Eu am inceput vacanta cu bine, am primit numai vesti bune in vacanta, in vara asta mi-am propus ceva:sa dau de permis! Am implinit 18 primaveri in luna martie si am decis sa ma fac soferita! Am terminat orele de legislatie si azi incep orele de condus-pana acum nu am mai condus, deci trebuie sa o iau de la capat cu toate dar vreau sa invat, am vointa si nu o sa ma las eu asa usor!(pentru orice eventualitate daca auziti pe la tv de vreo busitura prin judetul Gorj sa stiti cine a facut-o!-Malvina de pe TPU) spre sfarsitul verii vreau sa am o saptamana sa ma distrez si eu, poate sa stau ci iubi, sau la bunica pentru ca mi-e dor de ea, sa ma duc si eu la o iesire cu prietenii, sa-mi fac timp si pentru mine apoi incepand cu 1 septembrie vreau sa ma apuc sa invat ceva si pentru scoala asta fiind ultima mea vacanta(am trecut in clasa a -12 a-anul viitor am bac-ul nu mi-e frica o sa ma descurc sunt optimista(asa e bine) poate doar la istorie mi-e putin frica, dar nu foarte tare! Voi ce faceti in vacanta?
Eu in vacanta aceasta am sa ma apuc de citit niste carti primite de la premiere; am sa plec la mare o saptamana; am sa plec la munte, cred; am sa mai stau pe TPU si mess si am sa mai ies pe afara mereu
.
Tu ce faci?
P. s : Vacanta placuta!
LIME04 întreabă: