127 utilizatori care te ignoră
peste 90% dintre ei numai intra pe TPU, eu am dat stop ignor la toti, dar cei care au acceptat au repetat istoria, a fost un experiment social si asta, care mi-a fost dovedit ca omul nu se schimba niciodata
AdrianFedere ai dovedit ce carcater, educatie ai, ti am dat ignor pentru jigniri, atac la persoana, nu esti obligat sa ma citești, repet un ateu nu are idei preconcepute, faza cu gramatica nu te obliga nimeni sa ma citesti, dar frumos stii sa vorbesti
Scuze, ii scrisesem lui Ray dar vad ca TPU iar face figuri...
RAY de fapt mai are cel putin 450 de utilizatori pe care el ii ignora (daca nu a mai crescut intre timp numarul), iar daca le-a dat stop ignore la toti iar ei nu i-au acceptat cererea, inseamna ca ei il ignora acum, deci in total sunt 127+450=577.
https://www.tpu.ro/......-ca-sa-nu/
(Comentariul 13)
La un numar asa de mare, in mod clar la el e problema nu la toti ceilalti, dar se victimizeaza ca de obicei.
Νίκος nu e frumos sa minti crestine, dupa cum am spus am dat stop ignore la toti din lista de ignore, asa spune adevarul pana la capat, minciuna e pacat, tu de ce ma ignori doar ca nu poti accepta ca sunt ateu? dupa ce mai judecat la greu mi ai dat ignor cool
anonim_4396 întreabă: