IN liceu aveam un coleg foarte indraznet. La inceputul clasei a 12a ne-a venit o profa noua de modul, si normal ca, nu ne cunostea. Iese baiatul la tabla si face pe schiopul prefacanduse ca are si probleme de vorbire. Eu tocmai intarziasem, am intrat in clasa, l-am vazut pe asta in fata clasei si l-am intrebat ce face acolo, si la care profa mi-a zis sa las baiatul in pace ca nu se simte bine, si i-am zis ca da intr-adevar are probleme, dar la cap, si au inceput toti sa rada, inclusiv el, profa s-a suparat ca facem misto si a iesit din clasa...am avut parte de o ora libera dar dupa ce a urmat a fost mai nasol
La sfarsitul clasei, aveam limbi straine.Si majoritatea au plecat la o terasa din fata barului, si au ramas cativa care nu vroiau sa isi ia absente cica. pentru a se pune bine cu profii. Si noi petreceam acolo, si cand ne trezim cu diriga pe cap... care incepe sa ne sune parintii. Asta ma rog nu e chiar amuzant cand iti povestesc insa atunci a fost destul de amuzant.nu ne asteptam vreodata sa se intample asa ceva. pana la urma ce naiba.o absenta. si cat scandal a fost pentru asta.
Ora de contabilitate, prima zi dupa vacanta de iarna. O profa de nota 10. vorbeam despre ce ne-a adus mosul..si un coleg intreaba pe profa" DVS ce ati primit de craciun "..profa " EEE si tu acum, cadouri ce sa primesc "..si un alt coleg " O partida buna nuuu?"..asta zisa mai in soapta. catre un alt coleg insa s-a auzit tot... si am ras vreo 10 minute dupa care am primit test recapitulare
si nu vrei sa stii ce note am luat
De revelion acum cred ca 3 ani..am iesit cu paharul de sampanie afara cu prietenii, si am tot baut..si baut si nu se mai termina a naibii sampanie din pahar..si dupa mi-am dat seama ca de fapt prietenii mei aveai grija sa nu se umple niciodata paharul
De paste tot la fel, am mers in grup sa luam lumina de la o manastire care se afla la vreo 8 km departare..la ora aia, destul de caldut afara, am decis sa mergem pe jos, si am ajusn acolo am luat lumina si ne-am intors acasa..pe drum a inceput o ploaie din aia. si un vant..ni s-au stins toate lumanarile si am ajuns acasa fleasca. ..si fara lumina dar macar a fost distractiv
Acum doi ani, era vreo 1 noaptea, si am iesit cu niste prietene in parc, neavand ce face..era pustiu ce sa mai..si noi nu aveam somn. Si am stat ce am stat acolo, si vede varmea o masina, si eu ce zic " hai ca poate opreste asta acum "..si ghici? chiar a oprit, ne-a claxonat si da-i si ia-o la fuga... ajungem undeva si mai departe, si ne era frica, am vrut sa ne sunam parintii dar nu vroiam sa afle unde suntem noi, si l-am sunat pe un amic. Pana la urma am ajuns la scoala la care varmea " eu nu mai plec de aici, aici stau pana dimineata ". Si pana la urma am convins-o si am plecat acasa, pe drum liniste totala, si cand vine o masina, pune o frana, varmea cade in genunchi, i se inmoaie picioarele. in masina erau niste tipi, incep sa rada, si noi o luam la fuga, cand sa ajungem acasa, mama lu` varmea ne astepta cu masina la o strada distanta. A fost ingrozitor, dar amuzant acum ca imi amintesc.
Câte n-am
Eram în clasa a 6-A ora de tehnologie.Noi am început să aruncăm cu hârtii în clasa.Unu a dat cu hârtie în profă Mamă credeam că ne dă 3 la toţi.
Altă fază.
Ora de biologie.Intru eu în clasă şi văd pă unul că se joacă cu un model de... şi-l întreb eu pe prof e ce se joacă cu aia? "
Profu: "Tu de ce crezi"?
Eu: "E invidios pe el"
Şi acum mă urâşte.
Altă fază mai recentă.
Prima oră de dirigenţie.
Se ridică unu în picioare şi spune "Doamna hai să vă spun o poveste"
"Era ieri Dudu(un coleg) în curte şi găseşte o coajă de banană.O aruncă pe Suţu(alt coleg). Apoi pe mine. Apoi eu o arunc în catedră. Apoi am venit la dvs. şi v-am povestit. Apoi dvs. ne daţi 2 la purtare.
Sfârşit")
Prea mortal.