Grandios
darr inca nu stiu cu ce sa te compar cum nu mai tin minte decat ca micul print i-a spus copilei ca e prietena lui
am sa il citesc maine
Daa, Micul Print! E o carte tare frumoasa: (si audio)
http://www.youtube.com/watch?v=p0HmgxdM6mU
Stiiii ca un tigru este cel mai viril pentru maxim trei ani, e la fel ca o relatie romantica care trece intr-una familiala, dar m-am visat o tigroaica cu musculatura intensa dar trolli e light headed ca un iepure de vanat si nu poate fi printre cele doua fiinte tacute de langa mine, a treia, a treia s-a relaxat pana cand a ajuns in bucati de pamant
Https://www.youtube.com/watch?v=hTSASKylZco
ughh daca nu as raspunde atat de anxios si tarziu ai fi putut dormi demult:(
uuuf cum a zburat timpul! Uite, ti-am stricat si intrebarea. Am transformat-o in dialog...
La somnic pui mic :)
http://www.youtube.com/watch?v=pBW--bgyezg
Sakura,Sasuke,merci ca mi-ai adus aminte
Orochimaru e preferatul.
Eram mort dupa animeuri, iar Naruto a fost primul, inca il urmaresc (astazi e joi, apare episod nou)
Cu placere
Eu mai am de mancat din Naruto shippuden, abia sunt la episodul 75-76
dar in mare parte stiu ce se intampla in celelalte episoade
:3
50 cent
a plecat de jos a ajuns sus si nu inceteaza sa gandeasca ca un antreprenor si de asemenea ii place ceva simplu si bun, care sa functioneze. Pe principiile acestea ma bazez uneori in vita, dar tot timpu incerc sa fiu eu mai mult decat parinti, mai mult decat 50 (de parinti nu mai zic, ca nu despre asta ai pus intrebarea, dar sunt foarte importanti pentru mine) caci parintii mei nu imita pe nimeni si la fel si 50 cent, daca imiti nu faci ceva bun, decat daca "furi" meseria.
Păiiiii, eram îndrăgostită de un cântăreț. Și brusc, l-am uitat!
Acum îmi place mult alt cântăreț. Deci fiecare își alege un model în viață
și cred ca e un lucru normal.
Ma gandeam la persona, nu te teme, am timp, dar imi aduc aminte doar filmul, cred ca xochipilli e un fel de persona mea, nu un alter, si cred ca e bine, si filmul e personal, e cel mai fin si mai dilematic...pentru a se identifica drept film, nu ajung sa vorbesc asa cu cei din viata reala, de regula ii pierd pe la anticariate
si ii umplu de trandafiri fara sa le cer dialoguri de bela tarr