| razadeluna a întrebat:

Ce faci daca prietenul tau nu vrea sa danseze in nici o situatie, adica uraste dansul?

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Oamenii care nu iubesc dansul sunt ursuzi si prosti. Lasa-l.

| razadeluna explică (pentru Salontanul):

De ce prosti?

| Salontanul a răspuns (pentru razadeluna):

Lipsa de educatie si cultura. Dansul este una din cele mai frumoase arte ale lumii. Toata lumea se exprima prin dans. Pana si salbaticii din jungla fac asta. Faptul ca nu stie nu inseamna ca nu poate sa invete. Incapatanarea de a nu incerca dovedeste ce spuneam eu mai sus. Se invata la orice varsta.

| darrio2007 a răspuns:

Cauti altul.

| Trolli a răspuns:

Nu neaparat! Poate are impresia ca nu stie sa danseze, ii este rusine sa danseze cu tine in public, nu se simte in largul lui dansand. Asta nu inseamna ca uraste dansul, doar ca nu ii place sau nu stie sa danseze.

| William a răspuns:

Ii respecti decizia.

| zurick a răspuns:

Eh,sunt cam la fel...
Este alegerea lui ce și cum face, n-are rost să mă impun eu ca să danseze, dacă sunt prietenul lui îl plac așa cum este.

| MaliciousDeath a răspuns:

Doar pentru ca nu vrea sa danseze nu inseamna ca uraste dansul. Poate nu se pricepe, se simte inconfortabil cand danseaza...ori pur si simplu nu e o metoda prin care el se poate exterioriza.Accepta-l.
Daca esti alergica la lapte, ti-ar placea sa ti-l toarne pe gat? Asa ziceam si eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dansam cu ea si gata. pur si simplu nu imi place sa dansez, mi se pare ceva airea. fieacare cu ale lui. si nu avea motiv sa faca scandal, cum ea nu facea unele chestii asa si eu (nu e ca faceam intentionat, dar era intelegere)

| Lαrisα a răspuns:

Il las in pace. Nici mie nu prea imi place sa dansez.

| Sebastian2014 a răspuns:

Nu neaparat uraste dansul, poate ii e frica sa nu se faca de ras, cum imi era si mie. Pana la urma am realizat ca nu imi pasa de altii si ca trebuie doar sa simt muzica. Acum iubesc dansul. Danseaza cu el pentru inceput cand nu e multa lume prin preajma si pe melodii care ii plac lui daca se poate si o sa isi dea drumul. o SEARA FRUMOASA SA AI! happy

Întrebări similare