relații defecte, bazate pe sex.E mai complicat sa interacționezi cu o femeie adevarata(scutește/ma de partea aia in care îmi zici ca o femeie adevarata, inteligenta, matura e sinonim cu un tipar electric).
Problema nu e la femei.Nici la bărbați.E la oameni in general si in special la voi, ăștia care refuzați sa recunoașteți adevărul si continuați sa va mințit frumos de teama ca veți suferi iar.Pana la un punct va înțeleg.Doar ca negarea nu e nici pe de parte solutia.E o prostie caracteristica oamenilor slabi.In loc sa lucrați la voi, îi judecați pe ceilalți care chiar știu cum sa atragă o femeie fără bani sau efort peste măsura.
Ai inteles doar ce ai vrut tu.Ai fost incapabil sa ai o relație funcțională si continui sa fi incapabil, la fel ca si amicii tai.Gandeste-te la toți barbatii de pe strada pe care îi vezi cu o tipa de mâna.Intr-un fel sau altul, aia sunt mai buni ca tine.Majoritatea din ei chiar sunt.
Tanjiti după o relație.Una adevarata, bazata pe încredere, iubire, respect si toate chestiile alea de care tu îți bati joc acum pentru ca una si-a bătut joc de tine exact in același mod. Daca chiar nu ți-ar pasa, nu ți-ai mai petrece timpul tău prețios pe care nu vrei sa-l irosești pe femei aici, dând răspunsuri kilometrice despre energia demonica a femeilor.Nu-mi spune ca vrei sa-i ajuti pe altii, ca asta ar presupune un anumit nivel de empatie, pe care tu susții ca nu îl ai.
Dacă nu v-ar pasa, nu v-ati agita atat in jurul subiectului ăstuia.O faceti pentru ca aveti încă ceva de demonstrat. Ceva fals, pe care va străduiți sa-l faceti sa devină adevarat.

| Hammurabi explică (pentru sofisis):

Da laughing))))
Când beau ceai trebuie să stau departe de calculator.

"De ce la tine e mereu sexul cireasa de pe tort?" - de ce la tine e mereu relatia cireasa de pe tort? Nu asta e scopul oricarei interactiuni intre femei si barbati.

"Daca ma intrebi pe mine, sexul e partea cea mai simpla.N-ai nevoie nici de timp, nici de efort, nici de epuizare psihică, emoțională sau ce tâmpenii ati mai insirat voi pe acolo.E simplu sa agăți doar pentru sex.Si dacă nu e simplu, e vina lui, mai are de lucrat la el." - evident cand esti purtatoare de vagin si te trezesti zilnic cu sute daca nu chiar mii de abordari din partea barbatilor care subtil se traduc in "ne-o tragem si noi?", evident cand nu trebuie sa faci efectiv nimic altceva decat sa consumi oxigen si sa ti se arunce sute de cereri de sex care mai de care mai voalate sau ma rog, mai directe dupa caz, e normal sa vomiti pe gura ca sexul pentru tine e ca respiratul. Pai daca era asa si pentru mine si eu spuneam exact acelasi lucru. In schimb ce spui tu despre sex, pot spune eu despre relatie. Relatia pentru mine e ceva foarte banal si simplu de obtinut. Nu trebuie mare lucru sa am relatie. In schimb treuie un soi aparte de comportament sa trezesc interesul sexual, trebuie un efort facut, efort care tu in solipsismul tau absolut, nu ti-l poti imagina. Iar daca relatia pentru tine nu este la fel de simplu de obtinut cum e pentru mine, atunci clar mai ai de lucrat la tine. Daca esti incapabila sa ai relatie deloc sau nu pentru mult timp ai mult de lucrat la tine.

"Aici nici măcar nu e vorba de sex, ci de relații" - din nou aici ma aburesti cu ce te doare pe tine si uiti ca ce e simplu pentru tine necesita efort la mine si invers la fel, ce e simplu pentru mine e aparent foarte greu pentru tine. Te doare tare asta cu... relatiile, este?

"Esti doar tipul sensibil si incapabil sa treacă peste, care se refugiază in spatele unor inițiale sofisticate si a unei atitudini de dispret si indiferenta." - nu ma ascunt in spatele niciunei etichete sau initiale. Am afirmat ca nu ma consider mgtow dar sustin ce reprezinta. atat

"La fel ca toți de aici care te-au aprobat.E mai simplu sa spui ca femeile sunt demonice decât sa admiți ca ai dat-o in bara." - E mult mai simplu sa te agiti ce fac altii cu timpul lor liber si cui ofera relatie decat sa admiti ca esti incapabila sa ai o relatie, sau sa ai o relatie pe termen lung si sa recunosti ca aici TU ai dat-o in bara. iti repet, pentru mine relatiile sunt o nimic toata. Pot atrage si astazi pe cineva doar pentru simpla... "relatie" si nimic mai mult. In caz ca nu erai atenta am tot zis: BARBATII OFERA RELATIA. Da, noi! Asta e adevarul care incerci cat poti sa-l ignori, pentru ca doare!

"Dacă realitatea m-ar calcă in picioare? A făcut-o, dar nu in sensul ca s-a despărțit cineva de mine si am început sa urăsc toți barbatii." - este usor sa spui ca nu urasti barbatii atat timp cat nu esti tu aia care investesti mai mult. Un barbat face primul pas, un barbat planuieste intalnirea, un barbat scoate banul din buzunar, un barbat isi stoarce mintile sa gaseasca conversatii cat sa se faca placut tie. Tu nu faci altceva decat sa primesti. Iar daca nu iese nimic, nu e vina ta, ci a lui. Vorba aia, el a initiat totul. Tu nu ai motiv valid sa urasti sexul opus pentru ca sexul opus e ala care iti ofera(sprijin emotional, relatie, timp, atentie). Mai degraba ai motiv sa fi depresiva cand nu primesti toate alea, cand nu ai pe cineva in viata ta care constant si zilnic sa te alimenteze cu toate alea. Din nou, solipsism si lipsa de introspectie asupra situatie. Nu te duce deloc capul duduie. trebuie tot eu sa gandesc si pentru tine.

"E simplu sa alegi femei defecte ca si tine si sa construiești relații defecte, bazate pe sex." - acea femeie defecta cu care am acea relatie defecta, bazata numai pe sex, sigur este mult mai fericita si implinita ca tine in acest moment. Pariu pe ce vrei tu.

"E la oameni in general si in special la voi, ăștia care refuzați sa recunoașteți adevărul si continuați sa va mințit frumos de teama ca veți suferi iar.Pana la un punct va înțeleg.Doar ca negarea nu e nici pe de parte solutia." - Tu de fapt te plangi ca nu vei avea ocazia sa exploate unul ca mine, sau pe altii care eu ii avertizez pe aici pe TPU. De fapt asta vrei sa zici cand zici ca "mi-e frica sa nu sufar iar". Nu exista nici un motiv logic si rational sa-ti pese daca un necunoscut pe TPU (eu) "sufera sau nu de exploatarile feminine". Tu de fapt vrei sa zici ca te oftici ca exista astia ca mine, care vad clar ce se intampla si avertizeaza pe altii. In mai putine cuvinte, te oftici ca unul ca mine iti strica musteria. Spune asa macar. Nu ma lua pe mine cu vrajeli si injosiri subtile cum ca eu sau altii ar avea frica de femei. Exact pe dos. Acum nu mai am nici o frica. Nu e vorba de nici o frica aici. Aici e vorba ca nu vei mai avea ocazia tu personal sa exploatezi si tu la randul tau un potential barbat care-l placi. Cine stie, poate a auzit de la mine sau de la altcineva de pe net de pastila rosie, nu neaparat de MGTOW si acum e pregatit sa-ti dejoace trucurile feminine. Despre asta de fapt e vorba. Sa fim seriosi, esti incapabil sa recunosti ca esti depasita de situatie si te rezumi la injosiri si atacuri subtile. Aminteste-mi cum stai cu relatiile? rolling on the floor

"Tanjiti după o relație." - nu tanjesc dupa nici o relatie am deja una. Asta e durerea ta, nu a mea. Nu mai proiecta insecuritatea si oftica ta asupra mea. Relatia e of-ul tau asa cum sexul era pentru mine. Fa-ti si tu o miscare WGTOW si protesteaza ca nu ai nevoie de relatii rolling on the floor Te sustin!

"Daca chiar nu ți-ar pasa, nu ți-ai mai petrece timpul tău prețios pe care nu vrei sa-l irosești pe femei aici, dând răspunsuri kilometrice despre energia demonica a femeilor.Nu-mi spune ca vrei sa-i ajuti pe altii, ca asta ar presupune un anumit nivel de empatie, pe care tu susții ca nu îl ai." - depinde la cine te referi cand zici ca nu am empatie. Eu chiar vreau sa ajuti pe altii sa inteleaga conceptul de pastila rosie. E un subiect destul de interesant pentru mine si consider ca ajut. Chiar daca ajut si 10 persoane incat sa stric musteria unor muieri profitoare, daca pot scuti 10 persoane sau mai mult de ce a trebuit eu sa indur o perioada, ma imt mai mult decat implinit.winking Informatia trebuie sa circule, fie ca-ti place sau nu. Nu-ti convine? Ghinion, n-ai ce sa-mi faci. Du-te la CNA si spune-le ca Ordan cel rau ti-a stricat musteria si din cauza mea nu gasesti tu relatie, sau nu una sanatoasa cel putin laughing

"Dacă nu v-ar pasa, nu v-ati agita atat in jurul subiectului ăstuia" - doctorii care trateaza cancerul despre ce crezi ca vorbesc? Nu despre cancer? Asa si astia cu pastila rosie.

Eu am mai spus, imi place tavaleala big grin Daca chiar vrei sa-ti demonstrez care ti-s limitele, ai ajuns unde trebuie si la cine trebuie. happy

Grecule esti vedeta, intrebarea ta e populara ai doua de fapt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru OrdanKarris):

Am ajuns la cine trebuie? Tot nu mi-ai zis ora si locul. Tavaleala prin cuvinte e singura la care pari sa te pricepi happy
Mi-e lene sa iau fiecare paragraf in parte cum ai făcut tu, ma rezum la ideile principale.
Da, sunt incapabila sa am relații, dacă asta voiai sa auzi.Dar problema e la mine.Eu am de lucrat.Nu dau vina pe bărbați pentru defectele mele.Ba da, am motive sa urăsc sexul opus.Doar ca n-o fac, pentru ca un caz particular nu se aplica la toți.
Pentru ca relația e peste sex, de aia.Relatia include si sexul, dar include si multe alte lucruri la care tu visezi, indiferent ca negi asta.Si eu visez la ele, dar admit ca eu sunt cea incapabila de ele.Nu barbatii.
Ma refeream la tine când spuneam ca sexul e partea cea mai simpla.La bărbați in general.Nu la mine sau la alte femei.Strict pentru sex n-ai nevoie de efort.Pana si tu ești in stare sa faci asta.Mai departe te blochezi. Spui ca relația e ceva banal pentru tine.De unde știi? Nu ai avut o relație in adevăratul sens al cuvantului.Banala e imitația ta ieftină de relația cu o tipa care nu poate sa aibă iq mai mare de 80. Daca ar fi banal, ai putea sa ai o relație adevarata.Bazata pe iubire, înțelegere si respect.
Nu cred in "iubire".Mi se pare o combinație între nevoi primare si egoism.Tu ai crezut in iubire si nu mai crezi doar pentru ca ai fost incapabil sa o menții.Cand spun eu "iubire", ma refer la un atașament.La chestiile simple, comunicarea,
înțelegerea.Astea care îți lipsesc.Nu am o viziune siropoasa, doar realista.A ta poarta amprenta eșecurilor tale.Si a mea, dar nu in aceeași măsura. Daca eu sunt incapabila de o relație sau de iubirea pe care o simt altii nu înseamnă ca ei greșesc si eu am dreptate.Cum e si la tine.
Barbatii oferă relația? Cum stai cu matematica? Barbatii oferă relația.Dar tu nu poți oferi relație.Deci,cine nu e bărbat?
Nu oferă barbatii relația.Nu e un cadou.Nu îmi dai in mâna cardul tău si-mi zici sa-mi fac de cap.Ca sa meargă e nevoie de implicare din ambele parti.Nu oferi tu mai mult decât femeia in ceea ce privește relația.Cat despre cadourile pe care zici ca le dai si faptul ca mereu tu ești cel care face primul pas.tu ești bărbatul.Ma rog, teoretic.Practic stai prost la capitolul asta.Nu e ceva apărut de ieri. Mereu a fost asa.Barbatii oferind respect femeilor, dominându-le. Daca nu-ți convine, revolta-te împotriva strămoșilor tăi.Nu femeile au cerut sa fie tratate ca niște prințese.Voi v-ati folosit mereu de avantajele fizice pentru a ocupa poziții mai inalte si a va accentua asa-zisa superioritate. Daca n-ati fi ținut mortiș sa ne demonstrați de-a lungul istoriei ca voi dominați si noi suntem supuse acum poate noi v-am fi deschis voua ușile.Ati manipulat un dezavantaj fizic si s-a ajuns aici, in avantajul nostru.Acum se numesc "maniere".Nu mi se pare ceva atat de terifiant sa fi primul care baga in seama o tipa sau care face mici gesturi de politețe.E respect, pana la urma.Politete.Nimic mai mult.
Singurul motiv pentru care partenera ta e fericita e ca e mediocra si are o stima de sine extrem de scăzută. Aproape sigur e mai fericita ca mine, dar doar pentru ca sinapsele ei se activează numai când ești deasupra ei.
Ba da, tânjești.Ce ai tu e o imitație sh a unei haine de firma.Numai relație nu e.
Nu-mi trebuie o relație cu cineva atat de idiot sa creadă ce spui tu.
Doctorii care tratează cancerul...ghici ce, trateaza cancerul.Tu nu tratezi nimic.Tu nu ajuti pe nimeni cu nimic debutând prostiile astea. Spuneai ca eu îmi proiectez dorințele asupra ta.Tu ești cel care își proiectează eșecurile asupra unor bărbați care tind sa-ți calce pe urme.

"Da, sunt incapabila sa am relații, dacă asta voiai sa auzi.Dar problema e la mine.Eu am de lucrat.Nu dau vina pe bărbați pentru defectele mele.Ba da, am motive sa urăsc sexul opus.Doar ca n-o fac, pentru ca un caz particular nu se aplica la toți." - Asa cum am lucrat si eu la mine si am inteles unde am gresit in trecut. Nu dai vina pe ei pentru ca inca ai de castigat de pe urma lor. Cum am spus, nu ai cum sa-i urasti pentru ca ma indoiesc ca tu faci eforturi reale sa investesti intr-un barbat, sa stabilesti acele conexiuni adanci emotionale. Imi cam imaginez de ce esti incapabila de relatii.

"Pentru ca relația e peste sex, de aia." - nu si pentru mine!

"Relatia include si sexul, dar include si multe alte lucruri la care tu visezi, indiferent ca negi asta" - iti scapa 3 aspecte: 1. am deja ce spui tu acolo, 2. vreau ce spui tu acolo dar intr-o proportie mult mult mult mai mica decat tine, 3. nu depind de asta, nu depind de acel "maulte alte lucruri". Din nou iti zic, proiectezi dorintele/asteptarile si ofticile tale asupra mea aiurea. Intelege ca nu-s muiere. Nu-s creatura emotionala ca tine. Iar tu mai ai si ceva buba la creier pe deasupra *cough*PSYCHO*cough* De asta tii mortis sa primeste acele palme de la mine si tot ma bati la cap. Am cui sa-i dau palme, nu-ti fa griji.

"Ma refeream la tine când spuneam ca sexul e partea cea mai simpla.La bărbați in general." - De facut, da. De obtinut, nu atat de simplu cat crezi.

"Spui ca relația e ceva banal pentru tine.De unde știi? Nu ai avut o relație in adevăratul sens al cuvantului." - de ce aud vocea unei foste cand citesc asta? Nu prea inteleg ce intelegi tu prin "relatie in adevaratul sens al cuvantului". Cat de 'adevarat" e acel adevarat sens al cuvantului? Si tocmai tu ai spus ca esti incapabila de o relatie. Atunci stii care este acel adevarat sens al cuvantului intr-o relatie? De unde stii ce relatie am eu si ce ma multumeste pe mine si prietena mea?

"Banala e imitația ta ieftină de relația cu o tipa care nu poate sa aibă iq mai mare de 80. " - De cate ori trebuie sa-ti spun toantooooooo, nu iq-ul tau imi tine pwwwwla sculata. Ma doare in pwwwwla de inteligenta ta non-existenta. Eu nu te iau in relatie sa completam amandoi rebusuri sau sa rezolvam teste de iq. Pentru tine e ceva special ca ai un iq usor peste 80, desi am indoieli si in privinta asta =)) Pentru mine nu inseamna nimic.

"Daca ar fi banal, ai putea sa ai o relație adevarata.Bazata pe iubire, înțelegere si respect." - mah femeie, daca tu crezi ca eu si cu a mea ne tocim creierii toata ziua unul altuia cum probabil ai face tu intr-o relatie (probabil si motivul pentru care nu poti avea una). Ne intelegem, respectam, ba chiar as putea sa spun ca ne si iubim. Dar avem acea armonie, respect si intelegere. Incerci sa convingi fix pe cine nu trebuie de aceste aspecte. Cred ca aceste criterii sunt utile tie, nu mie. Incep sa inteleg de ce esti incapabila sa ai relatii si de ce ma acuzi pe mine de neajunsurile tale.

"Nu oferă barbatii relația.Nu e un cadou" - si atunci de ce nu ai relatie deja?

"Cat despre cadourile pe care zici ca le dai si faptul ca mereu tu ești cel care face primul pas.tu ești bărbatul.Ma rog, teoretic.Practic stai prost la capitolul asta" - inca un motiv pentru care respingi orice urma de barbat. Pur si simplu nu te poti abtine sa nu injosesti. Nu te duce capul sa dai replici, imediat injosiri la adresa masculinitatii. Grosolana, combativa, psihopata, galagioasa, opinionata reteta perfecta pentru o viata trista cu pisici. Stai? Ce? Si eu fac la fel? Pai eu mi-s barbat. Eu-mi permit. :D

"Daca nu-ți convine, revolta-te împotriva strămoșilor tăi.Nu femeile au cerut sa fie tratate ca niște prințese.Voi v-ati folosit mereu de avantajele fizice pentru a ocupa poziții mai inalte si a va accentua asa-zisa superioritate. Daca n-ati fi ținut mortiș sa ne demonstrați de-a lungul istoriei ca voi dominați si noi suntem supuse acum poate noi v-am fi deschis voua ușile." - de acord cu tine aici, generatiile trecute au gafat in acest sens.

"Singurul motiv pentru care partenera ta e fericita e ca e mediocra si are o stima de sine extrem de scăzută." - nu mai scazuta decat a ta, asta e clar;) Si cand ma aburesti ca prietena mea ar fi "mediocra" asta se traduce in "sunt ofticata si frustrata ca nu am relatie si nu pot avea relatie pentru ca nu pot tine alaturi un barbat pentru mult timp si atunci frec pe altii la icre ce fel de femei ar trebui sa-mi place si ce fel nu". Cam asta inteleg eu din frustrarea care o vomiti p-aici.

"Aproape sigur e mai fericita ca mine, dar doar pentru ca sinapsele ei se activează numai când ești deasupra ei." - sa ma tai daca inteleg de ce toate frustratele si psihopatele se ataca oameni cu care nu sunteti voi de acord au parte fix de ce va lipseste voua in viata. Bun toanto, am o mediocra ca femeie, iq = 80, sinapsele nu i se activeaza decat cand sunt deasupra ei. Ghici ce: NU ESTI TU AIA in locul ei! Si nu vei fi. Naspa. Si aici nu vorbesc doar de mine. Nu vei fi pentru nimeni, EVER! Asta e esecul tau! Mai trist de atat nu se poate. te caci pe ele sinapse daca tot tu iti plangi in pumni ca pana si o mediocra are parte fix de ce-ti lipseste tie. Na. Ia d-aici!

"Doctorii care tratează cancerul...ghici ce, trateaza cancerul.Tu nu tratezi nimic.Tu nu ajuti pe nimeni cu nimic debutând prostiile astea. Spuneai ca eu îmi proiectez dorințele asupra ta.Tu ești cel care își proiectează eșecurile asupra unor bărbați care tind sa-ți calce pe urme." - am ajutat niste oameni sa scape de depresie, i-am ajutat sa inteleaga ce li se intampla. Eu zic ca am facut bine. Lasa sa-mi calce pe urme. Foarte bine ca-mi calca.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru Arakiss):

Oleo! big grin