| Edward_5128 a întrebat:

Care este anotimpul vostru preferat?

Răspuns Câştigător
| Sigmund a răspuns:

Toamna, pentru ca lumea capata o noua forma, un nou aspect.Magia adusa de imbinarea atat de perfecta a frunzelor ruginii din covorul de frunze ma faca sa ma simt mai bine si mai relaxat.

9 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Vara:X

| clauss a răspuns:

Varaaaaaaaaa

| gigiro a răspuns:

Normal ca toate anotimpurile sunt frumoase si necesare pentru natura. Exista si o legatura intre horoscop si anotimpuri:cei nascuti primavara-adora primavara.In general, vara e asociata cu concediul, vacanta, libertatea.Primavara e asociata cu renasterea(deci si inceputul unor noi iubiri), toamna e anotimpul culorilor, al celor romantici iar iarna e anotimpul celor care iubesc sporturile de iarna si imaculatul alb. Mie personal, imi plac toate anotimpurile, numai ca detest zilele mohorate si lipsite de lumina, dar pe primul loc, urasc vantul.

| Ana a răspuns:

Primavara pentru ca e intre

| L a răspuns:

Varalove struck

| LostInDreams a răspuns:

Cred ca sunt intre primavara si vara. Sfarsitul primaverii, atunci cand florile pomilor se transforma in fructe si mugurii infrunzesc...Cand incepe cu adevarat sa se trezeasca natura, triluri de toate felurile, flori de toate marimile si culorile, cald, soare, cerul acela senin de primavara-vara sunt motivul care ma fac sa ma sint ca intr. un film fantasy happy. Tu?

| lovenotsex a răspuns:

Cred ca vara pentru ca detest frigul si hainele groase.:d. tie?

| NuAmHabar a răspuns:

Primavara...nu e nici cald nici frig e numai bine!
Deci primavarawinking

| Edward_5128 explică:

Anotimpul meu preferat este iarna, si stii de ce? Pentru ca ador zapada.

Întrebări similare