As alege sa nu stiu cand o sa mor deoarece vreau sa fie o "surpriza"...sa nu ma gandesc ca mai am x ani y luni z zile si as trai fiecare secunda cum ar fi ultima
As alege sa nu stiu. Daca as sti, m-as impacienta, si nu as mai putea trai viata din plin.Asa,as fi in fiecare zi fericita si nu ar fi nevoie sa ma grabesc, vezi Doamne, maine e,, marele final".
Aleg a doua varianta. Daca mi-as cunoaste momentul mortii, pe langa acea teama inconstienta, provocata de gandul ca a doua zi nu voi mai vedea lumina, ca nu voi mai putea auzi, ca nu-mi voi putea imbratisa persoanele dragi, care te distruge mai mult decat moartea in sine, probabil ca m-as grabi sa fac toate lucrurile care-mi plac sau pe care trebuie sa le termin pana la momentul respectiv si m-as grabi, astfel ca n-ar iesi bine nimic din ce mi-as propune. Prefer sa traiesc in "inconstienta", sa am impresia ca nu voi muri niciodata si sa ma bucur de fiecare clipa, in felul meu. ![]()
Au stiut si Adam si Eva ceva cand au muscat din fructul interzis, probabil daca am fi trait vesnic, ar fi fost o plictiseala, o monotonie, o rutina mai deprimanta decat orice moarte... e dureroasa, dar trebuie sa existe si ea.
A nu sti! Cum ar decurge viata daca ai sti? Fiindu-ti teama si asteptand mereu momentul!
Dha. te'ai uitat aseara pe kanal d, aai? am ghicit...stiu![]()
as alege sa stiu...fiindk m'as omori inainte, m'as arunca de pe un pod...macar sa mor cum vreau eu
. si probabil as merge la bitu sa'i spun ca eu il iubesc si l'as lua cu mine, ca sa se simta flatat ca ma omor pentru el
) cica
LisaJulie întreabă:
1234567890iuliaaaa68o întreabă: