Nu ţin minte să fi avut vreo fixaţie/obsesie pentru vreo celebritate, dar îi simpatizez şi admir pe mulţi, printre care: Tori Amos, Monica Bellucci, Kate Bush, Leonard Cohen, Chinawoman, Pål Moddi Knutsen, Hindi Zahra, Antony Hegarty, Alison Goldfrapp, Johnny Cash, Alannah Myles, Damien Rice, Björk, Nick Cave, Alexandrina Hristov, John Lennon, Carl Sagan, surorile Bianca "Coco" şi Sierra "Rosie" Casady, Thom Yorke, Angelina Jolie, Gordon Freeman, Sophie Zelmani, Michael Jackson, Tracy Chapman, Goran Bregović, Beth Hart, George Michael, Lhasa de Sela...
*o si bineinteles am sa ti-i fur
*
)o doamne imagineaza-ti( uit sa scriu, iar am probleme de memorie)cum ar fi sa punem trandafiri pe mormantul lui monteverdi cantand si dolce e'l tormento si sa ingenunchem in fata inimii lui canova si sa dansam ca salome in fata iubitilor nostri si sa ne tinem de mana la arsenalu de la tsarskoe
as dormi cu sabii sub perna...
De vis!
Mie mi-a placut de Tom Cruise (am vazut filmul Cocktail pana la varsta de 7-8 de n ori, nici nu stiam sa citesc subtitrarea, nici nu intelegeam engleza, dar tot imi placea).
Apoi mi-a placut de Chester de la Linkin Park. Eram indragostita de el...( o, doamne...
).
Angelina jolie si Brad Pitt. Nu i-am idolatrizat, adorat (poate putin pe Brad), dar imi place de ei ca familie, pentru ca au adoptat copii, se iubesc, sunt unul langa altul, la bine si la rau (boala Angelinei).
Tom cruise si brad pitt! *ii stralucesc ochii*
O, da! :))
*vede inimiore*
A, si imi placea si de Kurt Cobain.
Acum imi place de James Franco http://www.youtube.com/watch?v=opDMdupteO4o.
Fraawncoo ahhh ohhh daaa il stiu!
https://www.youtube.com/watch?v=C5GDywtX4S4
Multumesc, o sa ma uit maine la film!
Nu am facut niciodata o recomandare
dar gus van sant suna bine, gus van sant suna bine, gus van sant...
...suna bine ![]()
Hugh Grant cand era tanar mmm, Hugh Grant cand era tanar mmm, Hugh Grant cand era...
*ii da o patura alba si popcorn si incepe povestea cu hugh grant*
*drink sangria in the...bed, e cam tarziu pentru parc*
Nu am sangria dar daca folosesc parfum o sa visez ca sunt un tigru da...johnsons baby...
Eu o ratusca..Dalin..hihi
Ratele sunt cei mai draguti dintre pui
Dua! Cu boticul lor... dragalasi
Ah si spatele de caprioara cand doarme
Eşti sigur, pui?
Mie imi plac vulpile, ca cea a micului print
Http://asignoflife.files.wordpress.com/2014/04/9.gif
seamana cu noname:))
Hahaha!
Ce draguta e! Si Noname este tare draguta
Blue is the warmest color...
Grandios
darr inca nu stiu cu ce sa te compar cum nu mai tin minte decat ca micul print i-a spus copilei ca e prietena lui
am sa il citesc maine
Ten skies
Daa, Micul Print! E o carte tare frumoasa: (si audio)
http://www.youtube.com/watch?v=p0HmgxdM6mU
Stiiii ca un tigru este cel mai viril pentru maxim trei ani, e la fel ca o relatie romantica care trece intr-una familiala, dar m-am visat o tigroaica cu musculatura intensa dar trolli e light headed ca un iepure de vanat si nu poate fi printre cele doua fiinte tacute de langa mine, a treia, a treia s-a relaxat pana cand a ajuns in bucati de pamant
Suna ca bjork ce frumu! multumeesc!
Https://www.youtube.com/watch?v=hTSASKylZco
ughh daca nu as raspunde atat de anxios si tarziu ai fi putut dormi demult:(
uuuf cum a zburat timpul! Uite, ti-am stricat si intrebarea. Am transformat-o in dialog...
La somnic pui mic :)
http://www.youtube.com/watch?v=pBW--bgyezg
Sa cresti mare![]()
Ma bucur ca iti place.
Ratele.
Oamenii sunt banali
Ma gandeam la persona, nu te teme, am timp, dar imi aduc aminte doar filmul, cred ca xochipilli e un fel de persona mea, nu un alter, si cred ca e bine, si filmul e personal, e cel mai fin si mai dilematic...pentru a se identifica drept film, nu ajung sa vorbesc asa cu cei din viata reala, de regula ii pierd pe la anticariate
si ii umplu de trandafiri fara sa le cer dialoguri de bela tarr
Cat imi place de tine!
Tu nu ai nevoie de un alter...tu esti atat de complex! Tu esti tu...![]()
"Încep să înţeleg, zise micul prinţ: e undeva o floare... mi se pare că m-a îmblânzit..."
*se uita la prapastia unde era stima lui de sine* sunt mai small minded de atat altfel nu as putea imbratisa asa bine
*i need a hug..."
http://www.youtube.com/watch?v=9zACEJdFOpA
Last Days.
Gus Van Sant.
Like-like-like!
Hug how niceee *o saruta ca un copil pe buze*
Da:x filmele lui gus sunt toate asa frumoase:X... https://www.youtube.com/watch?v=5LHKhsXvjMo
*feeling good* Ce dragut...ca un mic print, nu?
Da*continua sa stea imbratisat fara sa se uite daca a enervat-o*
*zambeste* Ei na, cum sa ma enervezi?
Este ceva de ras domnule aici.
Pentru cineva monosilabic
De indragostit, nu... ![]()
Dar mi-a placut mereu si-mi place si acum Audrey Hepburn. Nu mai e alta ca ea, si nu o sa mai fie ![]()
Si Charles Bronson si Edward Norton si John Malkovich. Nu stiu de ce, ca nu-s frumosi niciunul
ah, si Belmondo! cat de urat si de fermecator e
))si eu la fel, sunt unici si individuali, as vrea ca toata lumea sa fie ca ei, am sa il plang mereu pe bronson
John F. Kennedy,a fost unul din putini care au avut curaj sa spuna adevarul cu pretul vietii, chiar daca multi nu stiu despre ce vorbesc.
Trupa Haarp Cord, care sponsorizeaza adevaratele valori.
B.U.G. Mafia, care trasmit unele mesaje sub injuraturi(nu imi plac toate melodiile). Acum nu imi mai vin in cap, poate mai sunt.
Nu am ''iubit'' pe nimeni, nici nu am avut vreun ''idol'' (cum numesc unii obsesia lor nebuna pentru o anumita/anumite vedete)..., nici nu am fost, nu sunt si nu cred ca voi fi fanul infocat al cuiva...
Singura persoana publica pe care am admirat-o si imi va ramane in suflet pentru todeauna a fost Michael Jackson.
![]()
Si eu, nu-mi vine sa cred ca sunt mai mic decat ea si pare atat de tanara!
Da, stiu... Are 21 de ani si pare de 16
Nup, am tricou cu jb *incurcat*
Pe nimeni, mi se pare o porcarie sa iubesti pe cineva care nu l-ai vazut niciodat si nu il cunosti
50 cent
a plecat de jos a ajuns sus si nu inceteaza sa gandeasca ca un antreprenor si de asemenea ii place ceva simplu si bun, care sa functioneze. Pe principiile acestea ma bazez uneori in vita, dar tot timpu incerc sa fiu eu mai mult decat parinti, mai mult decat 50 (de parinti nu mai zic, ca nu despre asta ai pus intrebarea, dar sunt foarte importanti pentru mine) caci parintii mei nu imita pe nimeni si la fel si 50 cent, daca imiti nu faci ceva bun, decat daca "furi" meseria.
Cind eram mai mica imi placea Leonardo DiCaprio si Anne Hathaway, dar la moment imi place Demi Lovato
!
Robert Downey Jr, Colton Haynes, Andy Sixx si sunt innebunita dupa Naruto
in special Sakura si Sasuke
:3
: o :3:3:3
Sakura,Sasuke,merci ca mi-ai adus aminte
Orochimaru e preferatul.
Eram mort dupa animeuri, iar Naruto a fost primul, inca il urmaresc (astazi e joi, apare episod nou)
Cu placere
Eu mai am de mancat din Naruto shippuden, abia sunt la episodul 75-76
dar in mare parte stiu ce se intampla in celelalte episoade
:3
Păiiiii, eram îndrăgostită de un cântăreț. Și brusc, l-am uitat!
Acum îmi place mult alt cântăreț. Deci fiecare își alege un model în viață
și cred ca e un lucru normal.
George Clooney
Keanu Reeves
Andi Moisescu
Razvan Fodor
Stefan Stan
Alex Mataev
Elena Gheorghe
Dan Bittman
Păi tot timpul mi-au plăcut actorii care apăreau în serialele de pe Disney Channel! Cel mai mult îmi place de G.Hannelius, Blake Michael, Debby Ryan, Bradley Steven Perry, etc.
Mai îmi plac și actori care joacă în filme de acțiune și aventură. Printre favoriții mei apar : Jean Claude Vandame, Jackie Chan, Steaven Segal și mulți alții!
Mandy Moore ( cantareata, actrita)
Prima oara am vazut-o in filmul "A walk to remember" iar apoi i-am adorat melodiile.
Rolul ei din filmul acesta m-a captivat atat de mult, o priveam ca pe o poveste minunata in care "sfarsitul e doar un nou inceput" insa, pe atunci, nu stiam ca viata are sa imi pregateasca multe alte surprize.
Acum 2 ani, pe cat de mult ii iubeam rolul pe atat de mult il uram, deoarece am fost diagnosticata cu aceeasi boala ca a ei.