| Cipi112 a întrebat:

Care poate sa-mi spuna ceva ca sa agat o fata de care imi place... Ce pot face sa fie iubita mea?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de la caz la caz. E si posibilitatea sa nu o poti face iubita ta. cel mai simplu ar fi sa-i zici ce te doarewinking eu n-am putut sa fac asta cand eram mic big grin

2 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Bună!
Știi, e foarte ușor să faci o fată să se îndrăgostească de tine atâta timp cât nu are prieten. Dacă are, numai ai șanse. Să revenim la întrebarea ta... ai putea să petreci mai mult timp cu ea, să îi vorbești frumos, s-o ții de mână și să o aperi când cineva se ia de ea, să îi zâmbești mereu și s-o ajuți când are nevoie. Dar mai este ceva... fata vrea să fie cu tine? Că dacă nu vrea, nu poți să o faci cu forța! Succes

| DianaScorpio a răspuns:

Depinde ce fel de persoana este fata de care iti place. Nu tuturor persoanelor le place acelasi tip de oameni. Vezi ce fel de persoana este, apropiete incet de ea si vezi daca ii place felul tau de a fi. Apropiere care poate sa dureze chiar foarte mult timp. Iar daca nu esti genul ei si nu ii place felul tau de a fi...asta e.