Abh
| Abh a întrebat:

Cati dintre voi verificati termenul de valabilitate al produsului pe care il cumparati?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Am capatat acest bun obicei cand era fi-meu mic si verificam de enspe ori valabilitatea produselor, ca sa nu-l imbolnavesc cu mana mea. Si acum, mi-a intrat deja in reflex sa verific. Sa vezi ce ma chinui s-o fac atunci cand, plecand in graba la supermarket, imi uit ochelarii acasa. laughing

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pe lângă compoziție mă uit obligatoriu și la termenul de valabilitate, firma producătoare, condiții de păstrare, etc.
Pa, pa.

| Barajag a răspuns:

De fiecare data ma uit pe ambalaj sa vad cand expira, deoarece mi s-a intamplat acum doi ani cand am cumparat un borcan cu maioneza(capacul fusese desfacut, nu mi-am dat seata ca deja se alterase) si m-am ales cu o intoxicatie grozava.Mai bine imi pierd timpul prin magazin, decat sa-mi pierd timpul la spital. O zi buna!

| Vizitiul a răspuns:

Trebuie sa recunosc ca, uneori sunt grabit si nu mai trag cu ochiul peste ambalajul produsului. In concluzie, verific, dar nu tot timpul.

| Biby a răspuns:

Mama mea intotdeauna.Eu nu am fost singura la cumparaturi pentru. ca am 10 ani.Sau poate doar odata cand am cumparat ceva expirat.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Eu ma uit intotdeauna si la termen si la E-uri si nu mai consum mezeluri.

| MidnightLady a răspuns:

Deoarece pana acum nu m-am "ars", uit mereu acest amanunt. Si chiar daca de obicei merg pe principiul "mai bine previn decat sa tratez", in fata rafturilor il uit cu desavrsire. Mi s-a intamplat, si nu o data, sa mi se atraga atentia la casa ca am luat un produs expirat.

| problematic a răspuns:

Intotdeauna

| barcelonamessi a răspuns:

Intodeauna mai ales la lapte. sau pe folie care acopera produsul se vede mai greu dar trebuie neaparat sa te uiti! poti ave mari probleme! si inca un mic sfat:nu manca coji de la seminte faci apendicita! eu am avut apendicita, o zi buuuna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincera sa fiu ma uit foarte rar. Dar stii cum e, pana o patesc odata.