| mary a întrebat:

Ce credeti despre proverbul "qui s'aime se taquine."credeti ca acesta este valabil in majoritatea cuplurilor care se plac? as vrea sa extindeti subiectul, sa nu va raportati la a scrie doar cateva randuri...

2 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Cine se place se tachineaza big grin - pai cam toate cuplurile au si mici dispute, conflicte de interese. Dar asta nu inseamna ca oricine se place se tachineaza.Sunt unii care vad tachinarea ca fiind sarea si piperul relatiei lor, tachinand partenerul (acesta trebuie sa stie de gluma, evident) descopera lucruri noi, reactii noi. Din pacate nu toata lumea care te tachineaza te iubeste laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu cred ca e valabil majoritatii. De fapt ai sa vezi ca in genere, cei care percep lucrurile cu seninatate si deschidere nici nu se simt lezati in tachinari si nici nu tachineaza.
Si acum mai depinde si ce intelegi pe tachinat. Vara-mea si iubitul ei se tachinau la modul ca ea ii tragea cate o scatoalca...
Una e amuzamentul rafinat si ironia fina in cuplu, cu care cei doi se amuza si alta badaranismul.
Daca qui m-amait m-avait taquine cred ca nu mi-ar fi placut prea tare. de gustibus.