Un organism sanatos ar putea sa respinga substanta, astfel incat sa nu apuci sa mori de la energizant.
Adica... Nu prea ai cum sa bei energizant, cand corpul are chef sa vomite nonstop.
Și totuși unii de tineri au murit destul de ușor, dar cred că au consumat destul.
Au intins excesul pe luni/ani, nu a fost doar un numar de doze. Probabil au provocat si agravat afectiuni grave ale organismului, si au murit de la afectiuni, nu direct de la energizant, ca nu e chiar otrava.
Puteau face relativ acelasi lucru si cu combinatia cafea-cola (sau pepsi).
Fiind tineri si probabil teribilisti, putem lua in calcul putine ore de somn, o alimentatie foarte dezechilibrata, si eventual exces de alcool si/sau alte substante, care slabesc foarte mult organismul.
Ești deștept de aia te place silent
Pierdere de timp sa bei atâtea doze sa o mierlesti! Cauți un depou CF sau mergi la o gara te urci pe un vagon care sta sub cablu de tensiune *( 27 KVolti ) și o întâlnești INSTANT pe Doamna Cu Coasa!
Sute de mucosi naivi au cunoscut-o in felul asta!
Doar 5-10 doze într-un timp scurt pot duce la probleme grave de sănătate, cum ar fi:
aritmii (bătăi neregulate ale inimii)
convulsii
hipertensiune
atac de panică
stop cardiac (în cazuri rare)
Eu am băut si un 1L pe zi si n-am murit încă
Cred că după o perioadă corpul se obișnuiește cu aceste substanțe și le asimilează normal
Dar este probabil să apară probleme cu inima pe viitor daca bei des
Eu nu beau deloc așa ceva, întrebam că mulți au murit de la energizante. Nu mai consuma așa ceva mai bine consuma ceai verde daca vrei un aport de energie.
anonim_4396 întreabă:
DincaElenaMaria întreabă: