| sabin89 a întrebat:

Care limba vi se pare mai frumoasa, engleza sau italiana, dintre astea doua? Facem abstractie de faptul ca engleza este de circulatie mondiala sau de diferite aspecte legate de cele doua natii. Doar limbile ca atare.

Răspuns Câştigător
| Nanami利 a răspuns:

Mie imi place mai mult italiana, desi stiu mai bine engleza.Imi place cum suna acea limba, fata de cum suna limba englezahee hee

| sabin89 explică (pentru Nanami利):

Amore mi-a parca suna mai bine decat my love. happy
Edit. Robotelul imi strica treaba, imi baga "mi-a" in loc de ce am scris eu.

15 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Personal, prefer engleza.

| Bacemi a răspuns:

Ador engleza britanica.

| sabin89 explică (pentru Bacemi):

Aia e adevarata engleza si e frumoasa, de acord. Dar American English parca e mai accesibila pentru noi. La americani il mai auzi pe "r"; la british "you are" e "iu a..." laughing Cand vad un film cu Hugh Grant trebuie sa folosesc 'caption'. happy

| Bacemi a răspuns (pentru sabin89):

E mai greu sa o prinzi. Dar e fascinanta.

| sabin89 explică:

Fara discutie, ambele sunt frumoase. Daca spunem ca una e mai frumoasa decat cealalta, raspunsul va fi cel mai probabil unul subiectiv. Si mie imi place mai mult italiana, nu stiu sa spun exact de ce; poate pentru ca seamana mai mult cu a noastra happy Imi place in special cum se aude in muzica.

| suităr a răspuns:

Sincer îmi place cum sună italiana, aș vrea s-o invăț laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori vad texte latine care suna superb in italiana, mai bine decat engleza, desi as vrea sa stau intr-o zona gen toscana in care italiana e mai veche si mai putin melodica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Engleza. Pur si simplu o iubesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu sufar limbile romanice. Nici romana nu-mi place.

| Madayna a răspuns:

Engleza suna mai bine

| DanielPH a răspuns:

Engleza : Vorbita de foarte multi oameni
Italiana: O limba latina foarte asemanatoare cu romana
Ai putea sa inveti spaniola este vorbita de foarte multi oameni si este si o limba latina big grin

| lucian_2018 a răspuns:

Engleza...in italiana, cuvintele suna prea urat

| Alissa11 a răspuns:

Imi place mai mult italiana :**

| BeccaBoo a răspuns:

Prefer engleza ^-^