Numai un inceput de leucemie. Asortata cu un medic prost care imi spunea ca e anemie. Norocul meu ca m-am incapatanat sa schimb medicul.
Multă sănătate!
Multumesc!
Epilepsie.
Cea mai mare durere fizica a fost o durere de masea ( ultima de sus ) cu infectie la nerv. M-a durut maseaua in continuu 3 zile si 3 nopti la rand. Nici o pastila nu-si facea efectul. Pentru a suporta durerea, mestecam cu acea masea, usturoi crud muscam un calus ca sa nu imi stric dintii cand strangeam din dinti de durere.
Atunci eram fix vineri in vacanta la o matusa de a mea. Si pana luni cand trebuia sa plec la un dentist, a trebuit sa indur.
Tulai doamne... (sper că sunteți ok acum!)
Și eu am avut ceva la un dinte, doar că la mine s-a ciobit - surprinzător nu m-a durut chiar așa tare.
Durerea de masea am avut-o cand avea 12 ani. Acum am 26. Ultima criza de epilepsie am avut-o acum 6-7 ani, deci sunt ok acum. Mersi pentru grija!
Am alergie la prostie, cand intru pe TPU fac soc anafilactic. Cea mai mare durere fizica o am in fiecare zi cand ma duc la servici...
Stiu o fata care a aflat la spital ca are hiv ....si s-a terminat lumea pentru ea...asta da boala nu un virus de infectie urinara
Este grav dacă îți ajung bacteriile de la infecția urinară în sânge. Am făcut septicemie și era să mor.
Asta pentru ca ai imunitatea slabita
No ***, eram copil în primară când am făcut.
Cred că nici nu erai singura care se ținea departe de toaletele acelea. Dar nu știu cum de ai făcut o infecție atât de urâtă...
Urâtă boală...
Da.
Benn12 întreabă:
Neagracaceara întreabă: