| Chrysstian a întrebat:

Care sunt cele mai bune ape plate?

20 răspunsuri:
| ionutzz223 a răspuns:

Salut!
Deci pentru mine cea mai buna este borsec beau aproximativ 3, 5-4 l pe zibig grin.
Am mai incercat ceva cu reziudu sec 7, 4% dar era groaznica!
Bafta!

| NoName6030 a răspuns:

Cred ca Aqua Carpatica ca are nitrati si Aquatique pentru ca e recomandata pentru bebelusi. Sper ca te-am ajutat!

| DMXDooD a răspuns:

Mie imi place cel m-ai mult aqua carpatica☺☺

| onlycupcakes a răspuns:

,, In acest fel, Bucovina, detinuta de catre Rio Bucovina, este considerata cea mai sanatoasa apa minerala plata de pe piata, cu un continut de 78 mg/l de reziduu sec, conform buletinului de analiza SNAM din data de 8.06. 2011. Izvorul apei plate Bucovina se afla in Suceava, in localitatea Dorna Candrenilor.

Pe locul secund in top se afla Aquatique, detinuta de catre Romaqua Group, care are un nivel al reziduului sec de 87 mg/l, conform buletinului de analiza al LAREX din august 2012. Izvorul apei plate Aquatique este in Busteni, Prahova.
Podiumul este completat de apa minerala plata Keia, detinuta de catre Nicoltana SA care, conform buletinului de analiza LAREX din aprilie 2009 are o concentratie chimica de reziduu sec de 124 mg/l. Izvorul de unde provine apa plata Keia se afla in Masivul Ciucas din judetul Prahova.
In ceea ce priveste concentratia de calciu (Ca+), care nu este recomandata celor cu probleme la rinichi, pe primul loc se claseaza tot Bucovina (9, 85 mg/l), urmata de Bilbor (10, 1 mg/l) si de Izvorul Minunilor (17, 6 mg/l).
Pentru persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt recomandate apele cu un continut cat mai scazut de sodiu. Topul celor mai bune este alcatuit din Herculane (0, 62 mg/l), Aqua Capatica (0, 75 mg/l) si Izvorul Alb – Dorna (0.98 mg/l)."
sursa:www.wall-street.ro

sper ca te-am ajutat :)

| T0T a răspuns:

Borsesc e cea mai buna. Am fost si la izvor are 11 parca surse, fiecare cu diferite substante chimice, dar provenite din natura. Adica totul e natural, apa carbogazoasa naturala. Stii ce buna era? La izvorul principal e borsecul pe care il si imbuteliaza. Asta e cea mai buna apa e si carbogazoasa si plata in magazine.

| Chrysstian explică:

Izvorul Minunilor este bune? Ce parere aveti?

| Chrysstian explică (pentru Chrysstian):

Bana*

| Chrysstian explică (pentru Chrysstian):

Buna* laughing

| snake2015 a răspuns:

Aqua carpatica este cea mai buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aqua Carpatica si Dorna happy

| serkankan a răspuns:

Dorna zic eu!

| darkangel90 a răspuns:

Aqua Carpatica

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Bucovina. Este singura apa care nu-mi infunda filtrele de la aparatul de cafea... Chestia asta imi spune multe. Ca o a II-a intentie (atunci cand nu gasesc Bucovina) cumpar Dorna.

| AdyColt a răspuns:

Aqua Carpatica.

| AdyColt a răspuns:

Sau ba nu, Borsec.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
recomand apa plata Aqua Carpatica pentru ca numarul de nitrati este foarte mic, consuma minim 2 litri de apa zilnic pentru o sanatate ta.
O zi buna.

| crysstinnuta a răspuns:

Mie mi se pare ca cea mai buna apa plata este aqua carpatica.

Răspuns utilizator avertizat
| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Aqua Carpatica, Dorna si Borsec

| Chrysstian explică:

Eu prefer Izvorul Minunilor si Bucovina. happy