Am capatat acest bun obicei cand era fi-meu mic si verificam de enspe ori valabilitatea produselor, ca sa nu-l imbolnavesc cu mana mea. Si acum, mi-a intrat deja in reflex sa verific. Sa vezi ce ma chinui s-o fac atunci cand, plecand in graba la supermarket, imi uit ochelarii acasa.
Bună.
Pe lângă compoziție mă uit obligatoriu și la termenul de valabilitate, firma producătoare, condiții de păstrare, etc.
Pa, pa.
De fiecare data ma uit pe ambalaj sa vad cand expira, deoarece mi s-a intamplat acum doi ani cand am cumparat un borcan cu maioneza(capacul fusese desfacut, nu mi-am dat seata ca deja se alterase) si m-am ales cu o intoxicatie grozava.Mai bine imi pierd timpul prin magazin, decat sa-mi pierd timpul la spital. O zi buna!
Trebuie sa recunosc ca, uneori sunt grabit si nu mai trag cu ochiul peste ambalajul produsului. In concluzie, verific, dar nu tot timpul.
Mama mea intotdeauna.Eu nu am fost singura la cumparaturi pentru. ca am 10 ani.Sau poate doar odata cand am cumparat ceva expirat.
Eu ma uit intotdeauna si la termen si la E-uri si nu mai consum mezeluri.
Deoarece pana acum nu m-am "ars", uit mereu acest amanunt. Si chiar daca de obicei merg pe principiul "mai bine previn decat sa tratez", in fata rafturilor il uit cu desavrsire. Mi s-a intamplat, si nu o data, sa mi se atraga atentia la casa ca am luat un produs expirat.
Intodeauna mai ales la lapte. sau pe folie care acopera produsul se vede mai greu dar trebuie neaparat sa te uiti! poti ave mari probleme! si inca un mic sfat:nu manca coji de la seminte faci apendicita! eu am avut apendicita, o zi buuuna!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: