John F. Kennedy,a fost unul din putini care au avut curaj sa spuna adevarul cu pretul vietii, chiar daca multi nu stiu despre ce vorbesc.
Trupa Haarp Cord, care sponsorizeaza adevaratele valori.
B.U.G. Mafia, care trasmit unele mesaje sub injuraturi(nu imi plac toate melodiile). Acum nu imi mai vin in cap, poate mai sunt.
Nu am ''iubit'' pe nimeni, nici nu am avut vreun ''idol'' (cum numesc unii obsesia lor nebuna pentru o anumita/anumite vedete)..., nici nu am fost, nu sunt si nu cred ca voi fi fanul infocat al cuiva...
Singura persoana publica pe care am admirat-o si imi va ramane in suflet pentru todeauna a fost Michael Jackson.
![]()
Mie mi-a placut de Tom Cruise (am vazut filmul Cocktail pana la varsta de 7-8 de n ori, nici nu stiam sa citesc subtitrarea, nici nu intelegeam engleza, dar tot imi placea).
Apoi mi-a placut de Chester de la Linkin Park. Eram indragostita de el...( o, doamne...
).
Angelina jolie si Brad Pitt. Nu i-am idolatrizat, adorat (poate putin pe Brad), dar imi place de ei ca familie, pentru ca au adoptat copii, se iubesc, sunt unul langa altul, la bine si la rau (boala Angelinei).
Nu ţin minte să fi avut vreo fixaţie/obsesie pentru vreo celebritate, dar îi simpatizez şi admir pe mulţi, printre care: Tori Amos, Monica Bellucci, Kate Bush, Leonard Cohen, Chinawoman, Pål Moddi Knutsen, Hindi Zahra, Antony Hegarty, Alison Goldfrapp, Johnny Cash, Alannah Myles, Damien Rice, Björk, Nick Cave, Alexandrina Hristov, John Lennon, Carl Sagan, surorile Bianca "Coco" şi Sierra "Rosie" Casady, Thom Yorke, Angelina Jolie, Gordon Freeman, Sophie Zelmani, Michael Jackson, Tracy Chapman, Goran Bregović, Beth Hart, George Michael, Lhasa de Sela...
Robert Downey Jr, Colton Haynes, Andy Sixx si sunt innebunita dupa Naruto
in special Sakura si Sasuke
:3
*o si bineinteles am sa ti-i fur
*
)o doamne imagineaza-ti( uit sa scriu, iar am probleme de memorie)cum ar fi sa punem trandafiri pe mormantul lui monteverdi cantand si dolce e'l tormento si sa ingenunchem in fata inimii lui canova si sa dansam ca salome in fata iubitilor nostri si sa ne tinem de mana la arsenalu de la tsarskoe
as dormi cu sabii sub perna...
Si eu, nu-mi vine sa cred ca sunt mai mic decat ea si pare atat de tanara!
O, da! :))
*vede inimiore*
A, si imi placea si de Kurt Cobain.
Acum imi place de James Franco http://www.youtube.com/watch?v=opDMdupteO4o.
Fraawncoo ahhh ohhh daaa il stiu!
https://www.youtube.com/watch?v=C5GDywtX4S4
Nu am facut niciodata o recomandare
dar gus van sant suna bine, gus van sant suna bine, gus van sant...
...suna bine ![]()
Hugh Grant cand era tanar mmm, Hugh Grant cand era tanar mmm, Hugh Grant cand era...
*ii da o patura alba si popcorn si incepe povestea cu hugh grant*
Nu am sangria dar daca folosesc parfum o sa visez ca sunt un tigru da...johnsons baby...
Http://asignoflife.files.wordpress.com/2014/04/9.gif
seamana cu noname:))