anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cati dintre voi era sa cadeti pe gheata anul acesta?laughing))) ca eu era sa ma duc la vale in jos chiar astazi

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Se spune ca atunci cand dai cu fundul de ceva tare te mariti. tongue
Eu ca sa ma scot atunci cand pic o dau in spagat si nu se prinde nimeni...nici eu. laughing

11 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Intrebarea mai usoara era : "Cati dintre voi NU era sa cadeti pe gheata anul asta?" Dar din pacate nu prea ai fii primit raspunsurilaughing.

| Arthur a răspuns:

Eu deja mi-am format un mers sexy. big grin
Crezi ca anul asta ceva? thinking

| Arthur a răspuns:

Poate ne impiedicam vreodata amandoi tongue

| Cryssy a răspuns:

Si eu era sa cad putin. Ah. Si am cazut o data in fund la patinoar, din cauza unei prietene ca o tineam de mana, a cazut ea si buff si eu dupa ea. laughing Si imediat a venit iubitul meu sa ne ajute sa ne ridicam, dar a ridicat-o pe ea ca eu deja ma ridicasem.batting eyelashes Si era sa mai cad o data tot la patinoar, ca vroia iubitu sa ma vada pe jos. laughing Vai sper sa nu mai cad data viitoare. big grin

| Luori a răspuns:

Azi cand am venit de la scoala, nu eu dar o colega si buna prietena s`a dus pe spate direct in fund, pe o parte rolling on the floor

Eu mergeam si povesteam si deodata nu o mai vad langa mine laughing era prin spate, ciufulita toata in cap laughing)

Azi am avut asa un chef de ras, de obicei in 20 minute ajung acasa de la scoala [bineinteles, viteza melcului insarcinat laughing)] dar azi mi-a luat mai bine de o ora laughing)

| alecs871 a răspuns:

Era sa cadeti? laughing
Eu m-am luat la tranta cu gheata acum o saptamanahee hee

| alisaaa a răspuns:

Pai pe langa faptul ca am imbratisat un stalp azi si era sa cad de doua ori in fata unui mos, nimic in pluslaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oo da, deja imi imaginez, poate in timp ce umbli u asa de sexy faci sfoara si apoi te ridic si faci o pirueta laughing)
anul asta ceva ce?laughing)...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing tare, si cel mai tare e ca nu te prinzi nici u laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa avem grija sa nu cadem ca facem buba laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi cel putin la scoala, nu pot sa ies din scoala ca vin baietii si josssss...indiferent daca este gheata sau zapada laughinglaughing. Dar asa neimpinsa de nimeni, anul` acesta nuwinking.