| Atotstiutorul a întrebat:

Care este specificul site-ului? (mi-a fost refuzata o intrebare pe motiv ca: nu corespunde specificul site-ului.) da stiu sunt atotstiutor dar vreau sa aflu si parerea muritorilor!

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Atotstiutorulthinking
Auzi tu esti ruda cu userul Dumnezeu?laughing
Semanati la modestietongue
Glumesclaughing

| Bacemi a răspuns:

Intrebarile trebuie sa fie inteligibile si sa nu aiba violenta verbala. E de preferat sa fie o intrebare serioasa, nu una la care poti gasi un raspuns la o simpla cautare pe internet.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Poate aici o vei găsi :)

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Aici e scris scopul pentru care a fost făcut site-ul: http://www.tpu.ro/ce-este
Şi la întrebări frecvente mai găseşti asta "Toţi Pentru Unu este locul unde oferi ajutor semenilor tăi raspunzând la intrebările acestora, împărtăşeşti cu ceilalţi cunoştinţele şi experienţa ta şi astfel îi ajuţi pe cei care au nevoie de răspunsuri la intrebări diverse. La rândul tău, cand ai nevoie de un răspuns la o anumită întrebare importantă pentru tine, vii pe TPU, locul unde vei primi ajutor prin răspunsurile celorlalţi.
Aici suntem toţi pentru unu şi unu pentru toţi, pentru a ne ajuta unii pe alţii, pentru a da şi a primi un sfat bun."
Nu s-a stabilit cu exactitate "specificul site-ului" dar: sunt respinse temele, spamurile, întrebările cu conţinut injurios sau obscen, întrebările care nu pot fi înţelese, diverse afirmaţii care nu sunt întrebări etc.

| Atotstiutorul explică:

@Raul mersi ca mi-ai luminat calea? sincer iti spun ca esti total pe langa subiect.

| Atotstiutorul explică:

@kityyalexandra intrebarile care nu pot fi intelese din punct de vedere gramatical sau care nu pot fi intelese de catre persoana care valideaza intrebarea? imi este greu sa cred ca nu s-a stabilit specificul site-ului! atunci intrebarea ar fi trebuit sa fie refuzata pe motiv ca asa vrea pers. care valideaza intrebarile asta era cu totul altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti un control la psihiatru, esti paralel.