| InYourPants a întrebat:

Ce faceti dupa munca in general?

6 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ma schimb, ma spal, mananc si ma ocup de viata sociala.

| Matthew1995 a răspuns:

Fac dus, ma schimb, mananc, si apoi ma pun la laptop sau telefon si stau acolo pana cand vine timpul sa ma bag la somn.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde.Am perioade în care ies destul de des cu prietenii şi perioade în care n-am timp de asta şi stau acasă făcând alte chestii.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Azi e a doua zi care nu m-am dus la muncă oricum de când începusem nu loasem pauza nici măcar o zi și sâmbătă și Dumincă lucram azi îmi cumpăra internet pe cartelă si credit și ma plimb și stau pe TPU mereu când ieseam de la muncă mergeam spre parc apoi acasă ai la fel fac și când vrea sa merg la munca tot prin parc o iau apoi mi-au un suc de struguri o sawurma cu usturoi și ma duc acasă ma uit la HBO HD ProTv și Canal D

| Cheo0S a răspuns:

Sala si TPU, mai ies uneori din casa si petrec timpul cu prietenii care imi baga de vina ca nu am viata sociala pentru ca stau prea mult pe TPU.

| CassiusAlexander a răspuns:

Fac un duș apoi verific ce mesaje mai am, vorbesc cu prietenii să nu-i neglijez și apoi mă ocup de alte hobby-uri cum ar fi cititul, desenul, muzica. Dar nu am timp prea mult pentru că ziua următoare iar merg la muncă și trebuie să mă culc devreme laughing

Întrebări similare