Lasa prostia dup`acest prag/gard.
Hai bafta![pa]
Esti senzationala![enervanta]
Vrei o portocala sau un pumn? [el zice normal, o portocala]Si spun eu : N-am portocale.
[Cand cineva vorbeste mult]Sti? Uneori, mustele zboara prin acest loc si. nu cred ca vrei sa le faci loc in gura ta, nu? Atat, funda?[:d]
Replici: a)asta o folosesti cand candva face o tampenie "ce tampiti!" b)cand candva e handicapat "mataaa baa!" am mai multe... poate dai funda pentru inceput...iti mai dau p mess
Fi prost in alta parte!(cand cineva spune niste tampenii) Iti multumesc pentru nimicul acordat) (cand am avut nevoie de o prietena si ea nimic) Sti? Nu ma supar ca vb asa de mult... Dar nici tu sa nu te superi caci nu te ascult
.(Cand cuiva i merge guraaa)
Sti? Cand cineva te intreaba ce faci se raspunde bine tu? (cand intrebi pe cineva ce faci si el zice doar bine si nu te intreaba si p tine cf ) Si tacerea e un raspuns.(cand cineva nu iti rasp la o intrebare ) Nu m-ar fi deranjat sa fii spus adevarul(cand sti ca cineva te minte in fata ) Kam atat Funda?
@geolyna stiu si eu replici si nu am nevoie. vroiam doar sa stiu cata imaginatie aveti ...Si nu cred ca ai inteles prea bine intrebare mea
Esti chiar idiot ( cand baietii din clasa nu ma lasa in pace sau eu fiind neatenta, imi pun mana pe fund
)
Hai sictir (cand fetele fitoase n-au ce face si ma iau la misto)
Baa, va iubesc (cand sunt eu mai crazy si mai happy)
si cred ca atat folosesc EU
" hai sa nu mai vad soarele noapte" " ciocu mic si joc d gllezne" sau "ciocu mic si schimbati mersul" (cand cineva vb prea mult) "nu esti de sticla" "imi obturezi cadrul" (cand cineva e in fata ta) "date draq" "inteligenta te urmareste... dar uh esti mai rapid" si am mai multe
ThinkPinkBb întreabă:
OoMPăLoOmPăGotSuspended întreabă:
Boldur întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă: