| mnbvf a întrebat:

Ce orașe din România ai vizitat și ce impresie ți-au lăsat? Vrei să locuiești în continuare acolo unde te-ai născut sau tânjești către un alt loc? Pentru cei ce s-au mutat, care au fost împrejurările ce te-au făcut să faci acea alegere?

Răspuns Câştigător
| August99 a răspuns:

Am fost in Sighisoara, Brasov, Bucuresti, Cluj, Sibiu si dintre toate chiar as vrea sa stau in Brasov pentru ca au paduri amenajate si locuri super frumoase si multe multe multe trasee de biciclete big grin

7 răspunsuri:
| Matthew1995 a răspuns:

Japan is the best, I want to live there! Japan is the anime land, so I want to be in Japan.

| mnbvf explică (pentru Matthew1995):

Să-mi scrii peste câțiva ani și să-mi spui că ți-ai îndeplinit visul. Ar fi frumos laughing

| Matthew1995 a răspuns (pentru mnbvf):

Planuiesc sa plec abia dupa ce termin facultatea, si abia sunt anul 3, mai am anul 4, si 2 ani de master, deci mai e pana sa plec. Sper sa reusesc sa plec.

| mnbvf explică (pentru Matthew1995):

Nu te ține nimic aici?

| Matthew1995 a răspuns (pentru mnbvf):

Doar parintii si sora, in rest nimic. Singurul lucru de care o sa imi fie dor legat de tara asta sunt parintii si sora, si cam atat. Poate daca ma mut acolo o sa reusesc sa o iau si pe sora mea mai mica cu mine si sa isi faca acolo studiile, mai ales ca si ea stie un pic de japoneza.

| justanotheruser99 a răspuns:

Sighișoara, Sibiu, Brașov, Cluj, Baia Mare, Timisoara, Suceava, Iași, Bacău, Constanta.
Sa zicem ca mi-au lasat o impresie bunicică.
As vrea sa ma mut din orașul natal. Dar nici nu m-am decis inca unde, dar stiu ca am sa o fac. big grin

| syd a răspuns:

O sa ma mut in cluj pentru ca:

salarii mai mari
dezvoltare economica si culturala mai puternica
atmosfera generala mai placuta

decat in orasul unde m-am nascut