Penru mine e ANGLIA sunt in aceasta tare de 4 ani si pot sa va spun ca e diferenta foarte mare fata de la noi, darrrrrr oriunde ai fi si cat de bine ar fi i-ti lipseste tara ta indiferent cum este ![]()
Sunt multumita de locul in care mi-a fost dat sa ma ivesc pe Pamant si nu l-as schimba cu nimic altceva.Chiar daca imi plac muntii Asiei, ma fascinaza fiordurile Europei nordice, raurile tunatoare ale Africii sai canioanele Americii, tot in Romania as fi vrut sa traiesc.Si nu-mi cereti explicatii ca n-as putea sa le dau. Pur si simplu cine a ales, pentru sufletul ce sunt, acest loc, a ales bine...Asa simt.
RoMÂNDRIA! De ce să plec? Nu am trăit niciodată într-o altă ţară ca să ştiu dacă e mai bine sau nu. Tot ce ştim este din ce am auzit. Nu avem o certitudine că este mult mai bine în alte ţări. Şi în plus, toţi ne plângem de România dar dacă am pune fiecare câte puţin de la noi, Ţara aceasta s-ar schimba radical. Sărbători fericite!
Psihoyounger
Daca am pleca toti din Romania ar fi goala ![]()
![]()
sincer mie mi-ar placea sa stau aici daca ar fi civilizata
dar oricum aleg America:X:X
tu?
Eu as vrea sa ma fi nascut in Dubai.aia nu platesc impozite, seicul le da nu stiu cati bani pe luna.pana mea, ar fi foarte tare
In plus, e si foarte frumos.
Spania sau Franta. Sunt niste tari superbe si merita sa traiesti acolo, sa vizitezi tot ce e frumos.Si in plus totusi sunt niste tari mai civilizate.
Daca as putea sa zbor din ROmania nici nu m'as uita in urma ...Frantaa, Germania(doar fac germana
) Spania si Anglia
China deoarece mi se pare o tara cu o civilizatie si o mentalitate diferita. As vrea sa vizitez zidul chinezesc.
As vrea sa ma duc in Hawaii pe insula Oahu, am vazut-o virtual e ff frumoasa
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: