anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce credeți că sa întâmplat pe Ourang Medan? Există o explicație?

14 răspunsuri:
| CortinaDeLut a răspuns:

Am ales sa adaug la ignore pentru ca nu pot discuta cu un om care afirma ca nu isi doreste o conversatie si spune numai prostii doar ca sa le spuna. + Ii place sa comenteze la un topic despre care a citit doar primul rand de pe Wikipedia.

| Mimonic a răspuns (pentru CortinaDeLut):

Eu nu prea as vrea sa ma bag, mai ales ca sunt nou pe aici, dar mi se pare ca i-ai dat ignore omului din pura frustrare. Oricum, daca mai continuai, ieseai vanat din respectiva conversatie. Cu ce s-a inselat, mai exact? A spus ca nu exista dovezi concrete despre respectivul incident si ti-a cerut date, iar tu l-ai trimis sa caute pe internet laughing. Dupa logica ta, poti dovedi orice. Eu sustin ceva si cand tu ma contrazici, eu te trimit pe internet. Asa ti se pare tie ca i-ai inchis gura, sa fim seriosi laughing? Da, te-a provocat, dar era clar ca face asta. Iar tu ai reactionat in cel mai nepotrivit mod posibil. In plus mi se pare ca are dreptate si cu dosarele penale. Adica, tu spui ca e usor sa le falsifici cu un milion de euro. Pai, dupa mentalitatea ta, e usor sa calatoresti si pe luna, nu iti trebuie decat cateva miliarde de euro. Nu inteleg cum tie ti se pare ca un milion de euro ar fi usor de obtinut... In plus, tu vorbesti despre Romania, nu stiu cata aplicabilitate are treaba asta in alte tari. Nu i-ai demonstrat nimic, doar l-ai injurat pentru ca a avut tupeul sa-ti ceara argumente pe care tu nu le-ai oferit de nici o culoare. La final spui ca esti relaxat si te simti bine... Tu ti-ai citit ultimele comentarii? Nu stiu ce intelegi tu prin "relaxat" dar injuratul si jignirile repetate nu suna a relaxat... Acum, sper ca nu ma vei injura si pe mine.

| CortinaDeLut a răspuns (pentru Mimonic):

Eu i-am spus care sunt dovezile la primul raspuns. Daca nu a vrut sa ia nimic in calcul, normal ca nu puteam sa ii trimit prin posta documente pe care nu le am. Totul e pe net. Nu e normal? Pai e foarte usor. Oamenii influenti sunt si foarte bogati. Eu ma refer la un om influent nu la cineva de rand, ca asemenea afaceri de contrabanda se fac cu multi bani in joc. Nu este iar logic? Stai linistit si in alte tari este coruptie mai mare. Dar diferenta e ca majoritatea aleg sa fure de la prostii ca noi nu de la propriul stat. Eu nu am injurat, si poti sa cauti in dictionar daca chiar consideri ca am facut asta. Eu i-am spus de la primul raspuns foarte frumos ce este cert si ce nu. Ti-am spus e imposibil sa dai date unui om cum vrei tu. Asa si tu imi zici ca a avut loc explozia de la Hiroshima si eu neg si iti spun sa imi dai dovezi. Nu ma trimiti pe internet? In plus nu eu l-am jignit primul, am fost jignit. De la inceput individul nu a vrut sa poarte o converstie cum a si spus. Vazand asta i-am dat ignore din respectivul motiv. Nu am mai dat ignore de luni bune, deci nu e din frustrare, stai linistit.

| CortinaDeLut a răspuns (pentru CortinaDeLut):

Daca un om vrea sa poarte o conversatie civilizata cu mine, nu am nimic cu nimeni, indiferent de parere. Dar aici nu a fost cazul.

| CortinaDeLut a răspuns (pentru Mimonic):

Si m-a mai deranjat faptul ca el chiar de la primul raspuns nu a vrut sa isi spuna doar opinia fara altele. Putea spune ca el considera ca totul a fost o poveste, nu sa o dea pe Avatar si altele. Am si spus asta. Eu dupa i-am dat niste dovezi ca sa ii arat ca totusi este posibil. I-am si spus, putea spune ca asta considera, nu mai comentam deloc, dar nu sa o dea pe filme. El a fost mereu cu nasul pe sus si a dat totul la o parte din prima. Nu poti compara situatia asta cu un film. Nu a reusit sa priceapa. Asta e. Acum ca te-ai bagat poti da si un raspuns.

| CortinaDeLut a răspuns (pentru LaughingKarima):

Nu are ce să mă ajute, știu situația, eu voiam doar păreri.

| LaughingKarima a răspuns (pentru CortinaDeLut):

Sorry crying

| CortinaDeLut a răspuns (pentru LaughingKarima):

LoL nu ai de ce. Nvm...Merci de răspuns.

anonim_4396
| Anonim explică:

Ne intrebi ce s-a intamplat pe un vapor a carei existenta nici macar nu a putut fi dovedita? Planeta din Avatar cum se numea? Ce credeti ca s-a intamplat pe ea?

| CortinaDeLut a răspuns (pentru anonim_4396):

Nava care s-a dus în ajutor, Silver Star, a existat sigur, există înregistrări oficiale. De asemenea acele semnale SOS, chiar au existat, sunt multe mărturii. Au fost oameni care au cercetat mult aceste lucruri. Existau informații chiar despre ruta pe care a avut-o vasul respectiv, informații bine ascunse. Cea mai pertinentă ipoteză rămâne că acest vas nu a fost înregistrat pentru a ceea ce transporta. Se crede că transporta diferite substanțe extrem de periculoase, ilegale. De unde se știu ruta, încărcătura, detalii despre navă? După o cărticică/broșură numită "Das Totenschiffin der Südsee" care a reprezentat o pistă pentru cei care au cercetat foarte mult situația, ani de zile. Mă îndoiesc că o poveste categorică ar putea fi cercetată în felul ăsta. De asemenea avem lucruri clare de care am spus mai sus. Ceea ce vreau să subliniez e că dacă sunt lucruri ascunse este extrem de facil să distrugi niște înregistrări legate de o navă. Nu e greu. Cel mai pertinent argument e că Paza de coastă a SUA a confirmat incidentul. De aceea eu am cerut păreri.O părere e că nu a existat și toți au mințit și restul s-a înflorit ca la o poveste și tot acest caz cercetat de foarte mulți oameni în decursul a multor ani, a fost cercetat de fapt degeaba de niște proști care nu aveau alte ocupații. Ok. O opinie. Dar puteai să o exprimi mai clar. Dacă vii cu răspunsuri din astea deși nu ai nicio informație legată de acest subiect abține-te.

| Anonim explică (pentru CortinaDeLut):

Gresit, tu ai cerut o parere despre ceva ce nu a fost confirmat ca a existat vreodata. Ce delirezi tu acolo cu paza de coasta si alte rahaturi sunt la fel de veridice ca si existenta vasului in cauza. Asa ca si eu pot intreba despre planeta din Avatar, pentru ca nici eu nu am nici o dovada ca aceasta a existat ca si tine cu vaporul in cauza. Si nu-mi da cu cartea aia pe la nas, ca iti aduc 100 de carti care atesta existenta extraterestrilor si a lui Dumnezeu. Ai citit tu o carte si, vai, cat de destept esti ca ai dovezi. Hai, jet de aici, mai esti si cu nasul pe sus in timp ce folosesti un argument atat de cretin, in favoarea ta. O carte scrisa de nu stiu ce descult este argumentul tau suprem, vrei sa ma faci sa rad cu fundul sau cum? Si cartea in cauza a fost atat de bine pusa la punct incat nu a ajutat la elucidarea niciunui mister... Dar asta nu te opreste sa-ti dai aere pentru ca ai auzit de ea. Iar o nava de asemenea marime nu este construita pentru un singur lucru, nu poti spune ceva atat de imbecil ca "nu a fost inregistrat pentru ca transporta substante ilegale". Inregistrarea unei nave se face cu mult inainte de a se lua hotararea in ce priveste incarcatura. Si de unde stii tu cat de facil este sa distrugi inregistrarile unei nave? Cate ai distrus pana acum? Sau e vreun maraton de argumente cretine, scoase din burta, si eu m-am nimerit aici in necunostinta de cauza?

Asa ca "nici o informatie" pe care o detin eu este fix egala cu informatiile neconfirmate cu care te falesti tu, Jenel. Si data viitoare cand mai esti tentat sa imi sugerezi ceva iesi frumos afara si fa o plimbare. E un mod sanatos de a evita o umilinta.