Eu unul as prefera sa le fac pe amandoua cu aceeasi persoana.
Mai e insa si varianta in care sa nu le poti face pe amandoua cu aceeasi persoana.
Te adaptezi.
Insa daca as avea de ales intre a face sex cu o persoana si a trai o poveste de dragoste cu o persoana, as alege a doua varianta.
Sex gasesti la tot pasul. Fetele mai ca isi scriu pe frunte.
Dragoste nu gasesti chiar asa des.
Autenticitatea e o calitate rar intalnita in zilele noastre.
Eu unul merg pe acelasi drum cu identitate : de ce sa aleg cand pot sa le am pe amandoua?
Aleg dragostea veritabila.
De ce? Pentru ca sexul mecanic se poate cumpara, se poate practica la orice colt de strada independent de sentimente, iar dragostea omogena este mult mai rarefiata.
Dragoste fara sex deoarece mai frumoasa e dragostea decat sexu' ...adica sexul e doar o placere si dragostea e un sentiment si cred ca mai pretios e sentimentul de dragoste decat placerea de a face sex...si nu poti (sau doar eu nu pot) sa faci sex fara sa ti la acea persoana
Dragoste fara sex cu siguranta. De ce? Pentru ca asta imi doresc, sa simt ca ma iubeste si ca il iubesc, sa fim fericiti, sa ne completam unul pe altul, sa ne intelegem(normal), sa comunicam mult. Dragostea este foarte frumoasa atunci cand sti ce sa alegi si atunci cand sti s-o diferentiezi de zecile capcane ale vietii.
Bestialalori întreabă:
UrsuletsChocolatiu98 întreabă: