| HotinAlexandra a întrebat:

Ce părere aveți ca uk vrea sa revină in ue?, păreri pro contra, uk poate revini in ue oricând dorește, eu cred ca ar fi un beneficiu pentru uk, locuiesc in uk și brexitul a adus dezastre

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred ca vor sa revina la UE, fiindca sunt mult prea arganti sa recunoasca ca nu pot face fata fara emigrantii care muncesc pe bani putini.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa fie sănătoși.
Dacă nu le convine sa suporte ce au votat și dacă e rău să rămân un exemplu pentru alții pe viitor.

| sierra1 a răspuns:

Părerea noastră chiar nu contează, e zero, contează că aproape 60% dintre britanici vor să revină în UE

https://economedia.ro/......rexit.html

| HotinAlexandra explică (pentru sierra1):

Din ce am intteles eu. se va face un nou referendum ca cel din 2016

| dullcat a răspuns:

Considerand ca nu locuiesc in UK, nu am o parere si recunosc ca nici nu m-am informat.

| relian a răspuns:

Benifecii nu sunt pentru UK, is doara dezavantaje.Ce spui tu, este ce spun politicienii aia comunisti ai lor, brexitu na adus dezastre nicaeri, ce se intampla acum acolo, se intampla si daca era in UE.

Totu e propaganda.Omu poate fi f usor prostit. Daca intrebi pe cineva cum era acum ceva ani in urma, toti spun ca era bine, acu spun ca ar fi mai rau.
Dar cauza nu este ca nu sunt in UE, este ca nivelul a scazut, asa ca in UE, sau afara, tot dracu ala se intampla, cand ai locuitori la balamuc, cand tot lasi sa vina, e logic, nivelul de trai scade.

Ei nu au avut un control asupra populatiei, pentru ca asa au dorit politicieni, sa aiba cinei vota, aia nu-s curiosi cum o duce populatia, is curiosi sa stea ei la butoane.

La fel se intampla si in SUA, ar trebuie sa inchida granitele sa nu mai accepte emigranti. Dar e vorba de politica, de bani, nu le pasa alora de tine ca populatie.

Tu crezi ca ar fi benefic ca esti tu acolo laughing nu ca tiar pasa tie de tara sau de cum o duce populatia.
O sa vina vremea cand o sa vrei sa pleci de acolo, pentru ca o sa fie f greu, acum nu vezi, dar in viitor o sa iti aduci aminte ce zic eu aici, acum.

Aia acolo is cita frunza cita iarba laughing joburile nu cresc proportional cu cresterea populatiei, mai ales cand merg aia acolo gen invazie laughing

| J0B0MAT a răspuns:

Dacă vrea să revină ok, dar să nu se creeze o obișnuință, să iasă fiecare când nu îi convine ceva pentru un an, apoi să revină doi și tot așa.

| Dismally a răspuns:

Nu poate reveni asa oricand doreste, trebuie sa indeplineasca niste conditii, trebuie sa primeasca acordul celorlalte tari, e ceva mai dificila procedura. Din partea mea, sa faca orice isi doresc cetatenii britanici.

| HotinAlexandra explică (pentru Dismally):

Ue si-a dat acordul ca uk sa revina in ue, ue nu are nicio problema ca uk vrea sa aderere inapoi in blocul comunitar

| relian a răspuns (pentru HotinAlexandra):

58%,asa spun unia, dar eu cred ca e cifra e umflata. Britanicii nu vor sa revina, poate comunistii de la putere, poate straini care locuiesc acolo, numa aia vor, ca is niste tantalai, niste comunsiti si aia, sau mai bine spus aia reprezinta carne de manevra.
Cea mai mare greseala a britanicilor a fost sa le dea la toti arabii, la toti indienii si la care au mai ajuns pe acolo cetatenie, greseala vietii lor.

Cine bate toba sa intre inapoiin UE? Comunistii, is si la aia destui, UK nu are nici un avantaj sa revina la UE. Normal ca UE is de acord, UK nu e o tara prapadita laughing sa zici lasa sa vedem cum va comportati.
Trebuia sa nu le dea cetatenie la nimeni, e plina Anglia de rapandule, de tot felul de oameni arabi, indieni si in general oameni de astia slabi, slabi rau.

Daca is comunistii la putere, tot ce se poate sa revina, or sa masluiasca aia voturile, daca se va face referendum, mai ajuta si UE, tot UE ala e o gasca de tilhari, este o uniune putreda, dar trag aia cu dintii sa ramana la butoane.

Banui ca dupa iesirea lor, s-a bagat la greu malai in tot felul de propagande si rahaturi, mituiesc aia si pe dracu numa sa ii ajute sai bage pe aia la loc.

Deci nu cred ca populatia, britanicii, aia albi ai lor, vor chestia asta sa revina.
Vor emigrantii, aia care ii prosteste oricine cu ceva, de aia si sunt acolo.
La fel a facut si Germania, a importat puternic, masiv emigranti, ai vazut fara numar, si fara absolut nici un control.
La fel se intampla si acolo, germanii aia germani, n-o sa mai aibe nimic de spus laughing

| Hyperion7 a răspuns:

Foarte bine, susțin

| ALM2000RO a răspuns:

Ar fi bine să revină, ar avea numai de câștigat.