| St3fa a întrebat:

Ce credeti as putea sa-mi iau un job doar la 11 ani?

9 răspunsuri:
| xFaith a răspuns:

Nu prea sunt sanse... numai daca ai avea o vecina sau un vecin care are nevoie de putin ajutor asa slabe sanse, dar poti incerca la 17 ani sau la 18 happy

| RUMBURAK a răspuns:

Nu are rost, ai toata vita inainte sa muncesti. ce naiba de copilarie e cand iti doresti la 11 sa lucrezi. bucura-te de varsta asta ca ai sa plangi dupa ea mai tarziu.eu nu stiu la 30 de ani cum sa fac sa ma deconectez, sa joc fotbal, tenis sa inot, sa ma plimb aiurea prin lume si tu vrei servici! hai du-te la joaca.

| St3fa explică:

RUMBURAK nu-i faza ca vreau servici dar vreau sa-mi cumpar si eu lucruri frumose fiindca mama are de platit facturi si eu imi cumar o haina cam pe la vreo 6 luni! nu stiu ce sa fac!

| Nicoleta a răspuns:

Poti sa mergi la livezi. Spre exemplu la cules de cirese se taxeaza la ladita. Cu cat culegi mai mult cu atat ai mai multi bani. Sau poti sa te duci intr-un magazin sa vorbesti cu patronul sa te puna sa faci ceva, poti sa stai cu copii mici, bineinteles fara carte de munca sau pur si simplu poti ajuta pe cineva la treburi, la curatenie, iar in schimb sa primesti bani.
Sper sa te-am ajutat cu cevahappy.

| Rebecca a răspuns:

Iubita, eu am 15 de acum si nu ma angajeaza nici dracul. Mai ai de asteptat. Si eu abia astept sa am banii mei si sa nu mai fie nevoie sa cer parintilor de fiecare data cand am nevoie de ceva. Bafta!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In mod legal nu, Codul muncii interzice angajarea minorilor sub 15 ani, cei care o fac se expun la sanctiuni grave. Ramane doar varianta unei munci la negru, daca gasesti asa ceva pentrun un copil, desi o sa fie foarte greu in perioada asta. Succes si numai bine!

| RUMBURAK a răspuns:

Draga mea eu te inteleg. Dar nu poti sari peste etape. Oricum ai toata admiratia mea pentru raspunsul care mi l-ai dat.nu am vrut sa te superi dar nu mi se pare normal in sec 21 ca un copil de 11 ani sa lucreze. te pupa tata

| bianca_5141 a răspuns:

Eu zic ca nu dardaca vrei poti sa te angajezi ca bona eu am 14 ani si lucrez ca bona de la 10 ani stau lunea pana miercurea si dorm la ei pe saptamana cu copilul are 5 ani tare nu e greu si castig 2 milioane la 3 zile adica 2 milioane pe saptamana

| bianca_5141 a răspuns:

U zic ca nu dardaca vrei poti sa te angajezi ca bona eu am 14 ani si lucrez ca bona de la 10 ani stau lunea pana miercurea si dorm la ei pe saptamana cu copilul are 5 ani tare nu e greu si castig 2 milioane la 3 zile adica 2 milioane pe saptamana

Întrebări similare