Pai, intr'a 4 eram cuminte(zic eu) si nu ma gandeam decat la invatat si povesti.asta intr'a 4.![]()
ca imediath ce am intrat intr'a 5 "m-am indragostit" de un baiat dintr'a 8.eu si inca vreo 4 fete de la mine din clasa![]()
bineinteles ca a aflat in urmatoarele 30 de minute dupa ce l'am vazut la cum ne maimutaream in fata lui![]()
si cu el in clasa mai era unu, care avea ceva cu noi.ca de fiecare data cand stateam LG usa sau LG perete ne dadea cate o palma in cap de ramaneam mereu cu cucuie![]()
profii stiau si ei ca ne place de baietii de la a 8a si cand faceau prezenta in loc sa ne strige pe numele nostru ziceau numele lor si incepeau sa rada![]()
apoi.intr'a 6.au plecat. da' am ramas cu nr lor de tel, cu id'urile![]()
iar intra' 7 ne feream de profi sa nu ne vada cand veneau prietenii la noi ![]()
sa vedem intr'a 8![]()
![]()
tu ce cls esti?
Sunt multe ![]()
In a 7`a si a 8`a am fost nebunii scolii ![]()
Am facut bataie cu apa pe holul scolii
Asta dupa ce ne batusem cu zapada afara
In bataia aia fiecare avea propria arma
unii prosoape ude, altii galeti, altii mopu, altii ghivece ![]()
Alta nebunia a fost sa bem ciocolata calda in fata cancelariei
Nu ne-am dat seama ca se sunase ![]()
O data am stins luminile [era iarna si se intuneca repede], si ne-am ascuns in spatele clasei. iar cand a ajuns profu de religie s`a speriat si tipa din hol: "Mai copii aprindeti lumina", noi muream de ras da totusi nu ne-a certat. parea si el amuzat ![]()
Au mai fost da las si pe altii sa te amuze ![]()
Pupici :*
Pai.hmmm. ![]()
in clasa a 5`a.imi facea ochi dulci unu dintr`a 7`a.
sh sa vedeti ce fata aveam cand se apropia de mne.eram mai timida. ![]()
in a 6`a ma feream de dirig sh de ceilalti profesori sa nu ma vada cand ma lingeam cu unii pe coridor
)
). deja eram prea tupeista.![]()
. avai ce amintiri frumoase ![]()
si in clasa a 7`a sa vedem ce se va intampla
DavidIonescunasrr întreabă: