Bunicul meu. E un om care se naste o data la o mie de ani si sunt norocoasa pentru ca il cunosc.Tot ceea ce inseamna cunoasterea oamenilor am invatat de la un om care a terminat doar patru clase.Nu cred ca am vazut un om atat de plin de omenie in viata mea. Daca exista cineva care a absolvit scoala vietii cu 10, atunci el cu siguranta a fost
Bună.
Mama a fost rampa de lansare, apoi a urmat un mentor care îi am și în prezent.
Pa, pa.
Roxana:http://www.youtube.com/watch?v=Mxlne4YDow4
Glumeam! N-am un model anume.
Vreau sa fiu eu in orice situatie.
Bafta.
Nu am modele in viata. Obisnuiesc sa iau de la fiecare om ceea ce consider ca ar trebui sa am si eu.Cred ca asa e cel mai bine, astfel nu voi ajunge niciodata sa ma dezamageasca in mod irecuperabil un om sau sa am asteptari supraomenesti, dupa prostul meu obicei, de la unul.
Prietenul meu Robert. A status aici in tara ceva vreme si a muncit, dar in ianuarie si-a gasit un job in Canada in zona Quebec si acum el trebuie sa plateasca chirie, deja si-a luat calculator si imprimanta ( printre cele mai ieftine) si trebuie sa-si plateasca si scoala(1500 de dolari canadieni pe semestru) tot din banii lui, deoarece el are atestatul la engleza si germana si nu stia deloc franceza si acum el e de fapt un elev de clasa a 6-a momentan si ma mira taria cu care lupta pentru. a supravietui si de a incepe de la capat.