| Irmmma a întrebat:

Ce nebunii ati facut in 5-8? Spuneti cat mai multe, vreau sa radlaughingDau si funda!rolling on the floor

4 răspunsuri:
| emm a răspuns:

Pai, intr'a 4 eram cuminte(zic eu) si nu ma gandeam decat la invatat si povesti.asta intr'a 4.laughing
ca imediath ce am intrat intr'a 5 "m-am indragostit" de un baiat dintr'a 8.eu si inca vreo 4 fete de la mine din clasalaughing
bineinteles ca a aflat in urmatoarele 30 de minute dupa ce l'am vazut la cum ne maimutaream in fata luilaughing
si cu el in clasa mai era unu, care avea ceva cu noi.ca de fiecare data cand stateam LG usa sau LG perete ne dadea cate o palma in cap de ramaneam mereu cu cucuielaughing
profii stiau si ei ca ne place de baietii de la a 8a si cand faceau prezenta in loc sa ne strige pe numele nostru ziceau numele lor si incepeau sa radalaughing
apoi.intr'a 6.au plecat. da' am ramas cu nr lor de tel, cu id'urilelaughing
iar intra' 7 ne feream de profi sa nu ne vada cand veneau prietenii la noi day dreaming
sa vedem intr'a 8hee heesmug
tu ce cls esti?smug

| Bebelushaaː a răspuns:

laughingSunt multe big grin
In a 7`a si a 8`a am fost nebunii scolii happy
Am facut bataie cu apa pe holul scolii smugAsta dupa ce ne batusem cu zapada afara happy In bataia aia fiecare avea propria arma laughing unii prosoape ude, altii galeti, altii mopu, altii ghivece happy
Alta nebunia a fost sa bem ciocolata calda in fata cancelariei laughing Nu ne-am dat seama ca se sunase happy
O data am stins luminile [era iarna si se intuneca repede], si ne-am ascuns in spatele clasei. iar cand a ajuns profu de religie s`a speriat si tipa din hol: "Mai copii aprindeti lumina", noi muream de ras da totusi nu ne-a certat. parea si el amuzat happy
Au mai fost da las si pe altii sa te amuze happy
Pupici :*

| FuunkiiieDoll a răspuns:

Pai.hmmm. love struck

in clasa a 5`a.imi facea ochi dulci unu dintr`a 7`a. laughing sh sa vedeti ce fata aveam cand se apropia de mne.eram mai timida. blushing

in a 6`a ma feream de dirig sh de ceilalti profesori sa nu ma vada cand ma lingeam cu unii pe coridor laughing) laughing). deja eram prea tupeista.laughing
. avai ce amintiri frumoase love struck

si in clasa a 7`a sa vedem ce se va intampla smug

| Irmmma explică:

@emaaaa, trec in a 7-a