De pe wikipedia am luat acele afirmatii.
Nu am zis ca sexul inseamna relatie. MGTOW reprezinta niste barbati ( sau mai bine zis baietasi ) care nu au fost capabili sa-si stapaneasca emotiile si sa treaca peste niste inimi frante. Daca te-a parasit una, nu trebuie sa arunci vina pe femei si sa incepi o astfel de revolta.
Ti-am citat ceva de pe wikipedia "Vowed to stay away from women" care tradus in romana inseamna " Au jurat sa stea departe de femei". Tu incerci sa-mi spui ca nu e asa. MGTOW in adevaratul sens al cuvantului inseamna sa nu mai ai de-a face cu vreo femeie vreodata in viata ta ( sau cel putin cat timp faci parte din MGTOW ).
Eu inteleg ca unii barbati vor sex fara obligatii, dar daca femeile nu vor ce sa faci? Iti creezi un grup si te intorci impotriva lor?
"MGTOW reprezintă bărbați care au si avut de suferit prea mult si/sau prea des din interacțiunile cu femei."
"Au fost abuzați sau partenerele doar au profitat de ei, au fost exploatați."
Prin afirmatiile astea faci grupu sa para ca o adunatura de tantalai care isi ia apararea unul altuia si se inchid intr-o cochilie pentru a se proteja de nemiloasele si demonicele femei, asa-i?
"Bărbații (mai) au nevoie de validările femeilor."
Logic ca nu au nevoie de validarile femeilor, cine a spus ca au? Daca simti asta inseamna doar ca n-ai gasit femeia potrivita.
Chestia asta cu MGTOW mi se pare ceva de genul: "Am incercat si eu c-o gagica, am incercat cu 2, 3, n-a mers, gata exclud de tot femeile din viata mea, sunt manopera diavolului!"
Pe bune? Asa evolueaza societatea? Asa evoluam noi ca oameni in 2019?
Daca ai fost respins de-o femeie inseamna ca nu ii indeplinesti ( sau nu ii mai indeplinesti ) standardele. As simple as that. Pune-te in situatia ei, nu ai face la fel? Daca esti ranit de una, la fel, probabil o meriti, dar fiind prea implicat emotional nu esti capabil sa te exteriorizezi si sa-ti vezi propriile greseli. Aici gresesc adepti MGTOW.
Sincer toata chestia asta cu MGTOW mi se pare o victimizare colosala din partea barbatilor.
Man, dar tu te ai luat serios cu mucii, nu gluma. Ai crescut în vreo grota unde nu exista noțiunea de sarcasm sau de caterinca?
Încă sper ca faci mișto când spui ca tu chiar crezi ca eram serioasa
Nu am idee ce femei ai cunoscut sau ce fetish uri aveau, dar ai ceva probleme
Tot ce mi doresc de la viata e o partida de sex cu cineva care vede o femeie ca un gândac mizerabil lipit de talpa pantofului.
Trebuie sa menționez în paranteza ca eram ironica ca să se prindă ordan care se masturbează de satisfacție oarba crezând ca fetele chiar au fantezii cu flegme cu muci sau nu mai e nevoie?
Am pățit-o și eu și am ajuns la concluzia că trebuie să fiu mai atent cui îi răspund sarcastic sau la caterincă, pentru că unii o iau de bună. Atât pot ei.
Iti explic eu, cei din comunitate au avut probleme in a avea femei dintr-un motiv sau altul, ba nu aratau bine, ba aratau bine, dar nu aveau mecanismele psihice ca sa permita asta, un comportament, o atitudine nu stiu cum.
Asa ca au inceput sa foloseasca un mecanism de aparare psihologic pentru a nu mai suferi, si au inceput sa simta ca nu ii mai intereseaza femeile. Unii cel mult poate mai fac sex la dame de consumatie, alti fac singuri, asta doar pentru tensiunea sexuala. Altii nu mai fac deloc.
Ei tot zic ca ele sunt pe interes, ca manipuleaza barbatii, pentru ca ei au fost asa tratati. Si prin asta ei cred ca schimba ceva.
Insa un barbat care arata bine si e in regula si cu altele, niciodata nu o sa aiba aceste constatari, vor avea mereu relatii bune cu femeile.
Inainte sa renege femeile faceau ca toti, vroiau relatii, acum merg pe calea lor adica alta decat a celorlalti adica aia clasica.
Solutia este masturbarea, ca barbatul sa aiba pofta de sex mai mica si sa fie mult mai selectiv, atunci la nivel global nu vor mai trage ca disperatii de una, si ele ar fi altfel si cu aia care nu are arata asa de bine.
Ca asa cui ii pasa ca-s niste din astia care nu vor femei? Nu afecteaza in masa problema. Insa cealalta solutie poate fi aplicata f simplu la nivel global (mi se pare ca s-a inceput mai tare in occident ca si cum ar fi o moda masturbarea, dar nu-s sigur).
Deci ideile lor nu mi se par okey pentru ca generalizeaza dupa ce au patit ei fara sa spune si de ce, ei de ei nu zic nimic daca au vreo problema sau nu, ele sunt cele vinovate si atat. Plus ca nu asta e solutia rezolvarii cum cred ei.
Lumea in care traim nu a stiut ce organizatie cretina sa mai inventeze si a facut oganizatia MGTOW, care e o mare prostie.
Aia din MGTOW dau de inteles ca sunt batusti in cap s-au slabi de inger.
Nu sunt batuti in cap, sunt niste oameni frustrati de incapacitatea de a avea femei pe bune adica sa fie doriti, iubiti, simpatizati, nu au ceva, ori nu au fizicul, ori nu-s sociabili, ori lipsesc ambele.
Sti ce cred eu, probabil au dat peste femei din alea care sunt pline de pretentii si cauta de astia cu bani si pixul mare ori sunt ei prosti din moment ce ai spus ca nu pot avea femei.
De mii de ani e lumea pe pamant si tocmai acum apare organizatia asta.
Sa sti ca femeile mai merg si violate, hmmm, hmm, sti tu?
Sau ar mai fi o varianta sunt femeile proaste, nu stiu ce vor si probabil de aia ii refuza. Cred ca undeva la mijloc e vorba de bani si alte interese. Ca daca ar fi vorba despre aspectul fizic, pe bune acum? am fi cu totii ca niste clone exact ca soldatii din Star Wars sau ca cei 300 de spartani.
Mai dale in p-la mea, o fi ei mai prosti asa dar nici femeiile nu sunt mai cu mot decat noi.
Corect, insa cine le-a invatat asa? Disperatii dupa sex, eu de aia recomanda si masturbarea, ca sa fie mai selectivi barbatii! Asta e solutia la nivel global.
Si atunci nu vor fi mai cu mot, pana atunci vor fi.
Daca te duci nemancat intr-o vizita, mananci ca prostu`, daca te duci cat de cat mai mancat, nu mai esti asa disperat.
Insa este fals si asa, caci femeile care plac un barbat, nu stau pe interes si nici nu vor asta! Stau si vor interes cu aia pe care nu ii plac, mare atentie.
La mine ori face ce zic eu, ori duca-se, pentru 11 secunde de placere la sfarsit, nu stau dupa ele! De aia rezolv la dame de consumatie sau singur, la alea dau banu`, fac ce vreau si plec. Atat.
Iar cu ele in general nu ma inteleg mai deloc la gandire, pasiuni, discutii, deci nu ar avea sens sa fac cuplu pentru ce? Sa-mi fac obligatii si copii sa ma toace la cap si la buzunar? Si sa stau cu un om care face practic parte din alta specie? Nu am de ce. Vreau viata, sa o traiesc la maxim.
Se potrivesc cel mai bine femei cu femei si barbati cu barbati, si ca amici. Pana la urma mie mi se pare mai normala si cuplarea celor de acelasi sex ca-s mult mai compatibili, nu doar la amicitii.
Crede-ma, de 17 ani am tot vb cu femei si pe net, ma crezi ca cu NICI UNA nu am avut ceva in comun de facut sau discutat?
Aia nu, aia nu, aia nu, tot ce ma int pe mine nu.
In schimb cu baietii mereu m-am inteles mult mai bine.
Venise una la mine, frateeee, se blocase discutia! Dupa ce faci, ce ai mai facut, ce ai mancat, cum o mai duci, ce ai facut la munca, gata. Nu gaseam..ca ma gandeam ce ma int pe mine, le luam la rand si nimic.
Deci ma uimesc astia cum pentru un sex scurt se insoara, etc etc, mai fac si copii care dupa aia nici nu te mai suna, etc.
Se facuse o statistica si chiar Vulpescu Andrei ala de le FB si ala care apare la TV a zis ca doar 5 % din relatii sunt ok, restul is toxice. El mi-a spus. Si mi se pare ca zisese si pe acolo prin 2017.
Ai dreptete ce spui, nu te contrazic asa sunt ele mai dificile dar na asta e viata. Dar cu totii avem liberul arbitru sa facem ce vrem pana la urma.
Avem pe dracu liberul arbitru! Am fost constransi sa ne placa doar sexul opus, ferice de cei bi, aia au liberul arbitru cu adevarat, eu de aia voiam a fi bi, sau pe invers.
Doamne fereste mare ti-e gradina, ori cum multa sanatate si numa bine, noapte buna.
De ce doamne fereste? Hai sa o luam asa cu liberul nearbitru:
1 - Nu poti alege ce te atrage, te atrage sau nu un partener fara sa vrei. Poti alege din 4 parteneri dar care te atrag la fel. Daca vrei sa-ti placa partenerii mai naspa la fizic pentru ca un om nu are fizicul ca lumea si stie ca nu e asa cu una cu doua placut de cineva cu fizic ca lumea, nu poate, tot frumusei vrea si simte ca vrea, si femeile urate cu draci, si barbatii la fel tot aia vor, iar daca aleg altceva nu sunt multumiti deloc.
2 - Nu poti alege ce gen te atrage, majoritatea sunt constransi sa placa doar sexul opus desi unii nu au succes acolo ci la acelasi sex, deci le-ar putea fi si lor bine, e doar un exemplu.
3 - Daca nu te iubeste cel iubit, nu poti alege sa nu suferi chiar daca iti da si in cap, trece suferinta in timp dar nu cand vrei tu.
4 - Nu poti alege sa mananci sau nu, ca te sparge foamea, deci te obliga.
5- Nu poti alege sa fi mai inteligent sau mai ne, ti se da un nivel si ala il ai, il folosesti pe ala.
De multe ori nici cariera nu o alegi, alegi ce simti ca-ti place de nici nu stii de ce-ti place cutare! Si daca alegi altceva, nu te simti bine, nu iti place.
6 - nu alegi sa-ti placa scoala sau nu, simti de la sine ca merge, ca iti place si deci vrei automat sa faci, nu poti alege sa bati maidanele ca nu simti asta nici daca doresti la nivel constient.
Mai vrei? Deci? Ce suntem? Robotei biologici ce executam niste soafte. Avem impresia ca avem liberul arbitru, ca multi nu-s constienti de ce am spus.
Ok, ai dreptate asa este sa ne atraga sexul opus pentru ca biologic vorbind asa e omul. In viata dam peste tot felul de oameni pe unii nu vrem sa ii intalnim dar totusi se intampla sau poti sa cunosti oameni noi chiar si printr-o simpla intamplare, coicidenta.
Sunt multe lucruri pe care nu noi le alegem sa fie asa dar daca asa se intampla trebuie sa trecem si peste asta, lumea in care traim nu a fost niciodata perfecta asa si viata noastra a oamenilor.
Cred ca nu exista un om pe pamant care sa nu fi trecut prin asta e normal, firesc asa si cu sentimentele fata de femei.
Om fi noi mai prostanaci asa (repet unii) dar ele trebuie sa constientizeze ca fara noi ar fi moarte, eu cred ca aici e vorba doar de niste mofturi si pretentii.
Pai ma, sa nu mai fie nici ei prostanaci asa! Ei sunt de vina pana la urma, ele s-au adaptat dupa situatie.
Nu am inteles de ce sunt asa fraieri multi din ei!
Nu domne, sa aleaga ca lumea, nu sa cerseasca un sex, de aia am recomandat masturbarea pentru reglarea acestui lucru, ca daca pofta sexuala este egala si la ele si la noi, atunci nici unu nu mai e disperat si atunci se va egala treaba, nu vor mai fi ele cu nasul pe sus.
Am dat solutia! Dar...sa o aplice, eu asa am facut.
Daca nu aplica, o sa fie fraieri in continuare si nu se va schimba ceva, ca ea daca vine mancare, el avand foame de rupe, e dispus sa dea si 20 lei pe o paine.
Daca el vinde mancare si aia vine, neavand foame foarte sus, isi permite sa zica "iti dau 5 lei pe paine, daca nu vrei, pa".
Cam asa ca si comparatie.
"Fata, uite ce vreau eu... oferi? Nu oferi, adios miciacios.". Evident calitati morale am cerut, nu ma int altceva. Si gata!
Si daca toti ar face asa, in timp si ele se vor adapta.
Era mai bine recomandare pentru dame de consumatie, dar acolo e prea scump ca sa faci cand iti vine.
Ok, pana aici am inteles dar am auzit tot asa de la cineva ca dincolo in strainatate lucrurile stau altfel de exemplu: in Italia femeile platesc barbatii pentru sex, companie, relatii, nu stiu daca e adevarat dar din cate am inteles cica in occident copii sunt mult mai redusi in gandire fata de cei de aici.
Stai ca de fapt am uitat sa zic ceva esential:
Un barbat e fraierul unei femei (fie cu pofta sus de sex sau nu), daca nu este placut de femeia aia! Ca daca e f placut, ii da tot, asa cum face si unu cu una care-i place f mult.
Daca se plac ambii reciproc la fel de mult, e frumos, nici unu nu e fraierul la nici unul, alea-s relatii adevarate.
Deci membrii mgtow astia au probleme daca au ajuns sa fie fraierii femeilor, ori nu au fizicul atractiv, ori nu au nici fizicul nici comportament, ori doar ultimul. Asa ca.ei sunt problema, nu femeile. Normal ca daca nu place una pe cineva il ia de fraier daca are ceva de profitat de la ala. Daca ala tot insista ca prostul desi simte ca nu e dorit, aia profita si ea, si aia este.
De obicei cand simt ca nu-s placut, NU ma bag in seama cu acel om.
Se simte si fara sa zica din partea ei, simti gesturi, atitudine, cum se uita la tine, simti ca trebuie sa actionezi la sigur. Daca nu stii asta.ti-o iei, si apoi tot ele sunt nenorocite, dar nu vedem problemele noastre.
Asa ca membrii mgtow au mari erori de gandire, nu cunosc mecanismul, nu cunosc de ce s-au purtat femeile cu ei asa.
Ca exista doua categorii de femei:
1- nu place pe x si nu il baga in seama, nu ii raspunde la avansuri
2 - nu place pe x, simte ca poate profita si accepta avansurile dar il tine de prost.
Deci simplu, daca ar cunoaste ce se intampla, ar sesiza ca la ei este problema, oricum tot ei sufera, deci nu castiga nimic.
Pai in ziua de azi nici casniciile nu mai sunt ce au fost dar mite relatiile de alea ce sa mai vorbim. Ai dreptate asa e, exact cum spui tu barbatul e fraierul femeii indiferent ce ar fi, ori cum ce mai conteaza, ele fac ce vor din noi acum. https://www.youtube.com/watch?v=pgYEcAs03mk
Pai fac ca am zis de ce! Sa aplice ce am spus si se va rezolva, ce e asa greu nu stiu. Pe mine m-au placut cinci femei si le-am refuzat pe toate ca nu ma atrageau fizic, una din ele a venit si imi facea orice la pat, nu am facut relatie cu ea.
Nici macar sex nu am mai vrut, ca statea pe capul meu cateva ore si ma plictisea, ca nu aveam ceva in comun. Deci asa trebuie.
Deci fac ce vor doar cu unii.
Deci conteaza ce ar fi, nu ca nu conteaza.
Ce bine spui! Exact asta am cam spus ei eu, membrii mgtow nu vad ca la ei e problema de fapt, ei au tot felul de probleme si au fost desconsiderati de unele femei. Eu am refuzat mai multe femei, adica ce spui, ca "si tu ai face la fel", nu ma atrageau, aia e. Deci nu am de ce sa ma supar daca fac si ele la fel cu mine.
Asa face si colegul nostru mgtow, cand nu ii convine ceva, se supara, deci nu suporta sa i se zica ca greseste, in ramura femei zic.
Adica ce sa fac acu ca femeie, sunt obligata sa plac pe unu? Ca daca nu, are ura pe mine? E absurd.
Nu am de ce sa fiu contra lor desi si eu am patit-o de foarte multe ori. Iar daca ar fi profitat una de mine inseamna ca eram destul de fraier sa nu ma prind, pe langa faptul ca trebuia sa ma prind ca nu avea cum sa ma vrea pe bune, trebuia sa imi dau seama ca nu ii satisfac standardele, sa ma evaluez, gen fizic, caracter, comportament, si raspunsul venea singur, si sa nu ma las folosit.
Un barbat ok nu are nevoie de validarea nimanui, se simte bine cu el insusi, e bazat pe el, isi stie valoarea si ce poate face, si ajunge.
Adica nu esti in stare sa-ti dai seama ce ai si ce poti? Trebe sa zica altul?
Ca fizic te validezi imediat cand simti ca atragi priviri, gesturi, comportamente, simpatii de la fete inca din liceu, nici nu iti mai trebuie alta validare. La inteligenta vezi ce poti face deci stii cat te duce mintea. La caracter iar vezi dupa relatiile cu prietenii, alti oameni, si asa iti stabilezti valoarea singur.
Cei care fac parte din mgtow sunt cu problemele lor ei si-au ales aceasta viata deci nu avem nici un motiv sa ne bagam sau sa ii judecam intr-un fel. In general oamenii sunt dificili si greu de inteles si femeiile si barbatii.
In ziua de azi e mai greu sa iti gasesti o partenera care sa mearga la suflet + sa ai si ceva in comun + sa fie si intelegatoare si fidela. Deci in concluzie e dificila situatia.
Si eu am avut doua cu care nu am facut mai nimic adica am vorbit si tot vorbit si nimic parca nu simteam nimic bun la ele, de atras ma atrageau dar starea de spirit si felul lor de afi cam lasa de dorit.
Apropo legat de ce ai spua tu: "Un barbat ok nu are nevoie de validarea nimanui, se simte bine cu el insusi, e bazat pe el, isi stie valoarea si ce poate face, si ajunge." aici din cate stiu eu, e ca au fost femei care au facut din barbati de 2 lei barbati ok, exact cum spui tu adica i-au ajutat sa devina barbati i-au scos din aceea stare in care se aflau ei la inceput.
Dumnezeu a lasat pe pamant ca femeia sa fie sprijinul barbatului la nevoie si sa se ajute reciproc, si sa stii ca ai dreptate in ceea ce priveste "barbatii ok" daca e inteligent e capabil sa se descurce singur daca e mai moale sau mai retras femeia va incerca sa lucreze cu el ca sa il aduca pe calea cea buna adica sa il ajute sa devina mai barbat ca sa zic asa.
Am vazut cazuri in care "El" sau "Ea" au avut ambitia de asi ajuta partenerul si de a-l face sa devina om intr-un fel.
Cei din mgtow sunt diferiti femeiile i-au desconsiderat pentru ca au anumite momente copilaresti s-au stari copilaresti se supara repede si din cauza asta ei au inceput sa elimine femeiile.
Pai nu, aducandu-le la cunostinta de ce au ajuns cum au ajuns mgtow-ii, poate isi dau seama si lucreaza la problemele lor, nu e bine nici sa-i lasam in erorile lor de gandire sa stii. E bine sa stie ca nu e deloc ok drumul pe care au luat-o, ca din start vad deformat situatia. Prin constientizare se rezolva multe.
Ei au in cap ca ele is de vina, cand e pe dos, ii judec putin ca persista in niste erori de gandire care la fac rau de fapt. Ei trebuie sa se accepte asa cum sunt ei, nu sa urasca femeile, sa nu mai faca sex cu ele, ca de aici se deregleaza mai tare.
Eu cand am ceva de genu, ascult ce zic altii, analizez, trag invataminte la o adica, si schimb treaba in favoarea mea gandind corect, daca nimeni nu imi zice ca nu fac bine, e rau pentru mine, ca-mi fac rau mai departe crezand ca, cum gandesc e bine.
Sa constientizeze problemele si sa si le rezolve, sau accepte!
Pai mai, tu omiti o chestie! Normal ca daca nu place un x barbat, nu e fidela si nu merge la suflet, ci doar il foloseste sau nu il baga in seama, cu alea in comun de avut cam pauza, in general femeile nu prea au in comun prea multe cu barbatii. Dar la suflet si fidela este daca te place f mult, aia e, daca nu avem fizicul, ca asta este eliminatoriu, apoi si ceva caracter, e si normal ca e greu de gasit, deci nu generaliza!
Gandeste-te ca din 100 barbati poate 20 arata atractiv, din 100 femei cam 80 arata, deci normal ca ce patesc cei 80 de barbati, se ia ca regula, insa nu este.
Cu ridicatul, eu zic ca trebuie sa am eu ambitia sa ma ridic singur, nu sa ma ridice una, ce naiba. Daca ridicarea mea depinde de cineva, inseamna ca-s putin cam praf, pentru ca daca m-a urcat ma poate si cobora cand i se scoala, si ce facem? Decide in strain cum sunt eu, sau cum?
Lasa frate ca ma sprijin si singur, rolu femeii e sa o sexeze barbatu pana ameteste sa faca copii pana ameteste, nu altul, nu zic eu asta, natura zice.
Dar eu nu am nevoie de puradei sau altele, as vrea una de suflet cum zici tu, atat.
Insa nici asa, eu am stat de vb cu femei de 17 ani de zile incoa, si crede-ma cu nici una nu aveam mai nimic in comun, mult mai bine ma inteleg cu barbatii, de aia am si regretat ca nu-s bi sau pe invers.
Nu stiu ce-s asa barbatii morti sa se insoare (cum zic foarte multi cei de dupa 50 ani, si femei si barbati, "de fraieri ne-am casatorit, n-am mai face-o nicicand").
Mi pot a ma cupla cu cineva cu care nu am mai nimic in comun, cu sexul ma rezolv si altfel.
"Normal ca daca nu place un x barbat, nu e fidela si nu merge la suflet, ci doar il foloseste" asta seamana foarte mult cu acest caz https://www.youtube.com/watch?v=0kuxtQcyN-g dovada vie ca pe lumea asta mai sunt si fraieri.
"Gandeste-te ca din 100 barbati poate 20 arata atractiv, din 100 femei cam 80 arata, deci normal ca ce patesc cei 80 de barbati, se ia ca regula, insa nu este." aici e vorba de fite si pretentii mai ales la femei ca ele au asteptari mari deci in concluzie nu merita deloc efortul.
Deci cam asa stau lucruriile in ziua de azi, e mai greu cu femeiile decat cum a fost inainte.
In legatura cu fiziucl ca tot ai adus in discutie: "Gandeste-te ca din 100 barbati poate 20 arata atractiv, din 100 femei cam 80 arata, deci normal ca ce patesc cei 80 de barbati, se ia ca regula, insa nu este."
Aici la ce te referi? la inaltime, kilograme, culoarea tenului, trasaturiile fetei (nas, ochi, frunte, par, urechi, buze, privire etc.)
Ca ai mentionat asa "Dar la suflet si fidela este daca te place f mult, aia e, daca nu avem fizicul, ca asta este eliminatoriu".
Ce inteleg ele prin fizic? e ceva in genul Victor Slav sau Adrian Popa.
Ma refer la figura atractiva ca aia e cheia. Parca Slav e mai masculin si ala are figura mai atractiva insa si al doilea e cat de cat dar e sub slav, asta e o parere doar.
Sa fie cu greutate normala inaltime min 1, 7 si figura atractiva, asa cum e prietenu meu care la inaltimea aia facea ravagii la femei de pe la 15 ani, are figura cam ca slav asa, deci figura de barbati bine. Daca mai are si corpu lucrat e un atuu, insa fara figura misto, nu conteaza corpul.
Barbati bine adica figuri gen Keanu Reeves, e doar un exemplu.
Cum ce inteleg ele prin fizic? Ce intelegi si tu cand te uiti la o femeie frumoasa care te atrage mult. Asa vad ele figura unui barbat (presupunand ca la corp e normal mediu). Daca le atrage tare, fac orice, sunt si sufletiste, si fidele, iti dau tot!
Daca nu plac pe anume barbat, atunci se intampla ce se intampla. Este normal sa-ti placa parteneru, nu e nici o fita, nici eu nu accept orice femeie daca nu ma atrage, e ceva normal.
Fita e aia ca sa aiba miliarde, vile, masini, aia da, e aiurea.
DAR cand te place mult, nu mai vrea alea de la tine, deci automat dispare absurditatea financiara.
NU exista barbat frumos si sanatos psihic sa fie bataie de joc a unei femei. Una la mana ca aia nu va face asta ca nu are de ce, apoi si daca face, frumosul o da dracului, nu este mult afectat de asta, ca isi gaseste alta. Deci si daca si-ar bate joc dupa un timp, nu va dezvolta traumele mgtow-ilor. Asa ca rezulta ca acesti mgtowi nu sunt deloc in ordine pe cele doua ramuri, fizic si psihic sau pe una din ele.
Asa ca ti-am spus de ce, ca sa intelegi clar ce e cu mgtowi. Asa ca problema e la ei, asta trebuie sa constientizeze, sa nu mai urasca asa, si nici sa devieze izolandu-se de femei, etc etc, tot felul de anomalii comportamentale, abstinenta de la sex si multe altele care pot genera alte probleme.
Deci nu e bine sa-i lasam in prostia lor cum zici tu., ca-si fac singuri mai rau.
Aoleu, ne-ai lamurit matale. MGTOW = barbati ridicoli plangaciosi care nu sunt suficient de frumosi si sanatosi psihic.
Numai din simpla validare a afirmatiei tale ar rezulta ca e perfect natural ca MGTOW sa existe din moment ce doar elitele de barbati alpha au tot dreptul sa perpetueze o selectie sexuala a omenirii.
Si cica nu trebuie sa mai urasc ce e oricum detestabil. Adica feminismul, nu femeile. Cand nu va mai exista feminism atunci nu va mai exista nici MGTOW. E cat se poate de clar. Problema nu e MGTOW, problema e feminismul...iar acum intrebarea de baraj:
Esti femeie? Sau tot barbat cu gandire de femeie ca cel care a primit funda? Zi-mi te rog ca esti din prima categorie, te-as intelege perfect. Daca esti din a doua, vai si amar!
Nu sunt femeie, in al doilea rand nu ma int fundele (chiar nu am inteles la ce ajuta), vin aici sa vb de placere.
Tu nu vezi ce ura are colegul nostru mgtow? Nu e vb de feminism, este vorba ca ei au o problema si se razbuna pe ele. Si ele au o problema si am si spus care este, am dat si solutia. Deci am vazut impartial treaba.
Problema mgtow-ilor este ca din cauza ca au ei problema fizica sau caracteriala/comportamentala, ori ambele, le fac pe femei ori sa ii ignore ori sa ii foloseasca, ele la randul lor au problema ca prea au nasul sus si considera ca pentru un sex orice barbat ar trebui sa faca orice.
Solutia pentru coborat nasul la femei este masturbarea si damele de consumatie, deci asa barbatul nu mai este asa disperat dupa sex, poate fi mult mai selectiv.
Solutia pentru mgtowi nu stiu, fizicul nu-l schimbi, comportamentul iar nu prea poti adica felul de a fi.
Pe mine foarte multe nu m-au placut din aceleasi motive, dar NU am atitudinea mgotow-ilor, am inteles care e problema si aia e, chiar daca nu imi convine, deci mai ca sunt din aceiasi categorie de fapt, nu vb ca unul din afara total.
Nu le urasc pe ele pentru ca nu am castigat eu loteria vietii, sa mi se dea de la natura ce trebuia, nu aveam acel fizic atractiv.
Nu m-au folosit, nu si-au batut joc, doar ca nu ma placeau.
Bine, au facut ce e corect, daca-si bateau joc nu era okey deloc, insa ca sa ajunga sa isi bata joc inseamna ca eu as fi destul de fraier sa nu ma prind ca nu avea cum sa ma placa pe bune, si sa fi iniststat sa stau in acea relatie. Eu simt cand sunt placut cu adevarat, altfel nu intru in vreo relatie chiar daca se preface, vor sa profite, ma prind!
Daca ei au ura si ca nu se uita la ei, asta e chiar prostie.
Primii barbati fondatori ai gruparilor misogine au fost acestia :
https://www.youtube.com/watch?v=nptcR9qAqsU