anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cati useri va ignora?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

127 utilizatori care te ignoră
peste 90% dintre ei numai intra pe TPU, eu am dat stop ignor la toti, dar cei care au acceptat au repetat istoria, a fost un experiment social si asta, care mi-a fost dovedit ca omul nu se schimba niciodata

77 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Samariteanul):

Se mai intampla

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pe cine nu are cristi la ignore

| RAY a răspuns (pentru relian):

Nu stiu de ce ti am dat atunci ignor, poate din cauza religiei, nu ti am dat ignor fi calm

| RAY a răspuns:

AdrianFedere ai dovedit ce carcater, educatie ai, ti am dat ignor pentru jigniri, atac la persoana, nu esti obligat sa ma citești, repet un ateu nu are idei preconcepute, faza cu gramatica nu te obliga nimeni sa ma citesti, dar frumos stii sa vorbesti

| Clorox a răspuns (pentru RAY):

Imi imaginez de ce te ignora atatia laughing

| RAY a răspuns (pentru Clorox):

In atatia anii nu e mult sa fim seriosi, peste 90% din ei nu intra pe TPU

| tril a răspuns:

Unde vedeti voi asta?

| Victor453 a răspuns:

Nici unul))

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Clorox):

De mine vorbesti sau Ray?

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

2
Cum poate cineva sa nu ma placa pe mine? o_O

| Clorox a răspuns (pentru anonim_4396):

Scuze, ii scrisesem lui Ray dar vad ca TPU iar face figuri...

| Staind a răspuns:

11 tristi

| relian a răspuns (pentru RAY):

Care religie, eu nu-s religios stai linistit laughing Daca as fi religios cred ca lumea ar fi deja pe sfarsite laughing

| RAY a răspuns (pentru relian):

Amin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numai 10. Ma mir.

| Nilsson a răspuns:

RAY de fapt mai are cel putin 450 de utilizatori pe care el ii ignora (daca nu a mai crescut intre timp numarul), iar daca le-a dat stop ignore la toti iar ei nu i-au acceptat cererea, inseamna ca ei il ignora acum, deci in total sunt 127+450=577.

https://www.tpu.ro/......-ca-sa-nu/
(Comentariul 13)

La un numar asa de mare, in mod clar la el e problema nu la toti ceilalti, dar se victimizeaza ca de obicei.

| RAY a răspuns:

Νίκος nu e frumos sa minti crestine, dupa cum am spus am dat stop ignore la toti din lista de ignore, asa spune adevarul pana la capat, minciuna e pacat, tu de ce ma ignori doar ca nu poti accepta ca sunt ateu? dupa ce mai judecat la greu mi ai dat ignor cool

Întrebări similare