| Ditto a întrebat:

Ce inseamna pentru voi fericirea?
La auzul al carei vesti(aparitia unyui serial tv-un 10 la mate. orice)va umpleti de fericire-sariti in sus-tipati? Cel mai bun-impresionant raspuns are

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! pentru mine fericirea este fam care am cladit-o in cei 23 de ani de casnicie, cei doi ingerasi ai mei o fata si un baiat, sotul care imi este aproape de cate ori am probleme, mama si fratele care imi dau putere sa ma ridic de fiecare data, si nu in ultimu rand, mai nou, noul membru al fam mele viitorul ginere, asta pentru mine inseamna fericire, imi dau putere sa lupt cu boala sa fiu cat mai mult timp alaturi de ei...filmele sunt fictiuni si sunt trecatoare, dar ceia ce ai cladit ramane si isi vor aminti cu drag de tine ca ai lasat ceva in urma, nu zic ca nu ma uit la filme, dar as renunta cu drag la un serial/film sa stau cu cei dragi.love strucklove struck

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Pentru mine fericirea insemna faptul ca o dorinta pentru care am muncit si m-am chinuit s-a indeplinit.Stiu ca nu este cine site ce dar fericirea nu prea poate fi definita in cuvinte.
Pa.