| matadoru a întrebat:

Care este modelul vostru in viata?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Bunicul meu. E un om care se naste o data la o mie de ani si sunt norocoasa pentru ca il cunosc.Tot ceea ce inseamna cunoasterea oamenilor am invatat de la un om care a terminat doar patru clase.Nu cred ca am vazut un om atat de plin de omenie in viata mea. Daca exista cineva care a absolvit scoala vietii cu 10, atunci el cu siguranta a fost

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mama a fost rampa de lansare, apoi a urmat un mentor care îi am și în prezent.
Pa, pa.

| nobody_9468 a răspuns:

Roxana:http://www.youtube.com/watch?v=Mxlne4YDow4
Glumeam! N-am un model anume.
Vreau sa fiu eu in orice situatie.

Bafta.

| Romancutza a răspuns:

Nu am nici un model in viata, vreau sa merg pe proprii mei pasi. Tu?

| Ada... a răspuns:

Bună! Tatăl meu. Nu pot să zic de ce. Sunt mult prea multe motive...
Pa, pa!winking

| Christina a răspuns:

Audrey Hepburn

Răspuns utilizator avertizat
| RXN a răspuns:

Nu am modele in viata. Obisnuiesc sa iau de la fiecare om ceea ce consider ca ar trebui sa am si eu.Cred ca asa e cel mai bine, astfel nu voi ajunge niciodata sa ma dezamageasca in mod irecuperabil un om sau sa am asteptari supraomenesti, dupa prostul meu obicei, de la unul.happy

| Tudor_6374 a răspuns:

Prietenul meu Robert. A status aici in tara ceva vreme si a muncit, dar in ianuarie si-a gasit un job in Canada in zona Quebec si acum el trebuie sa plateasca chirie, deja si-a luat calculator si imprimanta ( printre cele mai ieftine) si trebuie sa-si plateasca si scoala(1500 de dolari canadieni pe semestru) tot din banii lui, deoarece el are atestatul la engleza si germana si nu stia deloc franceza si acum el e de fapt un elev de clasa a 6-a momentan si ma mira taria cu care lupta pentru. a supravietui si de a incepe de la capat.

| larisa12345678910 a răspuns:

Mama mea.

Întrebări similare