Nu. E in stadiu beta. Din cate am inteles accelerarea hardware e dezactivata implicit asa ca mi s-a parut un motiv bun pentru care n-are rost sa-l incerc. Poate cand se va lansa versiunea finala. Mai astept putin(vreo juma' de an) si se lanseaza IE9. De ala voi avea nevoie. Tind sa cred ca "vom" ---fara a fi nevoie de alte browsere, deoarece noul IE va avea in sfarsit de toate(din cate se spune). La ora actuala le sfideaza pe toate celalte browsere. Si inca n-a aparut o versiune alpha... dar beta. Ce am vazut pana acum au fost doar platform preview-uri. Microsoft lucreaza greu, lent, dar poate cine stie--o sa merite.
Daca tu l-ai incercat(Firefox 4 B1) si ti se pare(in afara de interfata) imbunatatit (considerabil) fara de versiunea 3. 6. 6 atunci asta conteaza. Parerea ta. Nu a majoritatii. Ca tot dupa parerea majoritatii a pierdut si IE mult teren. De cand cu IE8 cam pierde degeaba. E un browser suficient de bun. Era IE6 a luat sfarsit din 2007. Unii avand sechele de la IE6(vreo 6 ani 2001-2007) nici nu mai incearca IE. Singurul motiv pentru care-l folosesc multi utilizatori e pentru a descarca alt browser, cel mai des Firefox.
Eu folosesc "Safari".
E super bun si de viteza nu mai vorbesc.![]()
In FireFox, nu prea mai am incredere pentru. ca incepe sa faca figuri si la viteza lasa de dorit.
Downloadeaza Safari si cu siguranta vei fi absolut surprins.
. :*
Ovidiu1243 întreabă: