| angel6lust a întrebat:

Care este cea mai gravă boală pe care ați avut-o? Eu am avut odată septicemie de la o infecție urinară din cauza budelor jegoase de la școală.
Și care a fost cea mai mare durere fizică pe care ați îndurat-o?

Răspuns Câştigător
| gllopel a răspuns:

Numai un inceput de leucemie. Asortata cu un medic prost care imi spunea ca e anemie. Norocul meu ca m-am incapatanat sa schimb medicul.

| angel6lust explică (pentru gllopel):

Multă sănătate!

| gllopel a răspuns (pentru angel6lust):

Multumesc!

6 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Epilepsie.
Cea mai mare durere fizica a fost o durere de masea ( ultima de sus ) cu infectie la nerv. M-a durut maseaua in continuu 3 zile si 3 nopti la rand. Nici o pastila nu-si facea efectul. Pentru a suporta durerea, mestecam cu acea masea, usturoi crud muscam un calus ca sa nu imi stric dintii cand strangeam din dinti de durere.
Atunci eram fix vineri in vacanta la o matusa de a mea. Si pana luni cand trebuia sa plec la un dentist, a trebuit sa indur.

| angel6lust explică (pentru StoicAnalysis):

Tulai doamne... (sper că sunteți ok acum!)
Și eu am avut ceva la un dinte, doar că la mine s-a ciobit - surprinzător nu m-a durut chiar așa tare.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru angel6lust):

Durerea de masea am avut-o cand avea 12 ani. Acum am 26. Ultima criza de epilepsie am avut-o acum 6-7 ani, deci sunt ok acum. Mersi pentru grija!

| TimberWolf a răspuns:

Am alergie la prostie, cand intru pe TPU fac soc anafilactic. Cea mai mare durere fizica o am in fiecare zi cand ma duc la servici...

| Cipi1212 a răspuns:

Eu am boală care poate fi ținută sub control de pastile.

| just4ubr2015 a răspuns:

Stiu o fata care a aflat la spital ca are hiv ....si s-a terminat lumea pentru ea...asta da boala nu un virus de infectie urinara

| angel6lust explică (pentru just4ubr2015):

Este grav dacă îți ajung bacteriile de la infecția urinară în sânge. Am făcut septicemie și era să mor.

| just4ubr2015 a răspuns (pentru angel6lust):

Asta pentru ca ai imunitatea slabita

| angel6lust explică (pentru just4ubr2015):

No ***, eram copil în primară când am făcut.

| Gabryel85 a răspuns (pentru angel6lust):

Cred că nici nu erai singura care se ținea departe de toaletele acelea. Dar nu știu cum de ai făcut o infecție atât de urâtă...