Întrebare recomandată | Anonymus101 a întrebat:

Care este cel mai frumos loc în care ai călătorit și ce te-a impresionat cel mai mult acolo?

11 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Canionul Vikos (Grecia) si satele de vlahi din zona: in Metzovo sunt cei mai multi, restul satelor mai putini si unii refuza sa vorbeasca aromana.

Bula
| Bula a răspuns:

Oriunde este frumos, daca ai ochi sa vezi si minte sa intelegi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Grand Canyon.
M-a impresionat relieful bineinteles

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru suntserios):

Monument Valley ai vazut?

| suntserios a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Nu, am ajuns doar la cel mai apropiat punct de Vegas. Am avut doar 1 zi la dispozitie.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Este foarte greu de spus, depinde ce anume cauti. Vrei plaje exotice si atoli de corali sau mai degraba fiorduri? Sau poate preferi sa experimentezi cultura urbana si gastoronomia din diferitele zone ale lumii. Eu am vazut foarte multe locuri si nu ar fi corect sa desemnez unul singur. Ca peisaje si atmosfera as zice Polinezia Franceza.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Japonia, m-au impresionat oamenii, cat de civilizati sunt.
Insa tot in Romania este cel mai frumos din toata lumea. Daca si oamenii s-ar mai civiliza...ar fi raiul pe pamant!

| 1onurSimion a răspuns:

Biserica! eu când pășesc în Biserică știu ca sunt așteptat și primit acolo sunt viu, acolo sunt fericit cu Adevărat! acolo prind viață, acolo sunt plin de bucurie, acolo sunt cu Dumnezeul și Hristos. Niciun loc nu mă poate face mai fericit, și să mă simt mai viu decât în Biserică!

Nu-mi pot exprima fericirea Adevărată în niciun fel, când sunt în Biserică simt cu Adevărat ca sunt unde sunt menit să fiu! Lângă Hristos și Dumnezeu oricine are loc și este bine venit și primit.

| recedaniel1 a răspuns:

Norvegia

| MunteanuFlorinAlin a răspuns:

Salut am o mașină cu numere de Franța și Adi dori sa vad daca mai are asigurarea valabilă

| LicaLicaDumitruOctavian a răspuns:

Piatra craiului!